شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه![]()
شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه![]()
دیگری دائمیه ؟
بسته های 1 تا 11 کاملا نامحدوده( هفتگی روزانه ماهانه) . بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . ولی بعضیا گفتن یکی دو گیگ بیشتر گرفتن که اشتباه خودشون بوده. آخرین باری که من از این بسته استفاده کردم محدویتش 20 گیگ بود
خوبه رایگان تعویض کردم تو این مدت وگرنه دیگه هیچی حسابی می سوختم ..چون 3جی سرعتش عالیه و 4چی افتضاح! اگه غیرطرح رایگان تعویض می کردن 10-11 تومن پیاده می شدم الکی
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتاق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch رو براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
مودم پشت کیس
![]()
Last edited by abi2056; 31-01-2017 at 18:28.
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن نداره وقتی میرم روش
نه هر دو اعتباری.
این شبکه فورجی که روی باند 800 فعال است متعلق به های وب میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SAeedBaa; 31-01-2017 at 18:17.
دارن منطقه تون 4g رو راه میندازن الان اجازه دسترسی ندارید . ماله منطقه ماهم چند روز قبل راه اندازی اینطوری بود . احتمالا همراه اول باشه .
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
بدون کابل
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)