تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 614 از 3347 اولاول ... 11451456460461061161261361461561661761862466471411141614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان هیچکس با سیمکارت دائمی این مشکل من رو داره یا نه؟

این مرتبه ی دومه که بسته خریداری میکنم چند دقیقه بعدش پیامک فعال شدن بسته میاد، ولی هر چی بعد ترافیک استفاده شده ظاهرا بصورت آزاد حساب شده و رفته روی قبض!

امروز بسته ی یکماهه 2GB شارژ کردم دو دقیقه بعد پیامک فعال شدن بسته ساعت 11:34 آمد
    بسته اينترنت همراه ماهانه سيم کارت دائمي با هزينه 100000 ريال فعال شده است .
    ولی مثل اینکه هر چی از اون موقع تا الان که 2 ساعت میگذره استفاده شده (حدود 50 مگ) آزاد حساب شده و پیامک اخطار برام رسید :
    استفاده شما از خدمات شبکه از 85% حد مجاز بيشتر است.
    با کد #1*3*7*3*130* که شارژ بسته رو چک میکنم دست نخوردست و میگه:
    ساعت 12 : 13 از بسته اينترنت همراه شما 2048 MB باقيمانده
    به 700 هم که قبلا تماس گرفتم بی فایده بود الانم که میگه توی سیستم ما استفاده ی شما فقط تا 8:30 صبح فعلا ثبت شده و چند ساعت دیگه تماس بگیرین تا آپدیت بشه و بتونن بررسی کنن

چرا اینجوریه؟!
    Last edited by HardwareMaster; 17-11-2014 at 13:51.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهدد رسما ترکیده به زور به 1 مگ میرسه البته بعضی جاها خوب هست

3. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش من شهربابکم سرعتش 10 کیلوبایته که رسما ابروی اینترنت 3g رو بردن
    طبیعیه. من اوایلی که 3G ایرانسل در شهرمون راه افتاد سرعتم به 17مگ هم رسید. بعدش اروم اروم این سرعت شد زیر 100 کیلوبایت.!!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان هیچکس با سیمکارت دائمی این مشکل من رو داره یا نه؟

این مرتبه ی دومه که بسته خریداری میکنم چند دقیقه بعدش پیامک فعال شدن بسته میاد، ولی هر چی بعد ترافیک استفاده شده ظاهرا بصورت آزاد حساب شده و رفته روی قبض!

امروز بسته ی یکماهه 2GB شارژ کردم دو دقیقه بعد پیامک فعال شدن بسته ساعت 11:34 آمد

ولی مثل اینکه هر چی از اون موقع تا الان که 2 ساعت میگذره استفاده شده (حدود 50 مگ) آزاد حساب شده و پیامک اخطار برام رسید :

با کد #1*3*7*3*130* که شارژ بسته رو چک میکنم دست نخوردست و میگه:

به 700 هم که قبلا تماس گرفتم بی فایده بود الانم که میگه توی سیستم ما استفاده ی شما فقط تا 8:30 صبح فعلا ثبت شده و چند ساعت دیگه تماس بگیرین تا آپدیت بشه و بتونن بررسی کنن

چرا اینجوریه؟!
    دوست عزیز منم مثل شما دائمی هستم بهترین کار برای تمدید بسته اینه قبل از اینکه تمام شه یک روز قبلش تمدید کرد تا به این مشکل دچار نشیم

6. این کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همیشه اصفهان اینجوری بوده اون از رایتل اینم از این.فقط دروازه تهران انتن میده که اونورا ما اصلا سالی یک بار هم پیدامون نمیشه
    رضا میگفت اصفهان 3 تا آنتن داره 4تا دیگه هم نصب میکنن تموم میشه دقیقا هم راست میگفت:
    میدون ارتش
    بالا حکیم نظامی نزدیک صفه
    دروازه تهرون
    درواه دولت
    بزرگهمر
    اون سر بزرگمهر نزدیک تالار و پروین

من اینارو پیدا کردم غیر این ها فک کنم نیست

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهدد رسما ترکیده به زور به 1 مگ میرسه البته بعضی جاها خوب هست
    من 3 جا تست گرفتم 2 جاش فرقی نکرده ولی 1 جاش کمی افت داشته،منظقه طلاب سرعتش خیلی بهتر شده از آخرین بازی که تست کردم(حدود 2 هفته پیش)منطقه فرامرز فرقی نکرده سرعت دانلود متغیر هست بین 600 تا 1200 و منطقه بلوار خیام کمی افت داشته مخصوصا 2 شب پیش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل شما دائمی هستم بهترین کار برای تمدید بسته اینه قبل از اینکه تمام شه یک روز قبلش تمدید کرد تا به این مشکل دچار نشیم
    اگه یکذره عقل داشته باشن وقتی بسته در حال اتمامه یک پیامک میدن . ولی مشکل اینه که چنین کاری نمیکنن
    این برای کسی که یکدونه iSIM برای استفاده از دیتا تهیه کرده مهم نیست ولی کاملا به ضرر کسانیه که سیمکارت دائمی دارن . چون با پایان حجم بسته، متوجه قضیه نمیشن و تند تند براشون آزاد حساب میشه و میاد روی قبضشون !
    بنظرم ایرانسل از این راه تابحال حسابی به مالکان سیمکارت دائمی ضرر و زیان رسونده و در عوض خودش نفع هنگفتی کرده

فعلا که برای چندمین مرتبه تماس گرفتم و اعتراض کردم بررسی کردند و تأیید کردند که مشکلی بوده و فرم رسیدگی پر کردن
    قرار شده بررسی بشه و بعد اعلام کنن چرا این مشکل وجود داره
    از چنگ ISP های کلاهبردار فرار میکنی توی تور اپراتورهای دزد سرگردنه میفتی . عجب مملکت خر تو خریه

البته کارمندان ایرانسل هم بعضی حرفه ای و باحوصله هستن و دقیق بررسی میکنن، بعضی نه، مفت خور هستن و الکی میگن مشکلی وجود نداره همه چی گل و بلبله
    باید چند بار تماس گرفت تا یک پاسخگوی عاقل گوشی رو برداره و رسیدگی کنه

10. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست عزیز سیمکارت دایمی ایرانسل، یکم تاخیر داره! شما حداقل 2-3 ساعت! باید زود تر بسته رو فعال کنی شایدم از 12 شب بگذره!
    من یه سیمشو داشتم فروختم! در کل اصلا بهصرفه نیست

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه یکذره عقل داشته باشن وقتی بسته در حال اتمامه یک پیامک میدن . ولی مشکل اینه که چنین کاری نمیکنن
    این برای کسی که یکدونه iSIM برای استفاده از دیتا تهیه کرده مهم نیست ولی کاملا به ضرر کسانیه که سیمکارت دائمی دارن . چون با پایان حجم بسته، متوجه قضیه نمیشن و تند تند براشون آزاد حساب میشه و میاد روی قبضشون !
    بنظرم ایرانسل از این راه تابحال حسابی به مالکان سیمکارت دائمی ضرر و زیان رسونده و در عوض خودش نفع هنگفتی کرده

فعلا که برای چندمین مرتبه تماس گرفتم و اعتراض کردم بررسی کردند و تأیید کردند که مشکلی بوده و فرم رسیدگی پر کردن
    قرار شده بررسی بشه و بعد اعلام کنن چرا این مشکل وجود داره
    از چنگ ISP های کلاهبردار فرار میکنی توی تور اپراتورهای دزد سرگردنه میفتی . عجب مملکت خر تو خریه

البته کارمندان ایرانسل هم بعضی حرفه ای و باحوصله هستن و دقیق بررسی میکنن، بعضی نه، مفت خور هستن و الکی میگن مشکلی وجود نداره همه چی گل و بلبله
    باید چند بار تماس گرفت تا یک پاسخگوی عاقل گوشی رو برداره و رسیدگی کنه
    دوست عزیز من هم از طریق 700 اقدام کردم و هم از سایت 195.ir .. متاسفانه چیزی که به من گفتن این بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با من تماس گرفتن..50 دقیقه صحبت کردم.در مورد مواردی که همه شاکی هستن هم باهاشون صحبت کردم.قبول هم کردن که سیستمشون ناقصه ولی گفتن کاریش نمیشه کرد..مبلغ غیر قابل برگشته.
    من شهریور ماه 163 مگابایت بیشتر از بسته مصرفم شده بود که همش هم برای تست های مختلفی که اینجا گذاشتم مصرف شد که باعث شد 107 هزار تومان میان دوره برام بیاد ( در صورتی که حد اعتبار 50 هزار تومانه )
    Last edited by MOH@ND3S; 18-11-2014 at 00:12.

14. 3 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

توی مشهد عملا دیگه 3g ایرانسل هم داره میشه مثل EDGE و به زور میشه یک سایت رو باهاش باز کرد و کیفیت الانش نسبت به یکماه پیش به شدت افت داشته.

امروز نیاز ضروری به اینترنت توی سطح شهر داشتم ، در اکثر مکان های شهر شبکه 3g وصل میشد ولی سرعتی نداشت.(سرعت سایت های با سرور ایران فقط خوبه)
    ببین داداش دقیقا درست میگی

صبر داشته باش ببینیم همراه اول چه کار می کنه
    Last edited by a.mostafa; 18-11-2014 at 09:37.

16. 2 کاربر از a.mostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •