نوشته شده توسط
mahdigholami
نقل قول:
نوشته شده توسط rezaomido
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdigholami
سلام آقا رضا با توجه به توضیحات و راهنمایی های شما تصمیم گرفتم هفته بعد برم CX300ii رو بخرم ولی به نظر شما M30 بهتر نیست کیفیت صداش یا M35 ?
چون امکان تست که برای من وجود نداره ولی احتمالا شما تست کرده باشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اشتباه نکرده باشم شما قصد مقایسه یک توگوشی با دو فول سایز رو دارید که مقایسه درستی نیست اما
M30 بهتره و به صرفه تر از M35 هست چون تنها اختلافشون مربوط به ظاهر یا همون استایل DJ یی هست که M35 داره
شما هم موفق باشید.
سلام رضا جان چند روز نبودی هر جا هستی موفق باشید
ولی اگه ممکنه یه راهنمایی کوچیک کن
درسته هدفم مقایسه هست چون من هدفون رو برای تو خونه میخوام استفاده کنم برام فرق نداره که فول باشه یا نه آیا به نظر شما من به جای CX300ii برم M30 بخرم با توجه به این که پلیرم Cowon C2 هست کدوم کیفیت صدای بهتری ارائه میدهد که اقدام کنم؟راستی نظرتون رو هم در بین اینها در مورد XB 500 و کلیپسچ S4 هم بگید (یعنی در بین این چهار گزینه )
(من دو بار حرف شما رو گوش نکردم ضرر کردم یکی رفتم به جای j3 کوون C2 خریدم یکی هم هدفون pq3 سونی شما گفتی کیفیت صداش زیاد خوب نیست دادم از آمازون آوردم برام 80 در اومد و کیفیت صدا هم نداشت)
حالا این دفعه میخوام حرف شما رو گوش کنم 
سلامی دوباره به شما دوست عزیز
به روی چشم ولی خوشحالتر میشدم که توی تاپیک پیشنهاد بدم تا شاید دوستان هم نظری داشته باشند و در نهایت عزیزی مثل شما از توی تاپیک جواب سوالهای خودش رو با خوندن این جور پیشنهادها گرفت
به هر حال از اینکه از خرید هدفونتون خوشحال نیستید خیلی ناراحت شدم ولی اشکالی نداره همیشه فرصت انتخاب و خرید هست اما بدون عجله
پیشنهاد میکنم برای شروع و با توجه به سورس شما ، فکر میکنم از بین این چهار مدل انتخابی Klipsch S4 (کلیپش خونده میشه) بسیار مناسب باشه هم از نظر قیمت و هم کیفیت صدا و اینکه توگوشی هست و خیلی دست و پا گیر نیست و میشه همه جا ازش استفاده کرد ولی فقط زمانی Xb500 تا Xb1000 رو انتخاب کنید که فقط و فقط دوست داشته باشید صدای بووووم بوووووم قوی بشنوید و سبک مورد علاقه شما الکترونیک باشه و در نقطه مقابل هدفونهایی مثل M30 یکی از هدفونهای بسیار با کیفیت فول سایز و از همه مهمتر بسیار خوش قیمت هست که متاسفانه با توجه به امپدانس بالای اون نمیشه تمام کیفیت و توان اون رو با پلیر پرتابل شما دریافت کرد و از طرف دیگه CX300 II هم بی کیفیت نیست و به خصوص اینکه شما رو با صدای جذاب و دوست داشتنی و نسبتآ سرد سنهایزر آشنا خواهد کرد ولی با اینکه این هدفون از نظر سنهایزر هدفون با بیس قوی هست اما بیس اون به هیچ عنوان در حد Klipsch S4 نخواهد بود ولی با این بیس به خوبی از پس سبکهای پاپ و راک برمیاد
در آخر جمع بندی میشه لیست انتخاب با توجه به کاربرد (هر چند که از سبک های مورد علاقه شما اطلاعی ندارم):
1. Sennheiser CX300-II
2. Klipsch S4
3. Audio Technica M30
4. Sony MDR-XB500
در صورت امکان این پیغام خصوصی رو برای استفاده کاربرها توی تاپیک به اشتراک بزارید
شما هم موفق باشید.
با تشکر فراوان از رضا عزیز