تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 614 از 752 اولاول ... 114514564604610611612613614615616617618624664714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان.

بالاخره بعد از تست 10 ها هدفون مختلف . . .
    sony XB 500 رو خریدم به قیمت 110 تومن بدون گارانتی.
    و klipsch S4 بدون ریموت(ریموتش رو پلیر من جواب نداد)به قیمت 100 تومن با یک سال گارنتی.

هر دو رو از نکیسای شیراز خریدم.
    اگه کسی سوال داشت در خدمتم.

2. 2 کاربر از GTB 599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون
    قیمتشون رو میدونین؟
    قیمتها متغیر هست شماره چند تا فروشگاه رو براتون پ. خ کردم .میتونین استعلام کنین.

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14

اگه ميشه واسه كلاسيك غير از زير 600 يك مدل زير 200(تومن) هم معرفي كنيد, و اين كه هدفون (اين اير فون) هاي مانيتور واسه اين سبك خوبن؟
    اين مدل ها براي كلاسيك مناسبند؟ از بقيه دوستان هم ميخوام اگه مدل يا نكته اي خاص به ذهنشون ميرسه مارو بي بهره نزارند.

با تشكر .
    چي شد كسي نيست يه چندتا مدل ديگه هم بگه؟خ

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    تنها 3 پیشنهاد زیر 200 تومنی من میتونم بکنم: یکی Klipsch s4 هست که حدود 100 تومن باید باشه.
    صدایی واضح و شفاف تا 2 برابر قیمت خودش داره.ولی باس زیاذی داره و صدا رو رنگی میکنه یه کم که موسیقی گوش دادن باهاش خیلی حال میده.ولی اکثر حرفه ای ها دوست ندارند.نمیدونم که به درد سبک کلاسیک میخوره یا نه.ولی از راک گرفته تا الکترونیک رو خیلی خوب جواب میده و نیازی به آمپ هم نداره.
    دومی سونی سری EX هست. EX510 و EX310 اگه تو ایران باشند بسیار گزینه های خوبی هستند.فقط سراغ سونی سری XB نرو. فقط سری EX. قدیم EX90 تو ایران بود که دیگه فکر نکنم پیدا شه که من خیلی صداش رو دوست داشتم.
    سومی هم M-Audio IE20 و IE10 که اونارو نداشتم و صداشونو نشنیدم.ولی فکر میکنم گزینه های جدی ای باشند.
    نصیحت آخر:هر چی میخوای بخری بخر ولی BEATS BY DR.DRE نخر.
    تک تک کلمات فوق نظر شخصی میباشد و هیچ منبعی ندارد.
    موفق باشید.
    Last edited by ali.cheguevara; 25-02-2012 at 19:39.

7. این کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    چرا اگه کمی صبر کنین اقا رضا میتونن کامل راهنمایتون کنن.فعلا وقت نکردن به تاپیک سر بزنن.
    ولی کلا سبک کلاسیک سبکی نیست که حتی هدفونهای فول سایز بتونن کامل از عهدش بر بیان چه برسه به inear .و اگه هدفون inear حرفه ای خوب هم بتونین تهیه کنین که پاسخگویه سبک کلاسیک باشه احتمال قوی نیاز به امپ هم خواهید داشت که که این عاملیت پرتابل بودن رو دچار مشکل میکنه.بنظر من شما اگه یه تجدید نظر کوچیک بکنین و خواهان هدفون فول سایز بشین میتونین با بودجه مورد نظرتون بیشتر به هدفی که مدنظرتون هست نزدیک بشین.بهر حال موضوع کمی پیچیدست که نظر و راهنمایی کامل رو اقا رضا میتونن بدن.موفق باشین.

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود.
    عزیزان سرویس شدم.
    این طرف ما با خودش فقط میتونه 20 کیلو جنس بیاره و کلی هم سوغاتی داره.
    گفته 2 کیلو زیاده,ولی طرفای یک کیلو اشکال نداره و واست میارم
    .میگه 2 کیلو یا بیشتر رو واست با DHL میفرستم اگه بخوای.ولی من میترسم گمرک ایران گیر بده و 2 ماه دنبالش بدوم.ضمنا نمیدونم چقدر گمرکی روش میبندن.شما تا حالا همچین تجربه ای داشتین با پست DHL و جنس 300-400 دلاری که آیا گیر میدند و اگه میدند,چقدر دوندگی داره و چقدر گمرکی بهش میبندند؟
    واسه اینکه فول اسپم نباشه:عزیزانی که میخواند جواب پست راهنمایی برای خرید دک/آمپ رو بدهند,لطف کنند گزینه وزن را هم به فیلتر ها اضافه کنند.
    با سپاس.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    عزیزان سرویس شدم.
    این طرف ما با خودش فقط میتونه 20 کیلو جنس بیاره و کلی هم سوغاتی داره.
    گفته 2 کیلو زیاده,ولی طرفای یک کیلو اشکال نداره و واست میارم
    .میگه 2 کیلو یا بیشتر رو واست با DHL میفرستم اگه بخوای.ولی من میترسم گمرک ایران گیر بده و 2 ماه دنبالش بدوم.ضمنا نمیدونم چقدر گمرکی روش میبندن.شما تا حالا همچین تجربه ای داشتین با پست DHL و جنس 300-400 دلاری که آیا گیر میدند و اگه میدند,چقدر دوندگی داره و چقدر گمرکی بهش میبندند؟
    واسه اینکه فول اسپم نباشه:عزیزانی که میخواند جواب پست راهنمایی برای خرید دک/آمپ رو بدهند,لطف کنند گزینه وزن را هم به فیلتر ها اضافه کنند.
    با سپاس.
    درود بر شما

همیشه یه مورد یا مسئله ای غیر قابل پیش بینی توی این جور موارد پیش میاد اما تجربه چند بار ارسال با DHL:
    تا سقف 500 دلار بدون هیچ مشکلی توسط خود DHL ترخیص میشه جدید نمیدنم چقدر شده و زمانیکه بسته ای برای شما ارسال میشه در مبدا تمام هزینه های ارسال رو نقدآ دریافت میکنند و درصورتیکه بسته شما زیر 500 دلار باشه درب منزل شما و به شخص شما تحویل داده میشه توجه کنید که یا انکه منزل باشید و یا کارت شناسایی خودتون رو به کسی که قرار بسته رو تحویل بگیره بدید تا بسته شما برگشت نشه و مجبور نشید خودتون برید تحویل بگیرید و بر خلاف TNT که بسته رو آش و لاش میکنه و اگه نباشید ممکنه به اولین کسی که از پشت در بگه "کیه؟" بسته شما رو بدون هیچ سوالی تحویل بده ، DHL سخت گیر تره

وزن پایه 0.5 کیلو هست یعنی اگه بسته شما چه 1 گرم چه 0.5 کیلو باشه یک هزینه پستی دریافت میشه که آخرین بار که دریافت کردم 100 دلار بود و یک فرمول نسبتآ پیچیده هم داره که توی خود سایت DHL وزن و اندازه و سایر مشخصات بسته خودتون رو مشخص میکنید و اونجا قیمت تمام شده رو میزنه و جالبه که هرچی بود همون مقدار هم از شما دریافت میشه نه بیشتر نه کمتر و برای بسته های سفارشی که وزن بیشتر از چند کیلو دارند خیلی به صرفه نیست

اگه بسته رو دوستتون میفرسته توی فورم درخواست ارسال به جای ارزش کالا بزنه مثلآ 400 دلار حتی اگه 4000 دلار یا کمتر باشه هر چند که بسته ها توسط DHL گم نمیشن اما این مبلغ برای اینه که مطمئن بشیم کالای هر چند کم ارزش ما به عنوان یک کالای با ارزش معمولی هست نه بیشتر و نه کمتر اینطوری دیگه نگران دریافت هزینه های ترخیص نباشید چون این هزینه ها با توجه به همین رقم ارزش کالا محاسبه میشن نه اینکه برن قیمت بگیرن

اگه بسته بندی بزگتر انتخاب کنید هزینه ها خیلی افزایش پیدا میکنه و دقت کنید که توی کوچکترین بسته آماده نه Customs یک بسته مناسب پیدا کنید تا مجبور به پرداخت اضافه هزینه نشید نگران آسیب به هیچ بسته ای نباشید حتی اگه توی کاغذ ارسال بشه همونطوری به دست شما میرسه و تمام مدت از ارسال تا دریافت رو توسط سامانه اینترنتی به نام Track میشه پیگیری کرد مثلآ در چه ساعتی توسط کدوم باربری منتطقه ای تخلیه و بارگیری شده و . . .
    نگران دور شمسی و قمری تراک نباشید چون پیش میاد و به هر حال پست هوایی و زمینی هست نه دریایی به همین خاطر ممکنه برای بارگیری و تخلیه مجدد بسته شما سر از چند کشور نه چندان در بین راه هم دربیاره

در آخر با توجه به شرایط شما فکر میکنم تنها مسئله نگران کننده وزن بسیار زیاد بسته شما باشه نه سایر موارد که برید توی ساید DHL و بعد از انتخاب کشور مبدا و مقصد و . . . هزینه پستی رو محاسبه کنید که اصلآ برای شما به صرفه هست یا خیر

یه راه ارزان تر اینه که اگه دوست یا آشنایی در کشورهای همسایه دارید بگید به آدرس اونها با استاندارد پست بسته شما رو ارسال کنند و از اونجا با پست DHL براتون بسته رو پست کنند اینطوری هزینه ها تقریبآ نصف میشه ولی زمان تاخیر دریافت ممکنه به سه هفته هم برسه
    حالا این هم سه هفته بی آمپ باشیم . . .

برای دک هم توی پست جداگانه . . .

شما هم موفق باشید.

12. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

نوشته شده توسط mahdigholami
    نقل قول:
    نوشته شده توسط rezaomido
    نقل قول:
    نوشته شده توسط mahdigholami
    سلام آقا رضا با توجه به توضیحات و راهنمایی های شما تصمیم گرفتم هفته بعد برم CX300ii رو بخرم ولی به نظر شما M30 بهتر نیست کیفیت صداش یا M35 ?
    چون امکان تست که برای من وجود نداره ولی احتمالا شما تست کرده باشید
    ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه اشتباه نکرده باشم شما قصد مقایسه یک توگوشی با دو فول سایز رو دارید که مقایسه درستی نیست اما
    M30 بهتره و به صرفه تر از M35 هست چون تنها اختلافشون مربوط به ظاهر یا همون استایل DJ یی هست که M35 داره

شما هم موفق باشید.

سلام رضا جان چند روز نبودی هر جا هستی موفق باشید
    ولی اگه ممکنه یه راهنمایی کوچیک کن
    درسته هدفم مقایسه هست چون من هدفون رو برای تو خونه میخوام استفاده کنم برام فرق نداره که فول باشه یا نه آیا به نظر شما من به جای CX300ii برم M30 بخرم با توجه به این که پلیرم Cowon C2 هست کدوم کیفیت صدای بهتری ارائه میدهد که اقدام کنم؟راستی نظرتون رو هم در بین اینها در مورد XB 500 و کلیپسچ S4 هم بگید (یعنی در بین این چهار گزینه )
    (من دو بار حرف شما رو گوش نکردم ضرر کردم یکی رفتم به جای j3 کوون C2 خریدم یکی هم هدفون pq3 سونی شما گفتی کیفیت صداش زیاد خوب نیست دادم از آمازون آوردم برام 80 در اومد و کیفیت صدا هم نداشت)
    حالا این دفعه میخوام حرف شما رو گوش کنم

سلامی دوباره به شما دوست عزیز

به روی چشم ولی خوشحالتر میشدم که توی تاپیک پیشنهاد بدم تا شاید دوستان هم نظری داشته باشند و در نهایت عزیزی مثل شما از توی تاپیک جواب سوالهای خودش رو با خوندن این جور پیشنهادها گرفت

به هر حال از اینکه از خرید هدفونتون خوشحال نیستید خیلی ناراحت شدم ولی اشکالی نداره همیشه فرصت انتخاب و خرید هست اما بدون عجله
    پیشنهاد میکنم برای شروع و با توجه به سورس شما ، فکر میکنم از بین این چهار مدل انتخابی Klipsch S4 (کلیپش خونده میشه) بسیار مناسب باشه هم از نظر قیمت و هم کیفیت صدا و اینکه توگوشی هست و خیلی دست و پا گیر نیست و میشه همه جا ازش استفاده کرد ولی فقط زمانی Xb500 تا Xb1000 رو انتخاب کنید که فقط و فقط دوست داشته باشید صدای بووووم بوووووم قوی بشنوید و سبک مورد علاقه شما الکترونیک باشه و در نقطه مقابل هدفونهایی مثل M30 یکی از هدفونهای بسیار با کیفیت فول سایز و از همه مهمتر بسیار خوش قیمت هست که متاسفانه با توجه به امپدانس بالای اون نمیشه تمام کیفیت و توان اون رو با پلیر پرتابل شما دریافت کرد و از طرف دیگه CX300 II هم بی کیفیت نیست و به خصوص اینکه شما رو با صدای جذاب و دوست داشتنی و نسبتآ سرد سنهایزر آشنا خواهد کرد ولی با اینکه این هدفون از نظر سنهایزر هدفون با بیس قوی هست اما بیس اون به هیچ عنوان در حد Klipsch S4 نخواهد بود ولی با این بیس به خوبی از پس سبکهای پاپ و راک برمیاد
    در آخر جمع بندی میشه لیست انتخاب با توجه به کاربرد (هر چند که از سبک های مورد علاقه شما اطلاعی ندارم):
    1. Sennheiser CX300-II
    2. Klipsch S4
    3. Audio Technica M30
    4. Sony MDR-XB500

در صورت امکان این پیغام خصوصی رو برای استفاده کاربرها توی تاپیک به اشتراک بزارید

شما هم موفق باشید.

با تشکر فراوان از رضا عزیز

14. 2 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نگاهی به DacMagic Plus بکنید احتمالآ همینجا قابل تهیه از نمایندگی ایرانش یا حداقل سفارش دادن هست
    البته توی نت تا دلتون بخاد براش ریویو هست و نیازی به توضیح اضافه نداره

یا این مدل Rega DAC که هر چند از 500 دلار قیمت بالاتری داره اما . . .
    به هر حال یک Setup حرفه ای اینطوریه که چندین دستگاه که همه از بهترین های ممکن و مناسب Setup فعلی هستند انتخاب شده و همه به هم وصل می شوند و نتیجه اون به هیچ عنوان قابل مقایسه با یک Setup متشکل از دو یا سه قطعه ای (پلیر => آمپ => هدفون) نیست

اتفاقآ اگر آمپ جداگانه باشه کیفیت بهتری دریافت میکنید تا زمانیکه DAC/AMP انتخاب کردید چون این جور ابزارها صرفآ جنبه محدودیت هزینه و فضا باعث شده که اینجور وسائل ساخته بشن نه چیزی مثل کیفیت برتر و . . .

ترجیح میدم یک Setup آنالوگ داشته باشم ولی بهتر از اون ترجیح میدم به جای لینک USB از لینک Optical استفاده کنم تا بسیار از مشکلات نویزی و تداخل های جنبی به حداقل ممکن برسه خصوصآ برای زمانیکه اغلب سورس ما دیجیتالی باشه چون هر دستگاه دیجیتالی حتی اگر از بهترین قطعات هم استفاده شده باشه هیچ وقت نمیتونه کیفیت صدای یک ابزار آنالوگ رو تولید کنه چون درون یک دستگاه دیجیتالی مملو از انواع نویزهای ناخواسته و بسیار قوی تر از آنچه که تصور می کنید که جایی نمیرن جز خروجی Setup ما پس یک لینک Optical که ارتباط الکتریکی اون قطع شده به هیچ عنوان پل ارتباطی این جور سیگنالهای بسیار مزاحم به نام نویز نیست

در آخر ارتباط USB ما رو محدود به استفاده از یک Host میکنه که این خوشایند برای هر نوع Setup نخواهد بود و از همه بدتر اینکه باعث انتقال تمام نویزهای سورس به انتها میشه و هم اینکه باعث میشه که ما عملآ با محدودیت های سخت افزاری و نرم افزاری اونها برای ارتقاء Setup از نظر نرم افزاری با مشکل اساسی مواجه بشیم مثلآ خیلی راحت و با سرعت داره سورس های با کیفیت 24 بیت و با Sample Rate بیش از 96KHz عادی میشه و از اون به بعد باید به دنبال یک DAC پرسرعت تر باشیم هر چند که DAC های موجود اغلب توی مشخصاتشون ذکر شده که به خوبی قادر به پاسخ گویی تا 192 هستند اما یک حساب و کتاب سر انگشتی جای خیلی سوالها رو برای من کم سواد خالی میزاره شما رو نمیدونم
    چندان دور از انتظار نیست که سورسهای آینده با توجه به سخت افزار فعلی ما یک ارتقاء نا خواسته برای ما هستند اما تصور اینکه با چه دردسری ما به Setup فعلی رسیدیم و هنوز چند وقتی از Setup اون نگذشته که باید . . .

در آخر آخر اولین گام به سمت یک Setup حرفه ای انتخاب یک آمپ بسیار خوب و حتی بهتر از سطح Setup آینده ما خواهد نه یک DAC و خودتون رو خسته انتخابی بسیار تخصصی ولی در عین حال نه چندان با ریزه کاری و مخفی کاری برندها همچون برندهای سازنده آمپ میشه به نتیجه ای ساده ولی بسیار با کیفیت رسید ولی این مسئله به هیچ عنوان برای آمپ صادق نیست و مشکل اصلی همه چیز به آمپ مربوط میشه بدون اینکه یک کاربر آماتور و تازه نفس در سطح حرفه ای با اون مواجه هست
    تمرکز خودتون رو بزارید برای آمپ و نهایت هزینه ای که میتونید برای اون انجام بدید تا کنار خودتون پر از آمپ های بدرد نخور نشه چون بر خلاف هدفون بی کیفیت و یا با کیفیت پایین که مثلآ به درد فلان سبک خاصی می خورده آمپ به اون شکل قابل استفاده نیست چون شما بعدآ به خوبی میدونید که بهترین آمپ شما فقط بهترین کیفیت رو با Setup فعلی و اصلی شما داره نه اون یکی

فرصت برای انتخاب ابزارهای جانبی زیاده ولی همه رو با هم انتخاب نکنید مگر اینکه بخاید به صورت کیت آماده یا یک نسخه از قبل پیچیده شده اقدام به Setup کرده باشید و از روی کنجکاوی قصد شنیدن داشته باشید. این خیلی متفاوته با شناخت ابزار و خواسته ها و . . .

لذت اصلی در تحقیق و انتخاب هست نه صاحب شدن چون فقط در اون مراحل هست که تشنه یافتن و یادگرفتن هستیم نه زمانی که به آهنگ مورد علاقه خودمون با بهترین Setup دنیا اون هم به صورت تفریحی گوش میکنم

شما هم موفق باشید.

16. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

علاقه مندان سبک موسیقی کلاسیک یه چیز فوق العاده عالی در وجودشون هست و اون اینکه:
    به صدایی که از هدفون می شنوند از دل گوش میکنند نه از گوش

به همین خاطر اغلب حتی ممکنه بهترین هدفونشون یک هدفون شاید زیر 200 تومنی باشه ولی سالهای سال با تمام محدودیتهای صوتی اون لحظات شیرینی از خاطرات رو سپری میکنند به طوریکه ممکنه این هدفون عمری بیش از 10 یا شاید 20 سال داشته باشه ولی باز برای اونها کافی و و به نظرشون کامل هست

با توجه به اون مدت تجربه ای که با هدفون داشتم و چند مدل هدفونی که داشتم یک چیز رو اون اوایل به سختی قبول میکردم و اون اینکه کلاسیک هیچ تفاوتی با بقیه سبکها نباید توی هدفون داشته باشه ولی اینطور نبود و بعدآ متوجه موضوع اصلی شدم که متاسفانه سالها از اون موضوع گذشته بود ولی یک جمله به جای اون جمله قبلی جایگزین شد که:
    هیچ هدفونی توانایی اجرای کلاسیک رو نداره

البته شاید برای بعضی هم این جمله قابل قبول تر از زمانی که برای اولین بار شنیدم نباشه ولی واقعیتی نه چندان شیرین برای علاقه مندان این سبک هست و به نظرم با گوش دادن به صدای یک هدفون با این سبک شما می تونید به تمام ضعف های ذاتی از فیزیک و ساختار هدفون رو متوجه بشد مثل:
    1. ساند استیج بسیار متغییر و وابسته به فرکانس یعنی اتفاقی بسیار بد برای این سبک که باعث خیلی از تداخل های ناخواسته میشه

2. عدم کنترل خوب بیس که باعث میشه اون غنا و لطافت و یا شفافیت live رو به هیچ عنوان درک نکنیم

3. ضعف در مید که باعث میشه صدای اغلب خشک و بدون تونالیته و گیرایی و گرمی رو تجربه کنیم

4. ضعف در های مید که باعث میشه بسیار از سازها در اجرا دچار فید شده و به خوبی قابل تعقیب نباشند

5. تونال بالانس نه چندان خوب اغلب باعث میشه صدای یکدست و تنظیم دقیق شده به صورتی ریورب وار به گوش برسه

6. سرعت انتقالی صوت در فرکانسهای مختلف با توجه به فاصله کم هدفون تا گوش که چه عرض کنم تا کانال گوش

7. از همه مهمتر رنج داینامیک بسیار کم هدفون در مقابل این سبک که سلطان بلامنازع داینامیک رنج هست

8. بک گراند نه چندان خوب و اغلب رنگی و در بهترین شرایط خاکستری تیره باعث رنگ آمیزی شدید اصوات شده که اصلآ خوشایند و برازنده سبکی با پس زمینه ای چند صد سالها در دقت نخواهد بود

9. حالم گرفته شده چون سبک مورد علاقه م هست، شما خودتون بقیه رو حدس بزنید

10. جای خالی برای یافته های شما . . . . . . . .

شما هم موفق باشید.

18. 10 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •