همینی که دارید بیشتر جواب نمیده.
همینی که دارید بیشتر جواب نمیده.
وضعیت خط من چجوره؟
512 نامحدود مخابرات رو دارم میخوام برم 4 مگ های وب بگیرم بنظرتون خطم میکشه؟قطعی نخواهد داشت؟
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode FAST Up Stream 159 kbps Down Stream 575 kbps Attenuation Down Stream 60 Attenuation Up Stream 37 SNR Margin Down Stream 11.9 SNR Margin Up Stream 25.8 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 186 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 1e-7 Up Output Power 11.5 Down Output Power 15.5 ES 173 SES 0 UAS 0
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو پروفایل fast که الان تنظیمه قطعا 4 مگ رو نخواهد کشید (درواقع 2 مگم نمیکشه) باید رو inteleaved قرار داده بشه اونوقت بین 2 مگ و4 مگ میشه بحث کرد.
چجوری باید پروفایل رو عوض کنم؟ تو تنظیمات چیزی نتوستم پیدا کنم...
به نظرتون امکانش هس که مشکل از خط باشه ولی من قطعی نداشتم تا حالا.
مودمم dlink 2740u
1-پروفایل ذکر شده رو شرکتی که ازش نت دارید (فعلی یا اینده) میتونه تغییر بده و در اختیار شما نیستنوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان قطعی ندارید جون روی 512 کیلو هست خط. قطعی وقتی گیدا میشه که خطی که نویز داره رو سرعتهای بالاتر می بندن.
3- هرچند تغییر شرکت میتونه تاثیر بزاره روی وضعیت ولی شما 4 مگ رو بعید میدونم بتونید بگیرید. روی 2 مگ هم باید امیدوار باشید مشکلی پیش نیاد.
سلام
امروز نت پارس انلاین روی خطم وصل شد ولی برای ست کردن تنظیمات که زنگ زدم کفت خط نویز داره و بالاتر از ۲ مگ نمیده و سرویس من ۸ مگه
پریزای مختلفم تست کردم فرقی نداشت گفت باید کارشناس بیاد
اینوضعیتشه
سلام
امروز نت پارس انلاین روی خطم وصل شد ولی برای ست کردن تنظیمات که زنگ زدم کفت خط نویز داره و بالاتر از ۲ مگ نمیده و سرویس من ۸ مگه
پریزای مختلفم تست کردم فرقی نداشت گفت باید کارشناس بیاد بررسی کنه و برام درخواست گذاشت
این وضعیتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مشکلش حل شه و اساسی نباشه
وضعیتش وخیمه؟
قبلا ۱ مگمخابرات داشتم برای همین نمیدونم تو سرعت بالا خطم چجوریه
Last edited by dr_data_13; 13-06-2018 at 23:10.
خط روی حالت g.dmt هست و بزارید روی حالت adsl2+ .مشکل نویز ندارید دوست عزیز شرایط خط خوب هستش و پهنای باند مورد نیاز رو به راحتی (۸مگ) خواهید گرفت.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by rahman0158; 13-06-2018 at 23:21.
ممنون
از کجا باید تغییر بدمش
اینجا کاری باید بکنم؟
اون تیک g.dmt رو برداشتم ولی دیگه مودم وصل نمیشه وچراغ اینترنت ثابت نمیشه
تیکو که میزنم درست میشه
کلا از اینا کدوما باید تیک داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dr_data_13; 14-06-2018 at 00:39.
اینجور که پیداست از سمت شرکت براتون گذاشتن رو g.dmt بگین براتون بزارن رو adsl2+.به تنظیمات مودم دست نزنید
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
زنگ زدم یاروگفت اینارو به کارشناس که میاد بگو
حالا شما با توجه به پارامترای خطم به نظرت مشکل از نویز نیست پس؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)