هر دوره یک ماهه
15 روزه دوره اول ،یعنی 15 روز اولی که براتون اینم پیام اومده
هفت روز اول دوره دوم تا ششم،یعنی از ماه دوم فعال سازی،7روز اولش
هر دوره یک ماهه
15 روزه دوره اول ،یعنی 15 روز اولی که براتون اینم پیام اومده
هفت روز اول دوره دوم تا ششم،یعنی از ماه دوم فعال سازی،7روز اولش
منظور از دوره یه جورایی همون ماه هست ، زمان شروع دوره هم از وقتی هست که اون طرح براتون فعال بشه.
مثلا من یه سیمکارت دارم ، از پنجم ماه شهریور فعالش کردم و طرح اینترنتش از همون روز شروع شده ؛ وقتی میگن شش دوره اینترنت داره و 15 روز اول هر دوره میشه از این اینترنت استفاده کرد ، یعنی از پنجم تا بیستم هر ماه بسته ی اینترنتش فعال هست و برای شش ماه این شرایط برقراره.
سلام
دوستان ، من یه مشکلی توی تماس از رایتل به همراه اول برام پیش اومده. موقعی که تنظیمات شبکه روی حالت جستجوی خودکار باشه و به آنتن همراه اول وصل بشه گوشی ، نمیتونم با شماره های همراه اول تماس بگیرم. بهم پیام میده که "شماره ی مورد نظر شما در شبکه موجود نمی باشد". اما وقتی که حالت شبکه رو به صورت دستی روی شبکه ی خود رایتل قرار میدم این مشکل بر طرف میشه.
شما تا بحال با چنین مشکلی مواجه شدین؟
سلام
دوستان این مودم های دانگل USB که وای فای دارن به اسم دانگل (مودم همراه USB) کارکردشون چجوریه؟ تاجاییکه میدونم سیم کارت رو داخل مودم USB میزنن و باید به لپ تاپ وصل بشن. حالا میخواستم بدونم این مودم ها وای فای داخلی دارن؟ میشه وصلشون کرد به کلگی شارجر یا پاوربانک تا روشن بشن؟ منظورم اینه که لپ تاپ در هرصورت لازمه واسه این نوع مودم ها یا اگه برقض مستقیم از پاوربانک یا شارجر تامین بشه هم اینترنت میده؟
سوال منم هست
انگار یکی میگفت 900 گیگ هم حجم داره
اگه کسی میدونه جواب بده
کلا رایتل ندارم ولی میخوام بدونم اوضاعش از لحاظ بسته و حجم خوری اینا چطوریه؟
نرم افزار رایتل من ش مثل ایرانسل و همراه کاربردیه؟
الان رفتم نگاه کردم پوشش 4g رو زده بود خارجی یعنی داخل ساختمان نمیتونم بگیرم یا ممکنه اپدیت نباشه؟
Last edited by shayan10-10; 14-09-2018 at 12:03.
سرعت بالایی نداره
حجم خوری نداره
واسه من ۳جی ۳۰۰ ایناست
۴ جی هم ۱ مگ
خب شاید مثلا از تجهیزات همراه استفاده کنه و اندازه ی اون سرعت بده
چند تا از تست هاش رو هم تو انجمن دیدم بد نبود
شانسیه دیگه ...
ولی این بسته های شبانش و 6 تا 12 خیلی خوبن
سمت ما چون همراه اول انتن نمیده ( ۲ جی، ۲ خط, باقی، هیچی) مطمینم به دکل خود رایتل وصله
امتحان کنید ، ما رو هم در جریان بزارید!
من خودم با شبانه ایرانسل مشکل دارم چونکه فایل های دانلودیم خراب میشه , شما که گویا اهل دانلود شبانه هستید همچین مشکلی ندارید؟ وسط دانلود اخطار خرابی میگیرم
بیشتر از 3 تا 7 رایگان همراه اول استفاده میکنم ولی چند بار یک ساعته ایرانسل گرفتم مشکلی نبود ولی فک کنم این مشکلو تو تاپیک دیده بودم انگار بقیه هم داشتن حالا نمیدونم رفع شده یا نه
چون سیم رایتل ندارم معلوم نیست برم سمتش یا نه ولی گفتم سرچ کردم تست های رایتل بد نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)