دوستان اوضاع حسابی خرابه اصلا معلوم نیست چه اتفاقی افتاده...
واسه من امروز صبح 4200 مگ داشتم الان شده 1800 تازه فوق فوقش دو ساعت وصل شده باشم ...
آخرش معلوم نیست ما خواستیم از اینا بکنیم یا اینا ما رو ... کردن..![]()
دوستان اوضاع حسابی خرابه اصلا معلوم نیست چه اتفاقی افتاده...
واسه من امروز صبح 4200 مگ داشتم الان شده 1800 تازه فوق فوقش دو ساعت وصل شده باشم ...
آخرش معلوم نیست ما خواستیم از اینا بکنیم یا اینا ما رو ... کردن..![]()
دوستان وقت بزارید / هماهنگ کنید یک روز جمعا به سوی درهای مخابرات روانه بشیم![]()
حق گرفتنیه !
سامانه الان که اصلا باز نمیشه . ارور میده .
این سامانه هم شده مثل تخم مرغ شانسی . الان ارور داره میده بعد که بازش میکنی میبینی توش 6 گیگ داری . باز سامانه خراب میشه و درست که شد بازش میکنی میبینی توش -2 گیگ واست مونده
من نمیدونم واسه این بیچاره هایی که منفی خوردن مخابرات چطوری حساب میکنه . این مسئله رو بدیم به مخابرات :
داوود 6 گیگ ترافیک دارد . از این 6 گیگ چند گیگش رو مصرف کرده که ترافیکش شده -2 گیگ ؟جواب : 8 گیگ از 6 گیگ
فقط و فقط ای که تو روحش .
من که تو قسمت نظرات وبسایت خراسان نیوز رفتم و کلی از مخابرات شکایت کردم. تنها کاری که می تونم بکنم.![]()
اقا من دیشب 2.5گیگ داشتم الان اومدم وصل بشم دیدم نت ندارم و حجمم رو زده صفر هیچ سایتی هم باز نمی شه خر تو خر شده ناجور.الانم با اکانت یکی از بچه ها وصل شدم.
گزینه تمدید حساب رو هم برداشتن دیدید گفتم میخوان شبانه رو حذف کنن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دوستا مشهدی لطفا یکاری کنید
![]()
Last edited by mr1987; 21-10-2013 at 17:20.
اونایی که طرحشون حذف شده زمانی و حجمی شارژ می کنن ..
من که دیشب 1 گیگ دانلود کردم ولی کم نشد
دوستان عزیز تا کی می خواین صبر کنین؟؟؟
یکی مدیریت گروه رو برعهده بگیره و همه بریم مخابرات شکایت(من یکی که قول می دم اگر دوستان بیان بیام ایشالله)
من قبل از خرابی 1 گیگ داشتم که صفر شد. باز دیروز یک گیگ دیگه شارژ کردم و 800 مگ مونده بود.دیشب از 1 تا 7دانلود رایگان کردم.صبح حجمم بود و کم نشده بود. حالا میبینم منفی 6 مگ دارم و نمیتونم وصل بشم.صدبار 2020رو گرفتم تا وصل شده.میگه شما نفر 50 صف انتظار هستید.بعد از 5 دقیقه که رسیدم به نفر 35 تماس خود به خود قطع شد.الانم با اکانت یکی دیگه وارد شدم.
خدا به دادمون برسه. خدا لعنت کنه ملک جعفريان رو.موندم چکار کنم.جمعا دو گیگ ازم بر باد رفت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)