نخیر،شهردار عزیز بعد از نشون دادن سگ محل سگ! هم بهمون نمیزاره چه برسه که بخواد تحویل بگیره...
نخیر،شهردار عزیز بعد از نشون دادن سگ محل سگ! هم بهمون نمیزاره چه برسه که بخواد تحویل بگیره...
بچه ها من که دیگه کنسول پلی 2 ندارم!هنوز هم این بازی برای پلی 3 منتشر نشده.
دلم واقعا تنگ شده.هیچ بازیی به گرد پاش نمیرسه.یادش بخیر چقدر اسکول شدیم سر بک تو ناتور.آخر سرم شهر نبردن مارو نامردا.
توی save the hommeland بازی چرا اینجوری بود؟هی برمیگشت از اول.نه زنی نه بچه ای....
چرا اینجوری بود؟باز a wonderfullife بهتر بود
back to nature بهترین نسخه harvest moon بوده و هست...
فکر نکنم natsume به فکر ساخت بازی ای تو این مایه ها باشه...
من a wonderful life رو بازى نكردم ولى save the homeland رو بازى كردم... 5 بار با حالتهاى مختلف تمومش كردم (مثلا يه بار سر موضوع كيك و يه بار سر مسابقه اسبسوارى و...) بازى كردنش خيلى حوصله ميخواد...
بهترين harvest moon همون back to nature ه![]()
چرا تا آخر 2011 2 تا بازی برای پلی 3 میزنه اتفاقا با همون نام مزرعه دار معروف
Back to Nature و یه بازیه ماهی گیری فقط خبرش توی گیم اسپت هست هنوز دمو و تریلر و عکس هاش نیومده
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
بک تو ناتور اون یه خورده از حالت گرافیکی کم داره اگه HD رو واسه پلی 3 بزنن عالیه![]()
من که همچنان دارم بک تو نیچر رو با کامپیوتر میزنم، همون گرافیک پایینش خیلی به آدم فاز میده
گرافیک نداره ولی در عوض سبک بازیش آدمو جذب میکنه
تو مطمئنی مرد؟چرا تا آخر 2011 2 تا بازی برای پلی 3 میزنه اتفاقا با همون نام مزرعه دار معروف
Back to Nature و یه بازیه ماهی گیری فقط خبرش توی گیم اسپت هست هنوز دمو و تریلر و عکس هاش نیومده
من برم یه PS 3 بخرم!
Traveling back through time, Sony added three new PS One Classics to its download space this week, the first of which is Capcom's fighting title Pocket Fighter ($6). The other two nostalgic titles now available are Reel Fishing II ($6) and Natsume's Harvest Moon: Back to Nature ($6).این متن اون خبر:
باید بگم که بازی روی فروشگاه psn قرار گرفته برای فروش با قیمت 6 دلار...
و خبری از نسخه جدید یا افزایش کیفیت یا از این جور حرفا نیست...
باید دید که میشه رو ps 3 بازی کرد یا نه...
والا منم لینک خبرش رو گم کردم ولی مطمئنم مال ps3 بود بچه های اینجا اشتباهی اطلاعات نمیدن.حالا دوباره میپرسم خبرشو میدم بهتون
سلام من تازه عضو شدم و تمام سعی خودم رو برای راهنمایی در هاروست مون میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)