عزیز پیغام خصوصیش کن آدرسو.
عزیز پیغام خصوصیش کن آدرسو.
هدفم معرفی عطر بود. شما گفتی تا ۳۰ تومن پیشنهاد بدید منم عطر پیشنهاد دادم. حالا مشکل چیه؟ بعد اینکه شما کول واتر رو عطر محسوب نمی کنی؟ اسانس بنجل کجا و عطر مارکدار کجا...
سلام
من کلی اطلاعات جالب از عطر و ادکلن بدست آوردم ممنون از همه دوستان
قصد خرید یک عطر جدید خنک برای این فصل با پخش بوی خوب و ماندگاری بالا دارم قیمتش هم مهم نیست .
ادرس عطر فروشی خوب دوستان اگر تو اصفهان دارند معرفی کنند.
من شنیدم رو پوستای چرب بوی عطر بهتر میمونه ایا اینکه اول رو قسمتهایی که میخوایم عطر بزنیم رو با کرم چرب کنیم راه حله مناسبیه؟
بچه ها روز سه شنبه اینو تو یه مغازه دیدم فکر کردم ساویج قدیمی هست اما مثل اینکه سال2007 هست کسی تا حالا تست کرده فروشنده اومد باز کنه گفتم نمیخوام الان عکس جعبشو دیدم فهمیدم اینه 140 میگفتEau Sauvage Fraicheur Cuir Dior
سلام
قصد خرید یک عطر مناسب خنک برای این فصل را دارم قیمتش هم مهم نیست با پخش بوی مناسب و ماندگاری بالا دوستان چی پیشنهاد میدهند؟
ادرس عطر فروشی خوب تو اصفهان را می خواستم
شنیدم ماندگاری عطر رو پوستای چرب خیلی بهتره ایا چرب کردن محلی که میخوایم عطر بزنیم با کرم راه حله مناسبیه؟
ممنون
اگر 100 میلش هست ارزش خرید داره
دوستان تا 60 تومن زنونه واسه تابستون چی پیشنهاد میدین؟
دوستان عزیز، قیمت این 4 تا عطر رو میخواستم:
1) Flashpoint
2) JetLag
3) قیرات 21 که اسم انگلیسیش هم مثل فارسیش نوشته میشه ولی بجای ق باید k بذارید.
4) Unpredictable Lady که خیلی خوشبو هست و خنک.
azzaro now - rain drops - hallowin - bongo - united color of benneton(uni s..x) -Ice fresh davidoff
Thallium Black va thallium -carbon va shadow(meshki) az ajmal - qubism - art -chee by chee spor va rio va all spor az rio
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)