تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 614 از 1783 اولاول ... 11451456460461061161261361461561661761862466471411141614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

احتمالا آقای صبانت تشخیص داده داری سریال دانلود میکنی، برای همین شیرو بسته

2. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عصر که اینترنت قطع بود
    الان هم با سرعت 5KB منت سرمون گذاشتن!

داره خودمونی میشه aiden00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امشب اینترنت شبانه ام 400 مگ دانلود کرده گندت بزنه صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از امشب قراره تغییرات شبانه اعمال بشه؟ ساعت 1 صبح میشه شنبه. البته فکر کنم اگر تغییرات اعمال نشه و با یوزر روزانه کامپیوتر روشن بشه مشکلی پیش نمیاد. چون زور بزنه حاکثر 10 یا 20 مگ که بیشتر دانلود نمی کنه.
    من پیشنهاد می کنم حالا که صبانت به یک شرکت کاربر محور تبدیل شده و به درخواست کاربران یوزر شبانه با روزانه یکی شده، قدم بعدی این باشه که کلا شبانه رو حذف کنید و بعد هم صبانت رو کلا جمع کنید.
    Last edited by solidworm; 13-07-2012 at 09:16.

6. این کاربر از solidworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برای من هم دیشب سرعت گند بود!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منظورت چیه که از امشب قراره تغییرات اعمال بشه! یعنی با یوزر روزانه میشه شبانه دانلود کرد یا اینترنت شبانه از ساعت 1 بامداد شروع میشه ؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از امشب قراره تغییرات شبانه اعمال بشه؟ ساعت 1 صبح میشه شنبه. البته فکر کنم اگر تغییرات اعمال نشه و با یوزر روزانه کامپیوتر روشن بشه مشکلی پیش نمیاد. چون زور بزنه حاکثر 10 یا 20 مگ که بیشتر دانلود نمی کنه.
    من پیشنهاد می کنم حالا که صبانت به یک شرکت کاربر محور تبدیل شده و به درخواست کاربران یوزر شبانه با روزانه یکی شده، قدم بعدی این باشه که کلا شبانه رو حذف کنید و بعد هم صبانت رو کلا جمع کنید.
    منظورت چیه که تغییرات قراره از امشب اعمال بشه ؟؟ یعنی قراره برای کانکت شدن به اینترت شبانه یوزر روزانه استفاده کرد و دانلود کرد؟ یا قراره از اینترنت شبانه از ساعت یک بامداد شروع بشه که این همه میدونند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خوبه مشکلتون با شبانه هستش
    تا هفته دیگه این سرعت افتضاح (روزانه) و قطعی های صبانت کش پیدا کنه میشه حدود 2 ماه که این وضع ادامه داره و کاری هم نکردن تا آلان
    جواب ها که همیشه یجوره : داره کانفیگ میشه، داریم آپگریت می کنیم، سرورا عوض شده، مشکل موقتیه، البته یکی جواب حسابی داد یکی گفت خوب یوزر زیاد داریم، یعنی بیش از اینکه بتونیم جواب بدیم فروختیم، البته این کم فروشی نیست، پرفروشی حساب میشه ... واقعاً چه جنبش و جوشی داخل این صبانت هست!
    این دوره آخرین سرویس که از صبانت میگیرم، انشالا نسل های بعدی بتونن سرعت خوبش و ببینن کمی هم از یوزر ها کم بشه شاید بقیه سرعتشون بهتر بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوبه مشکلتون با شبانه هستش
    تا هفته دیگه این سرعت افتضاح (روزانه) و قطعی های صبانت کش پیدا کنه میشه حدود 2 ماه که این وضع ادامه داره و کاری هم نکردن تا آلان
    جواب ها که همیشه یجوره : داره کانفیگ میشه، داریم آپگریت می کنیم، سرورا عوض شده، مشکل موقتیه، البته یکی جواب حسابی داد یکی گفت خوب یوزر زیاد داریم، یعنی بیش از اینکه بتونیم جواب بدیم فروختیم، البته این کم فروشی نیست، پرفروشی حساب میشه ... واقعاً چه جنبش و جوشی داخل این صبانت هست!
    این دوره آخرین سرویس که از صبانت میگیرم، انشالا نسل های بعدی بتونن سرعت خوبش و ببینن کمی هم از یوزر ها کم بشه شاید بقیه سرعتشون بهتر بشه
    منم مثل شما این مشکلو داشتم ولی یک سیم تلفنه درستو حسابی خریدم اتصالهای سیممو لحیم کردم بعد کلی محکم کاری سرعت دانلود روزانه ام 200 میرسه ولی صد افسوس که سرعت دانلود شبانه ام 16 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منم مثل شما این مشکلو داشتم ولی یک سیم تلفنه درستو حسابی خریدم اتصالهای سیممو لحیم کردم بعد کلی محکم کاری سرعت دانلود روزانه ام 200 میرسه ولی صد افسوس که سرعت دانلود شبانه ام 16 هستش
    مشکل سیم و نویز نیست .... چون صبح ها سرعت بعد نیست ... بعد از ظهر که میشه اصلاً قابل استفاده نیست ... سرعت شبانه هم بد نیست اینجا، ولی اولویت با کارهای روزانه است.
    در ضمن کلاً سیم تا مودم یک تیکه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •