تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 614 از 645 اولاول ... 114514564604610611612613614615616617618624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

من یکی دو روزه دیگه اشتراکم با آسیاتک تموم میشه. واسه تمدید باید چیکار کنم ؟
    منتظر تماسشون باشم یا خودم زنگ بزنم؟
    اگه بخام اینترنتی تمدید کنم و پول پیک رو ندم چی ؟
    (من نمیتونم وارد قسمت کاربران آسیاتک بشم. از همون اول مشکل داشتم. یعنی بعد از عوض کردن پسورد از همون جا دیگه وارد نشد!)
    راهنمایی کنید چون بار اولمه. در تاپیک آسیاتک هم ماشاالله هیشکی جواب نداد!
    اول از همه اینکه تعرفه های آسیاتک تغییر کردن...

شما اگر توی تهران هستی توی این صفحه میتونی تعرفه های جدید رو با محدودیت هاشون ببینی... اگرم شهرستانی که باید با خودشون تماس بگیری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش توی این صفحه ای که میاد یکی رو باید انتخاب کنی... و بعدش طبق اون اکانتت رو شارژ کنی... برای این کارم در این آدرس راهنمایی کردن:

کد:
    من بهت پیشنهاد میکنم که اول باهاشون تماس بگیری با تلفن 1844 و بعدش از قسمت فروش بپرسی که برای اینکه به تعرفه های جدیدشون بیای باید چیکار کنی...

بعد از اینکه پول رو به هر یک از حساب های بانکی که توی اون صفحه گفته واریز کردی و اومدی خونه، روی فیشی که بانک بهت داده توی یه قسمت خالی (بهتره پایین قبض و دور از محل ثایپ کامپیوتر بانک باشه و اون تایپ های کامپیوتری مخدوش نشن) شماره تلفنت رو تقریبا بزرگ بنویسی و دورش یه مستطیل بکشی... بعدش اون فیش رو اسکن کنی و به ایمیلی که توی اون صفحه گفته بقرستی (از طریق ایمیلت و باید به صورت Attach به ایمیل پیوست کنی نه با لینک از سایت دیگه)... بعدش توی ایمیلی که میفرستی بعد از اینکه فایل اسکن شده رو Attach کردی، اینا رو بنویس:

در قسمت Subject بنویس (البته هر چیزی میتونی بنویسی چون به هر حال معلومه که این یه ایمیل شارژ هستش چون اون ایمیل فقط برای همین کاره): Account Recharge

توی قسمت متن هم به فارسی مشخصات خودت رو بنویس:

با سلام
    درخواست شارژ مجدد حساب

نام: "نام و نام خانوادگی"

تلفن: "شماره تلفن ADSL"

شهر: "نام شهر تلفن ADSL"

"ایمیلی که موقع ثبت نام دادی و توی قراردادت نوشته شده"

قبض پرداختی به این ایمیل پیوست شده است

با تشکر

اگر این ایمیل رو قبل از ساعت 17 بفرستی تا حداکثر 15 دقیقه بعدش اکانتت شارژ میشه و میتونی از 1844.ir ببینیش... ولی اگه بعد از ساعت 17 این ایمیل رو بفرستی موکول میشه به روز بعد... چون فقط حسابداران شرکت به این ایمیل دسترسی دارن... اگرم که بخوره به روز تعطیل که میفته بعد تعطیلیا... بهتره که شما چند روز قبل از اینکه شارژت تموم بشه شارژ کنی تا به مشکل بی اینترنتی دچار نشی... یه چیز جالبم اینه که در سه ماه گذشته دیگه وقتی شارژت تموم بشه اتصالت رو قطع نمیکنن و به اینترنت متصل خواهی بود ولی فقط توی سایت آسیاتک میتونی بری... و اگه هر سایت دیگه ای رو هم که بزنی اتوماتیک به AsiaTech.ir برگردونده میشی (Redirect میشی)... البته من با راه هایی تونستم توی گوگل هم برم ولی از اون بیشتر نشد... در ضمن یادم نره بگم که اگه یه وقتی به مشکل بی اینترنتی و روز تعطیل و اینا خوردی زنگ بزن به پشتیبانیش و بگو که من این ایمیل رو فرستادم و اونم میگه که باید تا فردا صبر کنی و تو هم بگو که من حالا باید چیکار کنم و... اونم یه روز بهت اینترنت مجانی میده و مثلا اگه اکانتت تا 20 تیر شارژ داشته میکندش 21 تیر... اینجوری میتونی یه روزم که شده از گلوشون بکشی بیرون...

البته یادت نره که به همون ایمیلی که گفته بفرستی ها... نه ایمیلای دیگه شرکت... چون فقط همون ایمیل رو چک میکنن و ایمیلای دیگه که توشون انتقادات مردم هستش رو ممکنه تا یه ماه دیگه هم نبینن...

من که با این تعرفه های مزخرف جدید آسیاتک میخوام برم از یه شرکت دیگه (احتمال زیاد صبانت) بگیرم... شما رو نمیدونم... مگر اینکه آسیاتک یه تجدید نظری توی این تعرفه هاش بکنه...
    Last edited by Cleeev; 12-07-2008 at 03:29.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اول از همه اینکه تعرفه های آسیاتک تغییر کردن...

شما اگر توی تهران هستی توی این صفحه میتونی تعرفه های جدید رو با محدودیت هاشون ببینی... اگرم شهرستانی که باید با خودشون تماس بگیری:

کد:
    بعدش توی این صفحه ای که میاد یکی رو باید انتخاب کنی... و بعدش طبق اون اکانتت رو شارژ کنی... برای این کارم در این آدرس راهنمایی کردن:

کد:
    من بهت پیشنهاد میکنم که اول باهاشون تماس بگیری با تلفن 1844 و بعدش از قسمت فروش بپرسی که برای اینکه به تعرفه های جدیدشون بیای باید چیکار کنی...

بعد از اینکه پول رو به هر یک از حساب های بانکی که توی اون صفحه گفته واریز کردی و اومدی خونه، روی فیشی که بانک بهت داده توی یه قسمت خالی (بهتره پایین قبض و دور از محل ثایپ کامپیوتر بانک باشه و اون تایپ های کامپیوتری مخدوش نشن) شماره تلفنت رو تقریبا بزرگ بنویسی و دورش یه مستطیل بکشی... بعدش اون فیش رو اسکن کنی و به ایمیلی که توی اون صفحه گفته بقرستی (از طریق ایمیلت و باید به صورت Attach به ایمیل پیوست کنی نه با لینک از سایت دیگه)... بعدش توی ایمیلی که میفرستی بعد از اینکه فایل اسکن شده رو Attach کردی، اینا رو بنویس:

در قسمت Subject بنویس (البته هر چیزی میتونی بنویسی چون به هر حال معلومه که این یه ایمیل شارژ هستش چون اون ایمیل فقط برای همین کاره): Account Recharge

توی قسمت متن هم به فارسی مشخصات خودت رو بنویس:

با سلام
    درخواست شارژ مجدد اینترنت

نام: "نام و نام خانوادگی"

تلفن: "شماره تلفن ADSL"

شهر: "نام شهر تلفن ADSL"

قبض پرداختی به این ایمیل پیوست شده است

با تشکر

البته یادت نره که به همون ایمیلی که گفته بفرستی ها... نه ایمیلای دیگه شرکت... چون فقط همون ایمیل رو چک میکنن و ایمیلای دیگه که توشون انتقادات مردم هستش رو ممکنه تا یه ماه دیگه هم نبینن...

من که با این تعرفه های مزخرف جدید آسیاتک میخوام برم از یه شرکت دیگه (احتمال زیاد صبانت) بگیرم... شما رو نمیدونم...
    ممنون.من تهرانم.این ماه دومم میشه.از 23 یا 24 تیر باید تمدید کنم برای آخرین ماه ارزون
    پرداخت الکترونیک چی ؟
    شما خودت به این روش اقدام کردی؟
    سریع شارژ میکنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

10

ممنون.من تهرانم.این ماه دومم میشه.از 23 یا 24 تیر باید تمدید کنم برای آخرین ماه ارزون
    پرداخت الکترونیک چی ؟
    شما خودت به این روش اقدام کردی؟
    سریع شارژ میکنن؟
    پرداخت الکترونیکیش رو من تا حالا استفاده نکردم ولی میدونم که باید به 1844.ir بری و من یه بار به صفحه اش رفتم فقط از کارت های بانک پارسیان پشتیبانی میکرد... بعدشم اینکه دوستانی که استفاده کردن تعدادیشون گفتن ک سیستمش قاطی داره... بابا این همه بانک... خداروشکر هر چیزی توی این مملکت کم باشه به جاش بانک زیاده... برو یکی از بانکایی که گفته و پرداخت کن و برو یه Cafe' Net و بگو برات اسکن کنه... بعدش با ایمیلت از همونجا بفرست... البته مشخصاتی که گفتم توی ایمیل بنویسی یادت نره و همچنین هرگز یادت نره که شماره تلفن ADSL ت رو درشت روی قبض بنویسی... و شدیدا حواست باشه که اون منطقه "عملیات بانکی" رو روی قبض مخدوش نکنی که یه وقت بهش گیر ندن...

یه چیز دیگه رو هم باید بنویسی که یادم رفت... ایمیل قراردادت رو... که به همون مطلب قبلی اضافه کردمش...

در ضمن گقتی "برای آخرین ماه ارزون"... یعنی چی؟ الان دیگه هر کسی بخواد شارژ کنه باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنه... من زنگ زدم پرسیدم... به هر حال...

موفق باشی و امیدوارم خدا بهت یه دل بزرگ بده تا از دست آسیاتک دق نکنی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من 128 شاتل دارم. چطوره؟

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این که ISP رو یه چیز دیگه نوشته.
    برای شاتل مینویسه Aria Rasana Tadbir .
    کمال جان تهران هستی یا جای دیگه ؟
    کدوم سرویس شاتل رو گرفتی؟ اکو یا آرت ؟

اصفهانم!
    به خدا شاتله
    اکو بیده گل پسر

هر بایت = 8 بیت
    کمال چطوری 256 گرفتی؟
    به همه میدن؟
    نامحدودش رو گرفتی؟
    آره... 512 اش رو هم میدن...
    نه نامحدود نیست... سرویس اکو اه... 2.5 گیگ
    اولین ماهه شاتل گرفتم... از 2 ماه دیگه میرم سراغ یه سرویس نا محدود

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من 128 شاتل دارم. چطوره؟
    اين كه الآن خوبه خب. بايد سرعت شما 16 باشه كه 20 هست.

اگه شب ساعت 1-2 به بعد يه عكس از سرعتت بندازي ممنون ميشم. مثل اينكه ميگن شبا تا 28 سرعت ميره بالا.

منتظرم...

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پرداخت الکترونیکیش رو من تا حالا استفاده نکردم ولی میدونم که باید به 1844.ir بری و من یه بار به صفحه اش رفتم فقط از کارت های بانک پارسیان پشتیبانی میکرد... بعدشم اینکه دوستانی که استفاده کردن تعدادیشون گفتن ک سیستمش قاطی داره... بابا این همه بانک... خداروشکر هر چیزی توی این مملکت کم باشه به جاش بانک زیاده... برو یکی از بانکایی که گفته و پرداخت کن و برو یه Cafe' Net و بگو برات اسکن کنه... بعدش با ایمیلت از همونجا بفرست... البته مشخصاتی که گفتم توی ایمیل بنویسی یادت نره و همچنین هرگز یادت نره که شماره تلفن ADSL ت رو درشت روی قبض بنویسی... و شدیدا حواست باشه که اون منطقه "عملیات بانکی" رو روی قبض مخدوش نکنی که یه وقت بهش گیر ندن...

یه چیز دیگه رو هم باید بنویسی که یادم رفت... ایمیل قراردادت رو... که به همون مطلب قبلی اضافه کردمش...

در ضمن گقتی "برای آخرین ماه ارزون"... یعنی چی؟ الان دیگه هر کسی بخواد شارژ کنه باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنه... من زنگ زدم پرسیدم... به هر حال...

موفق باشی و امیدوارم خدا بهت یه دل بزرگ بده تا از دست آسیاتک دق نکنی...
    ممنون دوست من.
    همینکار رو کردم و تمدید شد.
    آخرین ماه ارزون یعنی از ماه بعد ما ه باید طبق تعرفه جدید پول بدیم.اگه بخایم بازم.
    من الان 128 ام رو با 20 تومن تمدید کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اسیاتک چی کار کرده مسخرشو در اورده بچه ها میخوام دیگه از یه شرکت دیگه بگیرم 64 کدوم شرکت قیمتش خوبه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منظورت از بالا اینه که خوبه یا بده ؟

اون تست رو هادی جان گرفتن.
    اینم نتیجه تست من:

کدوم قسمتش رو میگی خالی بندیه ؟
    یعنی بده! وقتی سرعت دان در این حد هست (بالاست) نباید چنین پینگی داشته باشه پینگ رابطه مستقیمی با سرعت داره

من 128 شاتل دارم. چطوره؟
    یعنی شما با 128 میتونی 163کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی!
    یا اینکه اون کیلو بیته?؟

ویرایش:اگه اون کیلو بیت باشه من اشتباه کردم ببخشید(که احتمالن هست!)
    Last edited by ali_ranger22; 12-07-2008 at 21:23.

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

یعنی بده! وقتی سرعت دان در این حد هست (بالاست) نباید چنین پینگی داشته باشه پینگ رابطه مستقیمی با سرعت داره
    عزیزم پینگ هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •