دوستان این نظر سنجی رو هم ببینید بد نیست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این نظر سنجی رو هم ببینید بد نیست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح جمعه * ساعت 8:30 * 30 بهمن 88 * 19 فوریه 2010 * فن آوا گستر توس * مشهد * مرکز تلفن قدس * اشتراک 512/512
سلام.
من دو ساله دارم از صبا نت اشتراک میگیرم... اشتراک یک ساله میگیرم...
چند دفعه بهش شک کردم که داره الکی از ترافیکم کم میشه... یا میدزده...!
تا این آخریها که دیگه بد جوری شک کردم با چند نفر هم صحبت کردم اونها هم با من هم عقیده بودند...
میخواستم بدونم دوستان با این مشکل مواجه نشدن ؟ یا من اشتباه میکنم ؟![]()
من چند ماهی صبانت داشتم و مشکلی هم نداشتم
این نکته رو باید دقت کنی که اگه کسی یوزر و پسورد شما رو داشته باشه و سرویس صبانت هم داشته باشه میتونه از سرویس شما استفاده کنه پس باید تو حفظ یوزر و پسورد دقت کنی مخصوصا پسورد که بهتره به صورت دوره ای عوضش کنی اگه خیلی مشکوک شدی
براي اينكه مطمئن بشي من يه راهكار برات دارم:
از نرم افزار DU Meter استفاده كن. وقتي دفعه بعد كه قرار دادت رو تمديد كردي از همون روز اول وقتي وارد اينترنت مي شي اين نرم افرار هم روي سيستمت نصب باشه. ترافيك مصرفي اعم از دانلود و آپلود رو برات مثل هلو محاسبه مي كنه ( به صورت روزانه هفتگي و ماهيانه ) اون وقت وقتي قرار دادت تموم شد ببين اندازه همون ترافيكي كه شركت بهت داده مصرف كردي؟ يا نه ترافيكي مصرفي كه نرم افزار نشون مي ده كمتر از اون مقداره موفق باشي
شما ترافیکت رو میدزدن . این ... زاده ها ، سرعت منم دستکاری می کنن . تازه با این سرعت کلی اختلال هم داره . گاهی خوبه گاهی هی قطع و وصل میشه . خلاصه این از افتخارات ج ا ایرانه که بعد از این همه سال از همگانی شدن اینترنت پرسرعت تو دنیا هنوز ما کاربرها درگیر ترافیکو و پهنای باندو و دله دزدی و این چیزا هستیم .
از مخابرات استقلال كدوم سرويس ميتونم بگيرم؟
همه جا پره
تو هم مثل من تو مرکز کلانتری هستی... اینجا پارس آنلاین تا خرخره پره داتکم گرونترین سرویسای دنیاشو میده... من از شاتل دارم فقطم ارت میده. کلا اینجا مافیا بازیه مرکزش ..
راستش از همون دوسال پیش یهشون مشکوک شدم !
چون هر کی میاد ثبت نام پسوردش رو خیلی قشنگ تو برگه ثبت نام مینیویسه و میده دست آقایون...!
ولی پسورد رو هیچوقت عوض نمیکردم...اما عوضش میکنم دیگه... ممنون.
درسته حالا که دیگه آخراشه... دفعه بعد از هر شرکتی اشتراک بگیرم حتما این کار رو میکنم... مرسی.
منم فکر میکنم بخشی از ترافیکم هپلی هپو شده...
داستان کامل رو میتونید اینجا بخونید...که چی شد که مشکوک شدم...!
بازم از همه ممنونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sub-zero; 19-02-2010 at 14:46.
سلام .
شما کانکشن PPPOE داری ؟ اگه داری به Bridge تغییرش بده . اینطوری امکان -- شدن هم نداری .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)