این هم از اسکوربورد ( scoreboard ) لیگ برتر ایران و آرم ( لوگو ) شبکه سه سیما که ساخته مسعود درویشی هستش
اسکوربوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295380
این هم از اسکوربورد ( scoreboard ) لیگ برتر ایران و آرم ( لوگو ) شبکه سه سیما که ساخته مسعود درویشی هستش
اسکوربوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295380
فاشیست از شما دیگه بعیده اگه بازیکنان کلاسیک توی اون تنظیمات خاموش باشند توسط تیمها خریداری نمیشن و اگه کلاسیک پلیرز روی yes باشه ترانسفر میشن و اگه فرکانتی روی high بذاری بعد چند فصل می بینی کلی بازیکن کلاسیک وارد تیم ها میشن وحتی توی تیم های ملی هم توی تیم ملی هاشون بازی می کنن مثلا زیدان توی فرانسه بازی میکنه
به همون چیزی که الان گفتم فرکانتی رو هم روی های بذار ببین اونچه که گفتم میشه یا نه
میشه بگین این ither leagr b کجاست؟؟؟؟اخه هر چی نگاه کردم نفهمیدم
من یه دفعه دیگه این سوال کردم ولی جواب نگرفتم...
تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟
اخه همین دیشب این کار رو کردم ولی نمیدونم چه جوری!!!!!ممنون میشم بگید...
اگه منظورت توی قسمت مستر لیگه شما وقتی رفتی توی بخش تعویض بازیکن دکمه ضربدر (آبی یا همون شوت) رو بزن اتومات اینکارو میکنه.
من مسترلیگو از درجه متوسط شروع کردم حالا بعد از گذشت چند فصل تیمم خیلی قوی شده و بازی بسیار اسان می خواستم ببینم می تونم اون درجه ی اولی روی سخت بذارم اکه میشه چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
burgum patch V0.6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوتها هم تو فولدر cv06
از شماره 1 تا 16
اگه yes کنی بازیکنای قدیمی هم میان تو مستر لیگت میتونی بخریشون .
این گزینه آخری راجع به چیه ؟؟
این گزینه ی که پایین گزینه بازیکنان کلاسیک هست چی هست؟
اگه منظورتون اینه که بازی را روی top player شروع نکردی در پایان هرفصل و در میانه ی فصل نقل و انتقالات می تونی بری level بازی را تغییر بدی
reset prevention features رو اگه فعال کنید (yes باشه) وسط یک مسابقه به هر نوعی از بازی خارج بشید بازنده اون بازی هستید و اگه اتوسیو هم فعال باشه دیگه باختید که باختید. حتی اگه برق هم بره وسط بازی شما اون بازی رو می بازید و موقع لود شدن بازی بعد شکست براتون لود میشه من که هیچ نکته مثبتی توش نمیبینیم که اون رو YES بذارید
لیگ پایین other league a هست دیگه توی exebition و edit میتونید پیدا کنید
این ستینگ مال بخش b.a.l هستش.
خیلی جالب شده من جای تیم های WE United و PES United تیم های استقلال و پرسپولیس برداشتم اینجوری میشه هم توی مود بال ازشون استفاده کرد هم مستر لیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)