تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 614 از 1178 اولاول ... 1145145646046106116126136146156166176186246647141114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقای "pami_wega" چرا شما یک طرفه به قضیه نگاه میکنی؟اگر اچ پی اشغال بود چه طور تمام ملت میگیرن و توی سال 2008 هم پر فروش ترین لپ تاپ ها بود؟اینا که الکی نیست.البته اینم بگم تو هر چی بد هم داره،ولیکن نمیشه همیشه نیمه خالی رو ملاک قرار داد.من که 4تا لپ تاپ توی سال های قبل برای دوستام انتخاب کردم،همشونم اپ پی بود،مشکلی هم نداشتن،راضی هم بودن،الانم که 1299 رو گرفتم.حالا دیگه نمیدونم،ولی اون قضیه نیمه خالی رو در یاب!!!
    راستش شاید حق با شما باشه و من یه طرفه نگاه کنم ، اما من هم چند تا از دوستام HP دارن و به اندازه پولی که براش دادن راضی نیستن و خداوکیلی خودشون رو گول نمیزنن و با من هم تعارف ندارن !!! شاید مال اونا بد در اومده و مال شما خوب ، ولی ساندویچ که نیست بگیم مال یکی باید خوب در بیاد مال یکی بد !! منظورم رو میفهمی ؟؟ من هم بی انصافی نکردم که متهم بشم ، من قبول دارم دستگاه های شیک و خوش ساختی داره ، اما یه سری هستن مثلا 1 میلیون و 500 هزار تومن برای یه دستگاه سونی میدن که مشابه همون مشخصات رو میشه Fujitso Siemens خرید با 1 میلیون !!!! اما اونی که 1 میلیون و 500 هزار برای سونی داده مطمئن باش راضیه و ارزش 500 هزار هزینه اضافی رو داره ... امیدوارم باعث سوتفاهم بین بچه ها نشه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

???
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با گارانتی نوتالی ( معمولی - اصلی نیست ) در حدود 1 میلیون و 700 هزار تومن ، هارد 7200 rpm هم اگه نداشته باشه میتونی خودت براش تهیه کنی اگه خیلی برات واجب و فوریه

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

راستش شاید حق با شما باشه و من یه طرفه نگاه کنم ، اما من هم چند تا از دوستام hp دارن و به اندازه پولی که براش دادن راضی نیستن و خداوکیلی خودشون رو گول نمیزنن و با من هم تعارف ندارن !!! شاید مال اونا بد در اومده و مال شما خوب ، ولی ساندویچ که نیست بگیم مال یکی باید خوب در بیاد مال یکی بد !! منظورم رو میفهمی ؟؟ من هم بی انصافی نکردم که متهم بشم ، من قبول دارم دستگاه های شیک و خوش ساختی داره ، اما یه سری هستن مثلا 1 میلیون و 500 هزار تومن برای یه دستگاه سونی میدن که مشابه همون مشخصات رو میشه fujitso siemens خرید با 1 میلیون !!!! اما اونی که 1 میلیون و 500 هزار برای سونی داده مطمئن باش راضیه و ارزش 500 هزار هزینه اضافی رو داره ... امیدوارم باعث سوتفاهم بین بچه ها نشه ...
    نه من اصلا کاری ندارم،کلی گفتم.شایدم هست شایدم نیست.دنیا دنیای عجیبی شده،قبول داری؟این بحث ها هم دردی از ما کم نمیکنه،هر کی هر چی خریده به اندازه پولش حال میکنه.اخ گفتی ساندویچ،دلم بد جور هوس کرد ;-) سونی هم که بله؛لپ تاپ های بسیار خوبی هستند،ولی قیمتش بالاهست.به هر حال خوشال شدم.ولی ان نیمه خالی لیوان هم همیشه توجه کن بهش؟!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه من اصلا کاری ندارم،کلی گفتم.شایدم هست شایدم نیست.دنیا دنیای عجیبی شده،قبول داری؟این بحث ها هم دردی از ما کم نمیکنه،هر کی هر چی خریده به اندازه پولش حال میکنه.اخ گفتی ساندویچ،دلم بد جور هوس کرد ;-) سونی هم که بله؛لپ تاپ های بسیار خوبی هستند،ولی قیمتش بالاهست.به هر حال خوشال شدم.ولی ان نیمه خالی لیوان هم همیشه توجه کن بهش؟!!!!
    حتما !! اما خوب باز HP از خیلی برند های تازه وارد و نا آشنا بهتره ، از Fujitsu Siemens و Acer و Asus و Suzuki و چه میدونم !! امثالهم !! خیلی بهتره ، شکی توش نیست ، Tablet های خوبی هم داره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

حتما !! اما خوب باز HP از خیلی برند های تازه وارد و نا آشنا بهتره ، از Fujitsu Siemens و Acer و Asus و Suzuki و چه میدونم !! امثالهم !! خیلی بهتره ، شکی توش نیست ، Tablet های خوبی هم داره ...
    اره خوب،والا من زیاد سرو کار با لپ تاپ ندارم،این اطلاعاتم از review های سایتهای معتبر گفتم،از قدیم که dell یک شرکت جا افتاده هی بود و هست،دیگه بازاره دیگه!!hp tablet هم اره خوبه،ولی سخت افزار های پایینی(از نظر قدرت) داره نسبت به قیمتش!!!

داره خودمونی میشه PSPMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

1

سلام دوستان.
    بودجه ام رو بردم بالا 1200 دارم. فردا میرم لپتاب خری.
    HpDV6-1045:
    2.4c2d-3mb-1066-3gig-320gig-9200gs
    hdmi-esata
    گارانتی متفرقه است(فروشگاه پارسی کنار بازار ایران). ولی باتری هم جزو گارانتیشه.

این مدل هم بد جور قلقلکم میده:
    hp-6730
    2.5c2d-6mb-1066-3gig-250gig-3430-8cell
    بدون hdmiو esata و fp.
    ولی این مدلش اصلا دیزاین نداره.
    نظری ندارید؟
    میدونید کیفیت JCD کدومشون بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    بودجه ام رو بردم بالا 1200 دارم. فردا میرم بخرم.
    یحتمل این رو بگیرم:
    hp dv6-1045
    p8600-2.4c2d-1066-3mb-3gig-320gig-9200-hdmi-esata-numeric keyboard
    با گارانتی پارسی که باتری هم جزوشه.
    قیمت 1230

این مدل هم بدجور چشمک میزنه:
    hp 6730
    2.5c2d-1066-6mb-3gig-250gig-3430
    بدون hdmi و esata و fp با باتری 8cell ولی انصافا اصلا دیزاین نداره مثل وسترو میمونه.
    قیمت 1200 بدون گارانتی.

کسی نظری نداره؟cpu هاشون خیلی با هم فرق نداره دومی حداکثر 5% قویتر از اولیه.

کسی میدونه این سری جدید لپتاپهای اچ پی مثل dv6 و dv5-12xx و ... که 2009 معرفی شدن رشدی از لحاظ کیفیت lcd داشتن یا نه؟ یا مثل همون قدیمیها تعریفی ندارن؟
    Last edited by PSPMAN; 13-02-2009 at 20:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    بودجه ام رو بردم بالا 1200 دارم. فردا میرم بخرم.
    یحتمل این رو بگیرم:
    hp dv6-1045
    p8600-2.4c2d-1066-3mb-3gig-320gig-9200-hdmi-esata-numeric keyboard
    با گارانتی پارسی که باتری هم جزوشه.
    قیمت 1230

این مدل هم بدجور چشمک میزنه:
    hp 6730
    2.5c2d-1066-6mb-3gig-250gig-3430
    بدون hdmi و esata و fp با باتری 8cell ولی انصافا اصلا دیزاین نداره مثل وسترو میمونه.
    قیمت 1200 بدون گارانتی.

کسی نظری نداره؟cpu هاشون خیلی با هم فرق نداره دومی حداکثر 5% قویتر از اولیه.

کسی میدونه این سری جدید لپتاپهای اچ پی مثل dv6 و dv5-12xx و ... که 2009 معرفی شدن رشدی از لحاظ کیفیت lcd داشتن یا نه؟ یا مثل همون قدیمیها تعریفی ندارن؟
    اگه میخوای بگیری به نظر من اولی رو بگیر ( 1045 ) چون من که برات سرچ کردم تو سایتها پرفروش تر بود تا مدل دومی ( البته اونی که من پیدا کردم 17 اینچ بود - اگه 17 اینچ میخوای خیلی گزینه های بهتری هم هست ) ال سی دی سری DV5 رو که خودم از نزدیک دیدم دقیقا یه چیزی مثل 1525 ( Inspiron ) دل هست ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض پرفروش ترین برند ها در ایران در یک هفته گذشته ( جدید )

سلام دوباره به همه بچه ها ، این پست رو زدم برای کسایی که میخوان بدونن فروش برند ها و محبوبیت اونا تو ایران چطوریه ، این اطلاعات از یه سایت کاملا معتبر ایرانی بدست اومده که شاخص بازدید و فروش رو معیار گذاشته و بدون شک تو کل ایران با اختلاف یکی دو درصد همین هست و فرق زیادی نداره :

Dell با 35 % مقام اول
    Sony با 24 % مقام دوم
    Acer با 9 % مقام سوم
    HP با 9 % مقام سوم
    IBM/Lenovo با 6 % مقام پنجم
    Toshiba با 6 % مقام پنجم
    Asus با 3 % مقام هفتم
    Apple با 3 % مقام هفتم
    Suzuki با 2 % مقام نهم
    بقیه برند ها 2 %

البته اگه میبینید که مثلا سوزوکی که انگشت کوچیکه دل و سونی و hp هم نمیشه بین بقیه برند ها رتبه آورده به خاطر تبلیغ زیادیه که داره میکنه و تو اکثر هفته نامه ها و ماه نامه های کامپیوتری حداقل یه دونه تبلیغ داره و نمیدونم کی میره سوزوکی میخره !!!
    اگه کسی آدرس سایت رو خواست مستقیم پیغام بده بهم براش میفرستم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه بابا همین 16 هم زیاده.
    کیبرد فولش و کانفیگ خوبش خودشو بهم تحمیل کرده

درمورد رده بندی دل تو اروپای غربی و آمریکا قافیه رو به اچ پی باخته.
    دل رو ملت به خاطر ارزونیش میخرن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •