از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .
دائم configuration load failed میده . فقط با ساکس میتونم تست کنم که اونم فایده نداره .
هم با لپتاپم چک کردم هم دسکتاپ .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .
دائم configuration load failed میده . فقط با ساکس میتونم تست کنم که اونم فایده نداره .
درسته
واسه من هم هیمنطور هست - سایت ارم نت باز نمیشه
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان ساعت یک ولی یک نیست
ساعت آسیاتک هنوز همون12 فکر کنم باید تا 5 فروردین با همون ساعت قدیم دانلود کنیم
![]()
یعنی ساعت 2 جدید شروع کنیم و 10 جدید تموم کنیم؟ (برای اونایی که از 1 شروع می کردن تا 9)
برای من هم یه مدت اینطوری بود روزای اول خود به خود درست شد.از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .
یه زنگ بزن پشتیبانی بگو اینطویه ببین چی میگن.
الان چک کردم دیدم ساعت قسمت report.asiatech.ir ساعت جدیده.
سرعت هم مشخصه که روزانه نیست و شبانه داره حساب می کنه در این لحظه.
تست کردم...رایگان داره حساب می کنه.(ساعت جدید)
پشتیبانی هم که اصلا جواب نمیده.
بله تازه درست شده من ساعت 12:30 دیدم همممون قدیم بود الان جدید شده![]()
سلام دوستان
يه سوال بابت هديه نوروزي.من يه سرويس 512 يكساله دارم كه يك گيگ شارژ كردم اما هيچ اعتبار هديه اي بهم اضافه نكرد..قضيش چه جوريه؟
هدیه نوروزی آسیاتک امسال تخفیف یک ماه 10درصد 3ماهه 13درصد 6ماه 18درصد تخفیف و 12ماه هم فکر کنم 22 یا 20درصد تخفیف بود
![]()
دوستان توی اهواز فکر کنم بیشتر مرکز هارو 512 به بالا رو بالای 1 مگ میبندن . حالا به نظرتون من 512 20 گیگ بگیرم که همش توی روز دانلود کنم !؟ یا 1 مگ 10 گیگ بگیرم شبا دانلود کنم !؟کل استفاده ماهیانه هم حدودا 17-18 گیگ
![]()
اگر حداکثر 20 گیگه و بیشتر نمیشه روزانه بگیرید بهتره چون تو روز سرعت بالاتره ، دردسر های شب رو هم نداره.
ولی اگر فقط بخوای شبا دانلود کنی 1 مگ با 10 گیگ ترافیک زیاده می تونی با ترافیک کمتر بگیری و فقط شبا دانلود کنی ترافیک روز رو هم بذاری برای وب گردی.
بستگی به نوع استفاده ات داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)