شماره مشتری رو بزن و پسورد
شناسه مجازی خالی بمونه
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
شک نکن که استخدام میکنن چون بر عکس همونایی که فقط میگن مودم رو روشن خاموش کن یکمی هم سواد دارم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شماره مشتری رو بزن و پسورد
شناسه مجازی خالی بمونه
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
شک نکن که استخدام میکنن چون بر عکس همونایی که فقط میگن مودم رو روشن خاموش کن یکمی هم سواد دارم![]()
مشکلم حل شد
دوست عزیز من مطالب چند صفحه گذشته رو خوندم متاسفانه کاملا مشخص شدکه شما کارمند شاتلی اما زودتر یه دیگران اتهام زدی و نسبت می دی که کسی به خودت گیر نده البته تو یه پستم اینقدر به فکر شرکت خودت بودی که کاملا خودتو لو دادی البته تاریخ عضویتتم مشخصه جالبه که بعضی از دوستای شما با همون id که تو شهرهای دیگه مطلب می نوشتن اومده بودن اینجا که لو رفتن شما هم بهتره بری با یه id دیگه بیای این id دیگه سوختست
یادش یه خیر اینجا سابق اوضاش خیلی بهتر بود![]()
alves عزیز
شما هرجور دوست داری قضاوت کن ولی دلم می خواد اینو بدونی که من یه زمانی کشته مرده اندیشه بودم و کلی بهشون کمک می کردم
من هنوز به سنی نرسیدم که بخوام کارمند جایی بشم ، البته خیلی دوست دارم جایی کار کنم
البته ID خودتم زیاد قدیمی نیستا نمی دونم منظورت چیه
Last edited by baran1059; 01-09-2010 at 11:36. دليل: تغییر محتوا
یه جورایی alves2774 راست میگه البته منظورم این نیست که کارمند شاتلی ولی ناجور درباره اندیشه حرف میزنی
آقا ما خیلی مخلص اندیشه هستیم ، اصلا هم استانی ماست . شرکت با کلاسیه خوبم داره رقابت می کنه
یه زمانی اینجا کاربرا میومدن درباره مشکلات و سرعت اینترنتشون میگفتن الان دیگه شده محل دعوای کارمندای اندیشه و شاتل![]()
من از ساعت 3 دیشب اینترنتم قطع بود. برای شما هم همین طور بود همش 180 مگ دانلود کردم.
مرکز 6 سرویس اندیشه 128
فکر نکنم چون اگه یک مرکز قطع شه حداقل یه 2-1 هزار نفری قطع میشن . سروصداش در میاد و همه میفهمن ولی ظاهرا که دیگران همچین مشکلی نداشتن
مودمت قطع و وصل شد یانه اکانتت قطع شد؟
الان سرعت کانتکت مودمت چنده؟ رو مودمت لاگین کن ببین
اونجا نوشته سرعت ارتباطت چقدره و چه مدت که وصله
پشتیبانی اندیشه و احتمالا همه سرویس دهنده ها گراف کامل کارکرد یک پورت رو دارن. یعنی کاملا میتونن سرعت 24 ساعت روزتو بهت نشون بدن برو پشتیبانی یا زنگ بزن یا تیکت پر کن تا بررسی کنن. بهترینش تیکت تو crm هست چون اونجا کاملا ثبت میشه و اگه بعدا اعتراضی به عملکرد پشتیبانی بکنی کسی نمیتونه جر بزنه.
الان مشکل ندارم
در هر صورت بعضی دوستان هم تو صفحه ی قبل از مراکز دیگه گفتند که بعضی شبا فقط 200 مگ دانلود کردند.
اون تیکت و crm رو نفهمیدم چی گفتی؟
میخام برم ببینم چقدر تو حسابم مونده این خطا میاد
![]()
Last edited by reza3600; 01-09-2010 at 13:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)