ببنید کلا دوربین ها فیلم برداری عالی فیلم میگیرند اما بد عکاسی میکنند
اما دوربین های عکاسی عالی عکس میگیرند و بیشتره شون (HX1) خیلی خوب فیلم میگیرند
تا چند ساعت با یه 8gig
ببنید کلا دوربین ها فیلم برداری عالی فیلم میگیرند اما بد عکاسی میکنند
اما دوربین های عکاسی عالی عکس میگیرند و بیشتره شون (HX1) خیلی خوب فیلم میگیرند
تا چند ساعت با یه 8gig
خیلی خیلی ممنونم...
راستش من یک سال پیش برای یکی از دوستام Canon Digital IXUS 980 IS رو گرفتم ! دوستم هنوز که هنوزه مدام تعریف میکنه از این دوربین ! میگه از مدل های جدیدی که دوستان گرفتن واقعا" بهتره ! تنها ایرادش این بود که فیلم برداری HD نداشت ! ولی همونطور که عرض کردم برای بنده عکس مهمتره ! ولی اگه بشه در کنار یه عکس خوب ، فیلمبرداری خوب هم داشت ، بهتره...
شما نظرتون اینه که من بودجه رو بالاتر ببرم تا بتونم دوربین با کیفیت بهتر بخرم ؟
همین TZ7 که فرمودین الان با چه قیمتی هستش ؟ کیفیتش از Canon Digital IXUS 980 IS بالاتره ؟
بعد از Canon Digital IXUS 980 IS چیز جدیدتری که بهتر از این مدل باشه اومده ؟
موفق باشید...![]()
Panasonic TZ7 قیمتش حدود ۳۷۰ هزار تومان بود و Canon SX200 هم حدود ۳۲۰
می تونید نمونه عکس هایی که از TZ7 گزاشته بودم با عکس های IXUS 980 مقایسه کنید. نویز TZ7 خیلی کمتره !
و البته فیلمبرداری HD هم داره و فکر می کنم انتخاب خیلی خوبیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا بازم ممنونم...
این TZ10 چشمم رو گرفت !
توی سایت پاناسونیک FX70 رو هم دیدم که اسم دیگش میشه FX75 ! البته توی دیجی کالا به این اسم گذاشته بودش ! اینم زومش کمه ولی باید کیفیت خوبی داشته باشه ! ولی فکر نمیکنم حالا حالاها به ایران بیاد !
میگم آقا شما خودت بودی اگه میخواستی یه دوربین خیلی توپ توی این کلاس بخری کدوم رو انتخاب میکردی ؟ (بدون توجه به قیمت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید بشه از دوبی TZ10 رو خرید !
--------------
هیچ کدوم از این مدل های پاناسونیکی که توی لینک زیر هست واررد ایران نشده ؟
-------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا واقعا" ببخشید ، من اعتقاد دارم که آدم یا چیزی نخره یا اگه میخره سعی کنه بهترین رو بخره....
ببخشید که این همه اذیت میکنم...
موفق باشید...![]()
قابلی نداره وظیفه هست
۱.منم این دوربین های جدید رو زیاد نمیشناسم ولی یه سرچی تو نت کردم:
TZ10 دورتین خیلی جالبیه ولی به گفته cnet.com کیفیت عکس هاش تغییر خاصی نکرده و پیشرفتش تو اضافه کردن GPS و تنظیمات دستی هست :
اینم ریویووی دیگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که هر دو خیلی ازش تعریف کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در مورد FX70 چیز زیادی نمی دونم ... ولی تو Trustedreviews.com اتیازش به TZ10 نمی رسه ... باید خودتون ببینید :
۲.منم همین اعتقاد رو دارم و اتفاقا همین چند ماه قبل دنبال دوربین بودم که آهرش Panasonic FZ35 خریدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.ولی متاسفانه نمی شه دوربین ها رو امتیاز بندی کرد و بهترین دوربین رو تو یه بودجه خاص خرید. چون کاربرد هر کسی فرق می کنه و دوربین ها هم خیلی خیلی متنوع هستند
برای همین شاید FZ35 برای من بهترین انتخاب تا ۴۵۰ هزار تومان بوده ولی مسلما برای خواهرم که می خواد دوربینشو هر جایی با خودش ببره و تنظیمات دستی هم نمی خواد دوربین خیلی بدیه
اگه اندازه دوربین برات مهم نیست و فکر می کنی زوم بالا می تونه به کارت بیاد ، می تونی به SLR-Like ها هم فکر کنی
اگه اصلا زوم لازم نداری ولی کیفی برات خیلی مهمه می تونی بری سراغ امثال Panasonic LX3
۳.بیشتر اون دوربین ها وارد شدند ولی به دلیلی که گفتم نمیشه روی این امتیاز ها زیاد حساب کرد. مثلا Panasonic TS1 که اول شده یک دوربین ضد آبه و کیفیتش تو ضد آب ها خیلی خوبه ولی در مقایسه با خیلی از دوربین های دیگه زیاد جالب ایست و زوم خیلی کمی هم داره قیمتش هم حدود ۴۰۰ هزار تومانه !
موفق باشید
سلام دوست عزيز ممنونم
راستش يه ذره گيج شدم من دوربين ها رو به نام حرفه اي نيمه حرفه اي و كامپكت ميشناسم اما فكر كنم منظورتون اين بود كه سري alpha كلا حرفه اي هستن راستش من تو نيمه حرفه اي ها با توجه به نيازم و ده ها رويوي كه خوندم تا اينجا hx1 رو انتخاب كردم البته هنوز 100% مطمئن نشدم
سری آلفای سونی DSLR هست , ;hlgh pvti hd isj :
DSLR :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله کیفیت کاملا برتر دارههمین TZ7 که فرمودین الان با چه قیمتی هستش ؟ کیفیتش از Canon Digital IXUS 980 IS بالاتره ؟
اگر دنبال دوربینی با تنظیمات دستی و کیفیت خوب هستید لازم نیست حتما از ربی TZ10 بگیرید
PANASONIC LX3 و CANON G11 از بهترین ها هستند
HX10 کیفیت فیلمبرداری خوبی داره و عکاسی اون مخصوصا در محیط تاریک اصلا جالب نیست
پس اولویت شما تعیین میکنه که HX1 بگیرید یا FZ35 یا...
hx10???? اگه منظورتونhx1 هستش واقعا تو تاريكي بد عكس ميگيره??? تو رويو ها فقط نويزش از fz35 بدتر بود نميدونم والا دوباره برگشتم سر خونه اول
لطفا نكات منفي hx1 رو بهم بگيد نميخوام خريد اشتباهي انجام بدم
Last edited by bille_jean2001; 02-07-2010 at 19:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)