تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 614 از 1635 اولاول ... 11451456460461061161261361461561661761862466471411141614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,131 به 6,140 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام آقا من یه دوربین میخوام نمیدونم فیلمبرداری بگیرم یا عکاسی من هم عکس میخوام با هاش بگیرم هم فیلم به نظ شما چی بگیرم آیا بهتر نیست فیلمبرداری هارد دیسکی بگیرم هم زوم بالا داره هم فیلمبرداری کم خرج فقط میمونه مشکل عکاسی به نظر شما من چیکار کنم نظر خودم بین دو تا دوربین
    Fujifilm FinePix S1500 که عکاسی و فیلمبرداری با همه و یکی دیگه هم فیلمبرداری Sony DCR-SR68 به نظر شما چیکار کنم کدومش بهتر هست عکاسیه خوبه ولی اگه بخوای فیلمبرداری کنی رجت بالا میره چون باید چند تا رم واسش بگیرم راستی با دوربین فیلمبرداری هم میشه عکس گرفت؟
    ممنون میشم اگه منو از سردرگمی در بیارین

ببنید کلا دوربین ها فیلم برداری عالی فیلم میگیرند اما بد عکاسی میکنند
    اما دوربین های عکاسی عالی عکس میگیرند و بیشتره شون (HX1) خیلی خوب فیلم میگیرند
    تا چند ساعت با یه 8gig

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ۱.دوربین های فیلمبرداری سونی ظاهرا خیلی خوب هستند ولی توی دوربین های عکاسی زیاد خوب عمل نکرده
    ۲.دوربین ۱۴ مگاپیکسلی تو این قیمت ممکنه نویز رو بالا ببره و زیاد توصیه نمیشه چون اندازه سنسور کوچیکه ... البته کلیت نداه ولی دیگه بالاتر از ۱۴ فعلا اصلا نخرید !
    ۳.تنظیمات دستی لازم دارید یا نه؟
    ۴.اندازه بزرگ و وزن زیادتر مشکلی ندارید ؟

فرق می کنه تنظیم دستی لازم داشته باشید یا نه .مثلا اینجا رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Panasonic TZ7 کیفیتش از Canon SX200 و احتمالا SX1210 بهتره ولی تنظیمات دستی کامل نداره ! البته توی TZ10 تنظیمات دستی رو اضافه کرده که اگه به ایران هم اومده باشه احتمالا تو این قیمتا نیست
    خیلی خیلی ممنونم...

راستش من یک سال پیش برای یکی از دوستام Canon Digital IXUS 980 IS رو گرفتم ! دوستم هنوز که هنوزه مدام تعریف میکنه از این دوربین ! میگه از مدل های جدیدی که دوستان گرفتن واقعا" بهتره ! تنها ایرادش این بود که فیلم برداری HD نداشت ! ولی همونطور که عرض کردم برای بنده عکس مهمتره ! ولی اگه بشه در کنار یه عکس خوب ، فیلمبرداری خوب هم داشت ، بهتره...

شما نظرتون اینه که من بودجه رو بالاتر ببرم تا بتونم دوربین با کیفیت بهتر بخرم ؟

همین TZ7 که فرمودین الان با چه قیمتی هستش ؟ کیفیتش از Canon Digital IXUS 980 IS بالاتره ؟

بعد از Canon Digital IXUS 980 IS چیز جدیدتری که بهتر از این مدل باشه اومده ؟

موفق باشید...

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم...

راستش من یک سال پیش برای یکی از دوستام Canon Digital IXUS 980 IS رو گرفتم ! دوستم هنوز که هنوزه مدام تعریف میکنه از این دوربین ! میگه از مدل های جدیدی که دوستان گرفتن واقعا" بهتره ! تنها ایرادش این بود که فیلم برداری HD نداشت ! ولی همونطور که عرض کردم برای بنده عکس مهمتره ! ولی اگه بشه در کنار یه عکس خوب ، فیلمبرداری خوب هم داشت ، بهتره...

شما نظرتون اینه که من بودجه رو بالاتر ببرم تا بتونم دوربین با کیفیت بهتر بخرم ؟

همین TZ7 که فرمودین الان با چه قیمتی هستش ؟ کیفیتش از Canon Digital IXUS 980 IS بالاتره ؟

بعد از Canon Digital IXUS 980 IS چیز جدیدتری که بهتر از این مدل باشه اومده ؟

موفق باشید...
    Panasonic TZ7 قیمتش حدود ۳۷۰ هزار تومان بود و Canon SX200 هم حدود ۳۲۰
    می تونید نمونه عکس هایی که از TZ7 گزاشته بودم با عکس های IXUS 980 مقایسه کنید. نویز TZ7 خیلی کمتره !

کد:
    و البته فیلمبرداری HD هم داره و فکر می کنم انتخاب خیلی خوبیه

5. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Panasonic TZ7 قیمتش حدود ۳۷۰ هزار تومان بود و Canon SX200 هم حدود ۳۲۰
    می تونید نمونه عکس هایی که از TZ7 گزاشته بودم با عکس های IXUS 980 مقایسه کنید. نویز TZ7 خیلی کمتره !

کد:
    و البته فیلمبرداری HD هم داره و فکر می کنم انتخاب خیلی خوبیه
    آقا بازم ممنونم...

این TZ10 چشمم رو گرفت !
    توی سایت پاناسونیک FX70 رو هم دیدم که اسم دیگش میشه FX75 ! البته توی دیجی کالا به این اسم گذاشته بودش ! اینم زومش کمه ولی باید کیفیت خوبی داشته باشه ! ولی فکر نمیکنم حالا حالاها به ایران بیاد !

کد:
    میگم آقا شما خودت بودی اگه میخواستی یه دوربین خیلی توپ توی این کلاس بخری کدوم رو انتخاب میکردی ؟ (بدون توجه به قیمت)
    شاید بشه از دوبی TZ10 رو خرید !

--------------

هیچ کدوم از این مدل های پاناسونیکی که توی لینک زیر هست واررد ایران نشده ؟

کد:
    -------------------

آقا واقعا" ببخشید ، من اعتقاد دارم که آدم یا چیزی نخره یا اگه میخره سعی کنه بهترین رو بخره....

ببخشید که این همه اذیت میکنم...

موفق باشید...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بازم ممنونم...

این TZ10 چشمم رو گرفت !
    توی سایت پاناسونیک FX70 رو هم دیدم که اسم دیگش میشه FX75 ! البته توی دیجی کالا به این اسم گذاشته بودش ! اینم زومش کمه ولی باید کیفیت خوبی داشته باشه ! ولی فکر نمیکنم حالا حالاها به ایران بیاد !

کد:
    میگم آقا شما خودت بودی اگه میخواستی یه دوربین خیلی توپ توی این کلاس بخری کدوم رو انتخاب میکردی ؟ (بدون توجه به قیمت)
    شاید بشه از دوبی TZ10 رو خرید !

--------------

هیچ کدوم از این مدل های پاناسونیکی که توی لینک زیر هست واررد ایران نشده ؟

کد:
    -------------------

آقا واقعا" ببخشید ، من اعتقاد دارم که آدم یا چیزی نخره یا اگه میخره سعی کنه بهترین رو بخره....

ببخشید که این همه اذیت میکنم...

موفق باشید...
    قابلی نداره وظیفه هست

۱.منم این دوربین های جدید رو زیاد نمیشناسم ولی یه سرچی تو نت کردم:
    TZ10 دورتین خیلی جالبیه ولی به گفته cnet.com کیفیت عکس هاش تغییر خاصی نکرده و پیشرفتش تو اضافه کردن GPS و تنظیمات دستی هست :
    کد:
    اینم ریویووی دیگه :
    کد:
    که هر دو خیلی ازش تعریف کردن
    ولی در مورد FX70 چیز زیادی نمی دونم ... ولی تو Trustedreviews.com اتیازش به TZ10 نمی رسه ... باید خودتون ببینید :
    کد:
    ۲.منم همین اعتقاد رو دارم و اتفاقا همین چند ماه قبل دنبال دوربین بودم که آهرش Panasonic FZ35 خریدم. .ولی متاسفانه نمی شه دوربین ها رو امتیاز بندی کرد و بهترین دوربین رو تو یه بودجه خاص خرید. چون کاربرد هر کسی فرق می کنه و دوربین ها هم خیلی خیلی متنوع هستند برای همین شاید FZ35 برای من بهترین انتخاب تا ۴۵۰ هزار تومان بوده ولی مسلما برای خواهرم که می خواد دوربینشو هر جایی با خودش ببره و تنظیمات دستی هم نمی خواد دوربین خیلی بدیه

اگه اندازه دوربین برات مهم نیست و فکر می کنی زوم بالا می تونه به کارت بیاد ، می تونی به SLR-Like ها هم فکر کنی
    اگه اصلا زوم لازم نداری ولی کیفی برات خیلی مهمه می تونی بری سراغ امثال Panasonic LX3

۳.بیشتر اون دوربین ها وارد شدند ولی به دلیلی که گفتم نمیشه روی این امتیاز ها زیاد حساب کرد. مثلا Panasonic TS1 که اول شده یک دوربین ضد آبه و کیفیتش تو ضد آب ها خیلی خوبه ولی در مقایسه با خیلی از دوربین های دیگه زیاد جالب ایست و زوم خیلی کمی هم داره قیمتش هم حدود ۴۰۰ هزار تومانه !

موفق باشید

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

بله سری آلفا DSLR هستند دوربین حرفه ای و نیمه حرفه ای در دوربینهای SLR معنی نداره
    بیشتر عکاس حرفه ای و ... معنی پیدا میکنه

در دوربینهای SLR شما برای عکاسی با وسعت عمل بسیار بالایی برخوردار هستید
    و همچنین تنظیمات دستی بسیار دقیق و کاربردی
    یکی از ویژگیهای دوربینهای SLR بزرگتر بودن سنسور تا حدود 4 برابر دوربینهای کامپکت هست
    و خصوصیت دیگر امکان تعویض لنز برای استفاده های مختلف
    همین دو ویژگی از مهمترین مورادی هست که عکاس را به سمت SLR جذب میکند
    شما در دوربین SLR LIKE با یک دوربین و لنز سرخود آن سروکار دارید که قابلیت زوم بالایی هم قالبا دارند
    و تقریبا از محدوده واید تا تله رو پوشش میدهند
    اما از لحاظ کیفیت اپتیک و تصویر با دوربینهای SLR قابل مقایسه نیستند

اما شما در دوربینهای SLR دیگه نمیتونید با یک لنز به تمامی انواع عکاسی بپردازید
    و برای موارد مختلف لنزهای گوناگون لازم دارید
    البته لازم نیست تعداد زیادی لنز داشته باشید
    بعضی از لنزها مثله 18-200 تقریبا تمام نیازهای شما رو برآورده میکنند

دوربینهای SLR را میتوان هم به همراه لنز کیت خریداری کرد هم بصورت بادی تنها
    بستگی دارد به خریدار که چه لنزی را نیاز دارد

خرید یا نخریدن SLR بستگی به نگاه شما و وقت و هزینه ای دارد که برای عکاسی میخواهید بپردازید

سلام دوست عزيز ممنونم
    راستش يه ذره گيج شدم من دوربين ها رو به نام حرفه اي نيمه حرفه اي و كامپكت ميشناسم اما فكر كنم منظورتون اين بود كه سري alpha كلا حرفه اي هستن راستش من تو نيمه حرفه اي ها با توجه به نيازم و ده ها رويوي كه خوندم تا اينجا hx1 رو انتخاب كردم البته هنوز 100% مطمئن نشدم

10. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز ممنونم
    راستش يه ذره گيج شدم من دوربين ها رو به نام حرفه اي نيمه حرفه اي و كامپكت ميشناسم اما فكر كنم منظورتون اين بود كه سري alpha كلا حرفه اي هستن راستش من تو نيمه حرفه اي ها با توجه به نيازم و ده ها رويوي كه خوندم تا اينجا hx1 رو انتخاب كردم البته هنوز 100% مطمئن نشدم
    سری آلفای سونی DSLR هست , ;hlgh pvti hd isj :

DSLR :
    کد:

12. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

بله کیفیت کاملا برتر داره
    اگر دنبال دوربینی با تنظیمات دستی و کیفیت خوب هستید لازم نیست حتما از ربی TZ10 بگیرید
    PANASONIC LX3 و CANON G11 از بهترین ها هستند

14. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام دوست عزيز ممنونم

HX10 کیفیت فیلمبرداری خوبی داره و عکاسی اون مخصوصا در محیط تاریک اصلا جالب نیست
    پس اولویت شما تعیین میکنه که HX1 بگیرید یا FZ35 یا...

16. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

HX10 کیفیت فیلمبرداری خوبی داره و عکاسی اون مخصوصا در محیط تاریک اصلا جالب نیست
    پس اولویت شما تعیین میکنه که HX1 بگیرید یا FZ35 یا...
    hx10???? اگه منظورتونhx1 هستش واقعا تو تاريكي بد عكس ميگيره??? تو رويو ها فقط نويزش از fz35 بدتر بود نميدونم والا دوباره برگشتم سر خونه اول
    لطفا نكات منفي hx1 رو بهم بگيد نميخوام خريد اشتباهي انجام بدم
    Last edited by bille_jean2001; 02-07-2010 at 19:41.

18. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •