من شوستر رو به ونگر ترجیح میدم!
ولی هنوزم من افسوس کاپلو رو میخوردم...باور کنید این قهرمانی شوستر یک هزارم و اون قهرمانی زمان فابیو بهم نچسبید!
کجایی فابیو؟!(الان زنگ زد و جواب داد!گفت:"تیم ملی انگلیس"!!!!: دی)
من شوستر رو به ونگر ترجیح میدم!
ولی هنوزم من افسوس کاپلو رو میخوردم...باور کنید این قهرمانی شوستر یک هزارم و اون قهرمانی زمان فابیو بهم نچسبید!
کجایی فابیو؟!(الان زنگ زد و جواب داد!گفت:"تیم ملی انگلیس"!!!!: دی)
چون بودجه ای بهش نمیدن که رونالدو رو بخره! تازه بازیکنای خوبش رو ازش میگیرن!!!
از این گذشته بیاد رئال بخواد از این کارا کنه، جلوش رو میگیریمآدمش میکنیم
اگه بازی هاش هم قشنگ باشه به خاطر همون جووناس !درسته که ونگر بازیکن نمیاره تو تیم ولی هر سال داره با یه تعداد جوون بهترین بازیارو انجام میده
آنری وقتی از ارسنال رفت ! فابرگاس گفت : ما تنها تاکتیکی که داشتیم این بود که به آنری پاس بدیم !!
اون فرگوسن هم فک کرده شاهکار کرده رفته 4 تا دونه بازیکن خریده فک کرده انگار چی کار کرده !! همین رافائل و فابیویی که هم تازه خریده هر کی بازی های المپیک رو می دید می تونست بگه اون ها بازی کنای خوبی هستن و اینده ی خوبی دارن !
اون اندرسون و نانی رو من هم می شناختم و می دونستم بازی کنای خوبی می شن ! حالا ببینید چه قدر به حساب فرگوسن در می اد ! هیچ کاری نکرده حالا اینا به اسمش در می اد !
Last edited by V A H I D; 13-11-2008 at 19:10.
برا اولین بار! با وحید موافقم!..اونم کاملا...مربی نیستن اینا!اگه بازی هاش هم قشنگ باشه به خاطر همون جووناس !
آنری وقتی از ارسنال رفت ! فابرگاس گفت : ما تنها تاکتیکی که داشتیم این بود که به آنری پاس بدیم !!
اون فرگوسن هم فک کرده شاهکار کرده رفته 4 تا دونه بازیکن خریده فک کرده انگار چی کار کرده !! همین رافائل و فابیویی که هم تازه خریده هر کی بازی های المپیک رو می دید می تونست بگه اون ها بازی کنای خوبی هستن و اینده ی خوبی دارن !
اون اندرسون و نانی رو من هم می شناختم و می دونستم بازی کنای خوبی می شن ! حالا ببینید چه قدر به حساب فرگوسن در می اد ! هیچ کاری نکرده حالا اینا به اسمش در می اد !
زيدان: رئال را دوست دارم اما بارسلونا بهتر است
-----------------------------
زينالدين زيدان اسطوره فرانسوي فوتبال جهان، با بيان اينكه در حال حاضر باشگاه بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي ميكند ابراز اميدواري كرد تيم سابقش به زودي به روند ناكامي هايش خاتمه دهد.
زيدان كه براي شركت در يك رقابت داخل سالن به اسپانيا سفر كرده، اظهارداشت تمام مسابقات لاليگا (ليگ اسپانيا) به ويژه ديدارهاي رئال مادريد را با علاقه پيگيري ميكند و اميدوار است بتواند در آينده براي ايفاي نقشي موثر به فوتبال اين كشور بازگردد.
به نوشته روزنامه ماركا، در حالي كه تيم رئال مادريد در هفته جاري باز هم شكست ديگري را پذيرا شده و با جام حذفي باشگاههاي اسپانيا خداحافظي كرد، تيم بارسلونا به درخشش خود ادامه ميدهد اما زيدان واهمهاي ندارد كه بگويد: من هوادار تيم رئال هستم و هميشه ميخواهم پيروز شود، اما كاملا واضح است كه بارسلونا فعلا بازيهاي بهتري انجام ميدهد.
وي در ادامه گفت و گو با روزنامه ماركا افزود: به نظر ميرسد تيم رئال در شرايط دشواري قرار دارد اگرچه من معتقدم رئال در شرايط سخت هم تيم قدرتمندي است و با همه حساسيتي كه وجود دارد، آنها بهتر خواهند شد.
زيدان سپس از مذاكرات خود با رامون كالدرون رييس باشگاه رئال، براي بازگشت به سانتياگو برنابئو خبر داد و تصريح كرد هنوز هيچ تصميم يا توافقي صورت نگرفته است.
عضو سابق تيم رئال گفت: در حال حاضر ميتوانم از چيزهايي لذت ببرم كه قبلا امكان آن را نداشتم اما دوست دارم به فوتبال برگردم. كالدرون با من تماس گرفت و براي يك مسابقه دعوتم كرد اما به او گفتم بهتر است در يك رستوران ملاقات كنيم، در آنجا راجع به همه چيز صحبت كرديم و يكي از موارد هم حضور من در مادريد بود.
زيدان بعد از اينكه با اعلام خداحافظي خود از فوتبال همه علاقمندان فوتبال را شوكه كرد، همچنان معتقد است كه در زمان مناسب خداحافظي كرده است.
وي توضيح داد: من ۳۴ساله بودم و اگرچه سن زيادي نبود اما به جايي رسيدم كه ديگر از بازي كردن لذت نميبردم، الان هم به هيچ وجه از اين بابت پشيمان نيستم چون دوست داشتم پيراهن رئال مادريد آخرين پيراهني باشد كه بر تن ميكنم.
البته قهرمانی زمان کاپلو به منم بیشتر چسبید
ولی نامرد جونمونو به لبمون رسوند
تا بازی آخر هنوز معلوم به قهرمانی نبود
چند تا از بازیا هم که دقیقه های آخر گل زدن
یادش بخیر چقدر گریه کردما
فکر کنم بازیه با اسپانیول بود ۴-۳ شدیم
کارلوس دقیقه ی آخر گل زد
ولی خب قهرمانی زمان شوستر هم یه حالی داشت دیگه
مثه ماشین بازیارو میبردن
بعد فصل قبل یه غرور داشتیم ماا
سرمون بالا بود
بازیه با بارسلونا هم که دیگــــــــــه ....
صحنه ی تاریخی بوداااا
یادم نمیره هیچوقت
با این اوضاعی که بوش میاد حالا حالا ها دیگه از این صجنه ها نمیبینم![]()
دیگه بسشه با جوونای گمنام
بیاد رئال یکمی هم با بازیکنای بزرگ کار کنه
اگـــــــــــه بیــــــاد ...![]()
اینطوریا هم نیست که بگی فرگوسن هیچ تاثیری نداشته
مربی دیگه اینقدر سابقه داره
خیلی حالیشه
مثلآ چیزی که من فهمیدم همون موقعی که رونالدو رفته بود منچستر بهش گفته بود چه شماره ای می خوای رونالدو فکر کنم گفته بود ۲۸ یعد فرگی گفته بود نه باید ۷ برداری
خب این خیلی تاثیر داره
روحیه داده به طرف
خیلی کارای دیگه هم کرده![]()
پس مربی کیه ؟![]()
دلم واسه بازیای زیزو تنگ شــــــده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)