سلام من تو نصب پچ بازی generals مشکل دارم . نصب میکنم ولی تو بازی هیچ چیز تغییر نمی کنه وقتی که نصب می شه ای میاد

خوب دوست عزیز! تغییراتی که بواسطه این پچ انجام شده در فایلهای patch.doc یا launcher.txt ذکر شده. این فایلها در محل نصب بازی موجوده.
بعد از نصب پچ لازمه که کرک مربوط به همین پچ رو در محل نصب بازی, بر روی همون فایلها کپی کنید.
سلام.من بازی empire earth 3 رو نصب کردم ولی این پیغام میاد:
---------------------------
EE3.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because PhysXLoader.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK
فایل مورد نظر رو از این ادرس دریافت کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
... در پایان فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید.
دوستان با سلام مشکل من در بازی بسیار زیبای جنگی gost ricon نسخه سوم آن که اسمهای فارسی آن به نامهای گروه ضربت یا سربازان نامرئی می باشد در مرحله سوم آن پس از رسیدن به خودرو زرهی موشک انداز vip2فرمانده میگه آماده رسیدن نیروهای کمکی باشید و کمی آتیش بازی ولی هرچی اینور اونور سرک میکشم یا همان جا صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیافته نمیدونم بازی تموم شده یا من نمیدونم باید چیکا رکنم در ضمن کسی میدونه این بازی رو شرکت نوین پندار آیا دوبله کرده یا خیر؟
در این تاپیک فقط مشکلات بازیها در نصب و اجرا مطرح میشه و سوالات و مباحث هر بازی در تاپیک خودش انجام میگیره.
پس سوال خودتون رو در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح کنید.
Glow Wormميشه كمك كنيد من اينو نصب كنم مشكل دار همشه اخطار مي ده
از پیغام خطا عکس بزارید ... چون چیزی وجود نداره.
سلام دوستان....من در اجرای مود فارکرای : جهنم در بهشت مشکل دارم...مرحله اولشو اصلا نمیشه رد کرد؟..با سیو مراحل بعد میشه حلش کرد یا کلا بازی مشکل داره؟..مرسی..
اکثر مود هایی که برای این بازی ساخته شده برای اجرا نیاز به نصب پچ ورژن 1.4 بر روی Far Cry دارند.
در صورتی که این پچ نصب نشده باشه از این آدرس اقدام به دریافت کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که مشکل هنوز پا برجا باشه پس ایراد از مود بازی هست که بایستی برای آپدیت شدن اون صبر کنید. (ورژن بعدی این مود, آگوست 2008 به حجم 300 مگ)