دوست عزيز در بعضي از موارد حتي ميسوزه!!!! چون ديگه حتي x-clamb هم جواب نميده....
اگه كولينگش رو درست كني مشكلش حل ميشه .... ولي مساله چيز ديگست چون توي بردهاي قبلي حتي از قطعات مرغوبي هم استفاده نشده !!! (مثلا خازن و مقاومت و ...)
موفق باشي![]()
دوست عزيز در بعضي از موارد حتي ميسوزه!!!! چون ديگه حتي x-clamb هم جواب نميده....
اگه كولينگش رو درست كني مشكلش حل ميشه .... ولي مساله چيز ديگست چون توي بردهاي قبلي حتي از قطعات مرغوبي هم استفاده نشده !!! (مثلا خازن و مقاومت و ...)
موفق باشي![]()
Last edited by Rohallah_tavakoli; 12-05-2009 at 19:40.
برد من الان فالکونه .با روش کولینگ میتونم از نگرانیه 3 چراغه در بیام ؟؟؟
فالکونا خودشون xclamp شده هستن فقط میمونه روشای کولینگ که تو اون هم 12 ولتی کافیه چون اینتر کولر توصیه نمیشه(و یکی هم مراقبت)
البته شما خودت که کامل واردی جهت یاداوری گفتم.
Last edited by halflife g; 12-05-2009 at 22:31.
بهترین راه برای خنک کردن دستگاه و سالم بودن خرید یک فن هست و 2 ساعت بازی نیم ساعت استراحت اینجوری 100 سال کار میکنه خیالت تخت تخت باشه
فقط خنک کردن کنسول مهم نیست. عواملی همچون دیسک مناسب ، مکان مناسب و ... هم بسیار مهم هستند.
می شه بپرسم چرا اینتر کولر توصیه نمی شه؟ xbox مال من بردش فالکونه وبا اینتر کولر بیشتر از 5 ساعت هم بازی کردم اخ نگفته.
دوست عزیز اینهاکه عزیزان و ما میگیم از جمله اینکه بعد 2 3 ساعت استراحتی بهش بدین یا اینتر کولر یا 12 ولت کنین همش بر اساس تجربه وازمون و خطاس وگرنه حتما و 100درصد درس نیس
اینتر کولر هم به خاطر این توصیه نمیشه که تاثیر چندانی نداره و بعضا تاثیر بد هم میذاره
تازه چند مورد دیده شده که با اینتر کولر و 12 ولتی کردن و بقیه روشای کولینگ(بریدن توری پشت فن ها و هیتسنکای اضافی و ......) کنسول دیده از جهان فرو بسته و این نشوندهنده اینه که قطعات کنسول هم خیلی مرغوب نیس
شما درست میگویید.ما اینتر کولر حدود 15 تومان داریم 30 تومانی هم داریم که من 30 تومانی رو دارم
مرسی از همتون .
پسر خوب مشکل اینجاس که این کنسول صداش در نمیاد ,بعد یهو میره تو کما و ...
من تا 11 ساعت هم با این دستگاه کار کردم .
ولی تا نیم ساعت بازی میکنم استرس میگیرم.اگه ارکید داشتم اصلا واسم مهم نبود ولی لامسب این ELITE آدمو اذیت میکنه !!!
من هم الیت دارم ولی با وجود اینتر کولر فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ؟نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)