اون حجمی که زمان پایانش نزدیک تره مصرف میشه.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
اون حجمی که زمان پایانش نزدیک تره مصرف میشه.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
سلام دوستان
می خواستم بدونم تک کانکشن شاتل در ساعت های شلوغ ( مثلا 7 عصر تا 1 شب ) چه جوره؟؟؟
فک میکنم اون تعرفه 6 ماهش خوبه فقط باید ببینم سرعتش چجوره
شما الان سرعت جشنواره پاییزیت چجوره؟ خطت رو چه سرعتی بسته شده؟ شاتل لندی چیزی دارین؟
ممنون
والا جشنواره پائیزه رو من دقیقا آخرین شب پائیز خریدم هنوز برام وصل نشده اما تلفنی که صحبت کردم گفتند تا 16 مگ بازه
به محض اینکه وصل بشه خبرش و میدم
اون بسته 6 ماهه منظوت 1.5 گیگ ترافیک و مودم هست ؟ اگر برای مودمش میگی آره ارزش داره وگرنه 1.5 گیگ اصلا ترافیک به حساب نمیاد حتی برای 1 هفته چه برسه به 6 ماه
آره1.5 گیگ ترافیک برا دو روزه منه
بیشتر بخاطر همون مودم و زمانش. تو این 6ماه ازین بسته های 100 گیگی که هر از گاهی میذاره استفاده میکنم
آره ممنون میشم یه چکی کنید در مورد سرعت و اینچیزا ممنون میشم
- - - Updated - - -
آره1.5 گیگ ترافیک برا دو روزه منه
بیشتر بخاطر همون مودم و زمانش. تو این 6ماه ازین بسته های 100 گیگی که هر از گاهی میذاره استفاده میکنم
آره ممنون میشم یه چکی کنید در مورد سرعت و اینچیزا ممنون میشم
این سوال من بودسلام دوستان
این صد گیگ نود تومان یکساله چطوریه؟جشنواره هست فکر کنم
منظورم این بود ایا قابل انتقال به دوره بعد هست یا نه؟
چون اونجور که شاتل گفته اول از ترافیک اصلی ما کم میشه تا برسه به این صد گیگ
اما اینجا دوتا جواب هست
کدامش بالاخره درست یا درست هست؟
به ظاهر هر دو مورد درست هست
قبلا وقتی جشنواره گیگ میزاشت 100 گیگ زمانش نامحدود بود اما از چند ماه قبل یکساله شده در نتیجه اون بسته ای که تایم محدود تری داره در اولویت مصرف و کم کردن هست ..
من چند روز پیش یه 100 گیگ یه ساله خریدم الان داره از اون کم می کنه اما قبلش که گیگ اضافه کرده بودم زمان نداشت و نامحدود بود ..
![]()
الان پس میمونه یک سوال
که ایا اگر کسی این صد گیگ یکساله را بخره حجم باقی مانده از این صد گیگ به دوره بعد انتقال داده میشه یا خیر؟
آره میشه .
مثلا من الان یکساله خریدم 100 گیگ رو ولی تایم سرویسم تو اردیبشهت 96 تموم میشه وقتی تموم بشه اینترنت قطع میشه ولی هیچی صفر نمیشه یعنی تو پروفایلت حجمت میمونه هر چقدر داشتی باشه یا تمدید می کنی همین سرویس رو یا سرویس دیگه میگیری هیچ تاثیری به حال حجم نداره .
الان من یه خط دیگه داداشم داره اون اکو داره کلی هم حجم داره ولی هر ماه باید تمید کنه وگرنه نت قطع میشه ولی حجم تغییر نمی کنه برای استفاده حجم باید یه سرویس فعال باشه حتما نمیشه فقط حجم داشته باشی تو پروفایلت باید حتما یه سرویس فعال با حجم خودش + حجمی که تو جشنواره میخری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)