الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!
الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!
نه فکر نکم بسته 1000 تومنی ارجعیت داره . فقط جمعا رسیدید به مجموع دانلود 18 گیگ دیگه ادامه ندید و ارتباط رو هم قطع کنید تا متحمل هزینه مصرف ازاد نشید البته اگه شارژ دارید و یا خدای نکرده نره سراغ هدیه .
وضعیت rssi شما خیلی بده اگه به زیر 60 برسونین مطمئن باشین همون 2.5 رو میده برا دانلود .
بذارید روی 1800
سیاست های کثیف همراه اول
اگه بسته نامحدود روزانه هفتگی یا ماهانه بخرید اما بسته معمولی نداشته باشید,انتن 4g براتون سویچ نمیشه!!!!
فقط میتونین از 3g استفاده کنین
مگر اینکه کنار بسته نامحدود یه بسته معمولی هم بگیرین!!!
شرفم چیزه خوبیه بعضیا داشته باشن!
الان ب فرموده و راهنمایی شما رو باند 3 گذاشتم
با انتن
بدون انتن
سرچ کردن یه چیزی پیدا کنن که ایرانسل روش دست نگذاشته، بگن ما آوردیم
از ابتدای راه اندازی4g همراه اول و بسته های شبانه این قانون مسخره هست . روزانه هم فقط در صورت داشتن بسته آلفا پلاس به 4g وصل میشه
سلام سیمکارت 4G رایگان تعویض کردن واسم بسته هدیه 2+2 گیگ الفا+ هم دادن ( رشت )
![]()
درسته قبلا اینطوری بود ولی الان کم کم دارن درست میکنن من دیروز تست زدم با بسته 1000 ت رفت رو 4g و هیچ بسته دیگه ای هم نخریدم .
من دو تا سیم کارت 4g دارم یکیش همینطوری که شما میگید هست فقط با این تفاوت با خرید بسته شبانه میره رو 4g و دیگری 24 ساعت نوع شبکه 4g هستش بدون هیچ بسته ای .
پیامک براتون اومده بود ؟ دائمی بود یا اعتباری ؟ سیم کارت خودتون رو که 4g نبود و تعویض کردن خواستن ؟ چون از من گرفتن و گفتن روال کارش اینه البته بعد اینکه همون جا سوخت و از کار افتاد . اگه اعتباری بود شارژ داشتین؟ چقدر ؟ یا خودشون به اجبار 5000 ت شارژ زدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)