سلام
میکروفون فیلیپس مدل s600 کیفیت صداش خیلی خوبه از نظر من خودو دارم قیمت هم 14 ت در رشت
سلام
میکروفون فیلیپس مدل s600 کیفیت صداش خیلی خوبه از نظر من خودو دارم قیمت هم 14 ت در رشت
با درود و سپاس فراوان از راهنماییهای ارزشمندتان.نوشته شده توسط rezaomido
رضا جان,حالا اگه آمپ برای من کاربرد 10 درصدی داشته باشد و دک کاربرد 90 درصدی؟به عبارت دیگر برای من یک دک خوب ارزشی به مراتب بالاتر از آمپ خوب دارد..زیرا 90 % کاربرد و استفاده من از این وسیله با لپ تاپ هست.بنابراین دک خیلی خوب در مرحله اول خرید قرار میگیرد.اگر این دک همراه با آمپ خوبی بود که هیچ.اگر هم نه که بعدا یک ام استیج تهیه میکنم یا اینکه هر دو را با هم میخرم.الان نیاز اصلی من بهترین دک با قیمت زیر 500 دلار است.
ماتریکس ام استیج 2011 یک ورودی USB هم به آمپ سابق اضافه کرده.ولی نمی دانم که بهترین دک در این رنج قیمت هست یا نه.اگر باشد که با یک تیر دو نشان زده ام.لطفا نظر خود را در این مورد بیان کنید.
سوال دوم اینکه ماتریکس دو تا دک جدید دارد.مینی و کیوب.این هم گزینه بعدی که لطفا زحمت برسی آن را بکشید.
سوال سوم در مورد Yulong D100 و U100 است که گزینه ای بسیار بسیار جدی محسوب میشود.D100 با 200 دلار تفاوت نسبت به ام استیج,آمپ تقریبا برابری دارد(با برتری کم ام استیج).ولی دک آن در ریویوی "هدفای"یکی از بهترین دک های ممکن نامیده شده.فقط مشکل اینجاست که این ریویو قبل از به بازار آمدن ماتریکس کیوب و مینی و ام استیج یو اس بی بوده و نمیدانم که دک ماتریکس در مقابل D100 چطور هست.
سوال چهارم راجع به بقیه دک های زیر 500 دلار هست.آیا بهترین کیفیت ممکن را میتوان از بین گزینه های دیگر انتخاب کرد؟
از دیدگاه هدفای بهترین دک زیر 200 دلار Audinst HUD-mx1 میباشد.ولی گزینه من بهترین دک زیر 500 دلار است .
چند جا هم دیدم که یک دک و با یک آمپ رو سری میکنند.هیچگونه اطلاعی ندارم که کیفیت خروجی بالاخره چی میشه.آیا میشه یه دک و یه ام استیج بگیرم (البته اگه دک ام استیج یو اس بی جواب نده) و این دو تا رو به هم سری کنم؟ کیفیت نهایی تابع چه فرمولی میشه؟
رضا جان , لطف کنید با دانسته های گرانبهاتان , برای من و خریداران آینده ای که به این تاپیک سر میزنند , تکلیف دک زیر 500 را هم مثل آمپ زیر 500 , برای همیشه یکسره کنید.
با سپاس فراوان از زحماتی که برای این تاپیک میکشید.
پاینده باشید.
Last edited by ali.cheguevara; 25-02-2012 at 01:07.
سلام مي خواستم بدونم اين اير فون تا 600 تومن چي خوبه؟
بيشتر كلاسيك و ساندترك مدنظرم هستن و سورس هام FLAC Aو 320kهستن, با موبايل و پي سي. ميخواتم بدونم سانسا كليپ جوابگو و مناب اين چيدمان خواهد بود؟ با تشكر.
اگر آمپ دارید بدون شک Sony EX1000 با قیمت 590 تومان.
اگر ندارید M-Audio IE40 با قیمت تقریبی 450 با سه درایو آرماتور بالانس.
گزینه بعدی هم sennheiser ie8.
از اینها بهتر در ایران پیدا نمیکنید.
سانسا کلیپ یکی از بهترین خروجی های فلت دنیا را دارد.
کلیه پیشنهاد های فوق نظر شخصی میباشد.
موفق باشید.
Last edited by ali.cheguevara; 24-02-2012 at 23:06.
اگه ميشه واسه كلاسيك غير از زير 600 يك مدل زير 200(تومن) هم معرفي كنيد, و اين كه هدفون (اين اير فون) هاي مانيتور واسه اين سبك خوبن؟نوشته شده توسط ali.cheguevara;6864[code
اين مدل ها براي كلاسيك مناسبند؟ از بقيه دوستان هم ميخوام اگه مدل يا نكته اي خاص به ذهنشون ميرسه مارو بي بهره نزارند.
با تشكر .
Last edited by SiavElClassico; 25-02-2012 at 11:09.
سلام.
قیمت Sony Mdr-xb700 چقدر هست و از کجا میتونم تهیه کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
مدل xb500 و xb1000 رو نمایندگی ایران رهجو موجود دارن ولی xb700 رو فعلا جایی تو بازار ندیدم.
موفق باشین.
اگه ممکنه قیمتش رو هم بگید
ممنون
برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
تا اونجا که یادمه، ارزش آمپ خیلی بیشتر از دک هستش؛ یعنی شما تا همون 200 روی دک و بقیه رو روی آمپ بزاری، شنیدم که نتیجش بهتره
چند تا لینک قدیما توی هدفای پیدا کرده بودم، اینجا هم گذاشته بودمش 2 بار فکر کنم؛ الأن حسش نیست
ممنون
قیمتشون رو میدونین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)