تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 754 اولاول ... 113513563603609610611612613614615616617623663713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال داشتم
    ایا امکان این هست که سرویس دهنده یا مخابرات Max Rate خط رو کنترل کنه؟
    من یه مشکل عجیبی دارم در بعضی از ساعات Max Rate خطم تا 3 مگ میره بعضی دیگه از ساعات افت میکنه زیر یک مگ
    سیم کشی هم هیچ مشکلی نداره از این نظر مطمعنم تا پست تلفن هم مودم بردم تست کردم
    مثلا من 2 سال پیش سرعت 512 داشتم Max Rate خطم زده بود 1 مگ
    سال بعدش سرعت یک مگ کردم Max Rate شد 2 مگ
    یعنی هرچی من سرعت بیشتر گرفتم Max Rate خط بیشتر شد
    تا الان بعد طرح های جدید شاتل سرعت 4 مگ گرفتم Max Rate برخی ساعات میره تا 3000 بعضی ساعات میاد یک مگ
    سرویس از شاتل دارم واسم سواله ایا همچین امکانی واسشون وجود داره Max Rate خط رو در ساعاتی که خودشون میخوان محدود کنن یا نه مشکل جای دیگست
    چون اگه خطم مشکل داشته باشه قاعدتا نباید مثلا 11 تا 2 شب سرعتم بره روی 3 مگ پینگ 120 بدن هیچ تایم اوتی . اگه خط مشکل داره باید در تمام ساعات این مشکل باشه نه در ساعات افزایش مصرف سرعت من کم شه !!!
    اون عددی که در موردم میبینید با عنوان max rate تنها براورد و تخمینی احتمالی از طرف مودم بر اساس پارامترهای دریافت شدست و مطلقا عدد ثابت و قطعی نمیتونه باشه. اگه خط نویزش افزایش پیدا کنه مودم کمتر براورد میده max rate و اگه در یحظه بازدید از وضعیت مودم همه چیز خوب بوده باشه عددی بالاتر رو خواهید دید. کلا قابل اطمینان نیست.

کشش خط شما با شرکتی که تحت قرارداد هستید بیشترین سرعتیه که در اون سرعت وضعیت خط استیبل میمونه (بدون قطع وصلی) و با ازمون و خطا بدست میاد معمولا محدودش.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان حدود یکماهه رو خطم مشکل پیدا کردم.به طوریکه یا باید تلفن وصل باشه یا مودم(با اسپلیتر یا بدون اون فرقی نمیکنه)هردو اگه وصل کنم فقط اینترنت دارم(اسپلیتر رو تست کردم مشکل نداره)سیم هم از دم در تست کردم وهمونجا هردورو وصل میکنم سیم مخابرات رو هم تا جعبه تقسیم دنبال کردم ومشکلی نداره
    الان من چیکار کنم که هردو رو همزمان داشته باشم؟
    بیش از5ساله از مخابرات سرویس دارم وهیچ مشکلی تا بحال نداشتم.
    مودمم تی پی لینکw8951nd
    Last edited by mr1987; 08-06-2018 at 09:45.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان حدود یکماهه رو خطم مشکل پیدا کردم.به طوریکه یا باید تلفن وصل باشه یا مودم(با اسپلیتر یا بدون اون فرقی نمیکنه)هردو اگه وصل کنم فقط اینترنت دارم(اسپلیتر رو تست کردم مشکل نداره)سیم هم از دم در تست کردم وهمونجا هردورو وصل میکنم سیم مخابرات رو هم تا جعبه تقسیم دنبال کردم ومشکلی نداره
    الان من چیکار کنم که هردو رو همزمان داشته باشم؟
    بیش از5ساله از مخابرات سرویس دارم وهیچ مشکلی تا بحال نداشتم.
    مودمم تی پی لینکw8951nd
    تناقض بین فرکانسهای صوت و دیتا بوجود اومده.

کاری که از طرف شما میتونید انجام بدید و نتیجه رو ببنید استفاده از اسپلیتر و استفاده از دو پریز جداگانه (با اسپلیتر) هست که چون قبلا این مشکل رو نداشتید نمیشه خیلی مصر بود که از طرف شما بشه حل کرد مشکل رو

از طرف شرکت اینترنتی کاری که میشه انجام بدن تعویض اسپلیتر طرف خودشونه که با همکاری مخابرات میتونن انجام بدن.

در نهایت اعلام خرابی تلفن و کاریه که مخابرات باید انجام بده؛ تغییر ولتاژ خط و انجام دوباره تنظیمات برای عدم تداخل کاناالهای الکترومغناطیسی درون خط مسی.

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درود
    بعد از طوفان و بارون های هفته‌ی پیش خط بنده افت شدیدی داشت و الان هم داره، به حدی که هر 30 ثانیه قطع‌ و وصل میشه...
    snr داون و آپ هر دو زیر 5 میان، در مواردی حتی منفی میشن!!!
    تماس گرفتیم با 20117 و نماینده‌ی اینترنت...، نماینده‌ی مخابرات که اومد و گفت شما بوق دارین و مشکلی نداره دیگه!!!
    نماینده شرکت اینترنتی هم اومد و مودم خودش رو از روی تقسیم جلوی درِ منزل تست کرد وضعیت بحرانی بود، برد از روی پست محله هم همینطور تست کرد باز دید وضعیت همینطوره، گفت یه بار دیگه درخواست بدین نماینده مخابرات بیاد احتمالا از کافوی محل‌تون باشه (همون کافوهایی که دخترام انقلاب بالاشون میرفتن)...
    خلاصه بازم نماینده مخابرات اومد و بدون چک کردن اون مورد گفت خطتون سالمه و دیگه حق ندارین درخواست توی 20117 بزنین و دیگه برای خط شما مراجعه‌ی حضوری نخواهد شد!!!
    راهکار چیه!؟

7. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود
    بعد از طوفان و بارون های هفته‌ی پیش خط بنده افت شدیدی داشت و الان هم داره، به حدی که هر 30 ثانیه قطع‌ و وصل میشه...
    تماس گرفتیم با 20117 و نماینده‌ی اینترنت...، نماینده‌ی مخابرات که اومد و گفت شما بوق دارین و مشکلی نداره دیگه!!!
    نماینده شرکت اینترنتی هم اومد و مودم خودش رو از روی تقسیم جلوی درِ منزل تست کرد وضعیت بحرانی بود، برد از روی پست محله هم همینطور تست کرد باز دید وضعیت همینطوره، گفت یه بار دیگه درخواست بدین نماینده مخابرات بیاد احتمالا از کافوی محل‌تون باشه (همون کافوهایی که دخترام انقلاب بالاشون میرفتن)...
    خلاصه بازم نماینده مخابرات اومد و بدون چک کردن اون مورد گفت خطتون سالمه و دیگه حق ندارین درخواست توی 20117 بزنین و دیگه برای خط شما مراجعه‌ی حضوری نخواهد شد!!!
    راهکار چیه!؟
    سلام
    دوست عزیز تقریبا همه ی دوستان قبلا این مشکلات رو تجربه کردند و برای همه معمولا اتفاق میفته و نتیجش میشه سفید شدن موها ، خدمت شما عارضم که مخابرات قانونا وظیفش فقط تحویل بوق و عدم نویز روی بوق تلفن هست و باقی مسائل بهش مربوط نمیشه حتی اگر شکایت هم کنید از بازرسی مخابرات به مرکز ممکنه ایراد هم بگیرند که چرا برای نویز adsl پیگیری میکنند ، چیزی که دقیقا برای خودم اتفاق افتاد .اپراتور هم که نهایتا میاد و حرف خودت رو به خودت پس میده و کار خاصی ازش برنمیاد مگر اینکه مشکل از پورت و سایر تجهیزات داخل مرکز باشه که از طریق خود اپراتو باید پیگیری شه.مشکل شما هم به احتمال زیاد از سیم ها ، کله پست و یا کافو هست اما معلوم نیست از کدوم ،امکان داره سیم ها در مسیر پوسیده باشند و باعث نویز بشن .الانم من میخام ساده ترین راه رو به شما پیشنهاد بدم که به احتمال قوی مشکلتون خیلی راحت و بی دردسر حل میشه .شما تشریف ببرید مرکز و به همون افرادی که اومدن براتون پست و ... رو چک کردن یه دونه از اون خوش اخلاق هاش رو پیدا کنید و به صورت غیر رسمی و شخصی یه هزینه ای بهش بدید تا اول از توی mdf وضعیت رو چک کنه با مودم اگر خوب بود که معلوم میشه از خود اپراتور نیست و بعدش هم میاد دونه دونه کافو و پست و سیم های مسیر رو چک میکنه تا مشکل پیدا بشه .غیر از این دیگه راهی نداره و اگرم باشه وقت گیر ، اعصاب خوردکن و ... هست .مگر اینکه به حال خودش بگزارید تا درست بشه .نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید.
    موفق باشید.

9. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    راهکار چیه!؟
    راه کار جالبی نیست ولی آخرین راهتون اینه اگه همکاری نمیکنن از مخابرات موقت سرویس بگیرین و شکایت ببرین امور مشترکین adsl منطقه تون می بینید رفتارشون مثبت میشه . موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تقریبا همه ی دوستان قبلا این مشکلات رو تجربه کردند و برای همه معمولا اتفاق میفته و نتیجش میشه سفید شدن موها ، خدمت شما عارضم که مخابرات قانونا وظیفش فقط تحویل بوق و عدم نویز روی بوق تلفن هست و باقی مسائل بهش مربوط نمیشه حتی اگر شکایت هم کنید از بازرسی مخابرات به مرکز ممکنه ایراد هم بگیرند که چرا برای نویز adsl پیگیری میکنند ، چیزی که دقیقا برای خودم اتفاق افتاد .اپراتور هم که نهایتا میاد و حرف خودت رو به خودت پس میده و کار خاصی ازش برنمیاد مگر اینکه مشکل از پورت و سایر تجهیزات داخل مرکز باشه که از طریق خود اپراتو باید پیگیری شه.مشکل شما هم به احتمال زیاد از سیم ها ، کله پست و یا کافو هست اما معلوم نیست از کدوم ،امکان داره سیم ها در مسیر پوسیده باشند و باعث نویز بشن .الانم من میخام ساده ترین راه رو به شما پیشنهاد بدم که به احتمال قوی مشکلتون خیلی راحت و بی دردسر حل میشه .شما تشریف ببرید مرکز و به همون افرادی که اومدن براتون پست و ... رو چک کردن یه دونه از اون خوش اخلاق هاش رو پیدا کنید و به صورت غیر رسمی و شخصی یه هزینه ای بهش بدید تا اول از توی mdf وضعیت رو چک کنه با مودم اگر خوب بود که معلوم میشه از خود اپراتور نیست و بعدش هم میاد دونه دونه کافو و پست و سیم های مسیر رو چک میکنه تا مشکل پیدا بشه .غیر از این دیگه راهی نداره و اگرم باشه وقت گیر ، اعصاب خوردکن و ... هست .مگر اینکه به حال خودش بگزارید تا درست بشه .نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید.
    موفق باشید.
    درود و سپاس
    خط رو از توی مرکز چک کردن، مودم نصب کردن و مشکلی نداشته... پس قطعا مشکل از ارتباط بین مرکز و منزل ماست.
    دور و بر منزل رو هم چک کردیم، هم از تقسیم و هم از پست سر خیابون، اونها هم مشکل داشتن، در نتیجه مشکل هر چیزی که هست بین مرکز و کافوهای فلزی یا اتصالات داخل خود این کافوها هست
    مشکل اینجاست مخابرات چون بوق هست دیگه پیگیری نمی‌کنه و میزنه خط رو سالم تحویل دادیم در صورتیکه ...

راه کار جالبی نیست ولی آخرین راهتون اینه اگه همکاری نمیکنن از مخابرات موقت سرویس بگیرین و شکایت ببرین امور مشترکین adsl منطقه تون می بینید رفتارشون مثبت میشه . موفق باشید.
    اتفاقا همش یک‌ماهی نمیشه که از مخابرات رفتیم روی یه سرویس دهنده‌ی دیگه (پارس آنلاین)

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود و سپاس
    خط رو از توی مرکز چک کردن، مودم نصب کردن و مشکلی نداشته... پس قطعا مشکل از ارتباط بین مرکز و منزل ماست.
    دور و بر منزل رو هم چک کردیم، هم از تقسیم و هم از پست سر خیابون، اونها هم مشکل داشتن، در نتیجه مشکل هر چیزی که هست بین مرکز و کافوهای فلزی یا اتصالات داخل خود این کافوها هست
    مشکل اینجاست مخابرات چون بوق هست دیگه پیگیری نمی‌کنه و میزنه خط رو سالم تحویل دادیم در صورتیکه ...
    شما مثل اینکه پست من رو به دقت نخوندید ، به سه خط اخرش توجه کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما مثل اینکه پست من رو به دقت نخوندید ، به سه خط اخرش توجه کنید.
    تمام راه‌ها رو رفتم... اون روشی که فرمودین رو هم سری قبل خوندم ولی به دلایلی اجرایی نیست!
    مشکل قطعا همونطور که عرض کردم یا از زیر زمین هست یا از اتصالات کافو و ... (بین مرکز و کافوی محل)
    توی خود مرکز هم مشکل نداره...

14. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام الان 4 مگ دارم تا چند جواب میده این خط؟ و راه بر طرف کردن نویز چیه چون از سر خط هم چک کردیم همین بود!
    Last edited by kamivh1; 11-06-2018 at 13:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •