تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 1849 اولاول ... 11351356360360961061161261361461561661762366371311131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

عزیزان ،حدود هشت سال هست که از اینترنت اسیاتک استفاده می کنم ولی تا به حال، به اندازه امسال اذیت نشدم. اوایل خیلی خوب بود ولی امسال… همه بدی های سرویس یک طرف، محدود کردن مشترک به سرویس خاص، واقعا زور هست! برای مثال من نمی تونم کمتر از 512 و 20 گیگ داشته باشم. چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و یک جواب جالب شنیدم:"شرکت در منطقه مخابراتی شما نمی تونه از این سرویس پایینتر ارائه کنه"!! من مثل شما عزیزان حرفه ای نیستم ولی حتی منه آماتور فکر می کنم این ها همش بهانه است. جدا مگه میشه مخابرات به شرکتی حکم بده که شما نباید به یک منطقه کمتر از این میزان حجم بدی! اول محدود کردن به 512 ده گیگ الان هم میگن کمتر از 512 و 20 گیگ کلا حرام است و خلاف شرع..نمی دونم چرا هرچی جلوتر میریم جای پیشرفت در زمینه اینترنت پسرفت می کنیم....
    با تمام این تفاسیر،از شما عزیزان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید برای انتخاب اینترنتی که فقط کمی از اسیاتک بهتر باشه! چون خیلی بهتر باشه از خوشحالی سکته ناقص می زنم!! منطقه مخابراتی ما پیام نور تهران هست. دوستان، من دانلود ندارم و شاید کلا از زمان شبانه دویست مگ یا کمتر هر شب استفاده کنم، بیشتر اینترنت در روز برام مهمه که زیاد قطعی نداشته باشه. سرعت دانلود زیاد هم مهم نیست،فقط صفحات وب را درست باز کنه.اونجور که با خوندن پست های عزیزان فهمیدم، برای کارهای این شکلی باید پینگ کم باشه..متاسفانه پنگ ما در حد بارسلوناست و خیلی بالاست. می خواستم های وب بگیرم، گفتند باید صبر کنم آخر فروردین چون پورت خالی ندارند،ولی گویا عزیزان کلا از های وب ناراضی اند. نمی دونم آیا فن آوا خوب هست یا نه، یک طرح خرید عیدی گذاشته، خیلی قیمتش برای یک سال خوبه. دویست گیگ دویست تومن! پارس انلاین در منطقه ما پورت خالی نداره و فعلا درست نمیشه. شاتل را هم اطلاعی ندارم.اگر هم خوب نیستند که باز ما می مونیم و آسیاتک. عکس پینگ و کیفیت خط را هم پیوست کردم. هر تست و تصویری لازم بود بفرمایید تا انجام بدم، متشکرم.
    توضیح: امروز کلا سرعت دانلود اندازه سرعت اسمی بود.یعنی انگار دیگه حتی سرعت دانلود هم پایین اومده! من روزها حدود 300-400 دانلودم بود.عزیزان می دونم این تاپیک برای های وب هست، ولی چون منظور پست در اصل درخواست کمک هست و عزیزان اهل فن در این تاپیک بیشتر فعالند، برای همین اینجا مطرح کردم. با سپاس فراوان از شما عزیزان
    درود,

های وب برای شما مناسب نیست!

پینگ های وب یکی از افتضاح ترین پینگ های ایرانه. ( حتی isp های کوچیک محلی هم انقدر پینگشون بالا نیست)
    سرعت دانلود هم بستگی به نویز خطت داره , بنده 8 مگ دارم وسرعتم بین 700 تا 900 ثابته.
    های وب قطعی زیادی داره و اصلا" هم با ثبات نیست.
    البته ممکنه این مشکلات برای مرکز مخابراتی ما اینجوری باشه و در همه مراکز شرایط یکسان نباشه ولی به اتفاق قریب همه کاربران از های وب گلایه دارند.

به هر حال توصیه من شاتل یا عصر ارتباط داده ها است.

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینترنت به این می گن،سرور آمریکا رو داشته باش فقط

[/QUOTE]

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    دوستان وظعیت های وب چطوره؟ ارزش خرید داره؟
    1 مگ نامحدودش خوبه؟
    کسی نیست کمک کنه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود,

های وب برای شما مناسب نیست!

پینگ های وب یکی از افتضاح ترین پینگ های ایرانه. ( حتی isp های کوچیک محلی هم انقدر پینگشون بالا نیست)
    سرعت دانلود هم بستگی به نویز خطت داره , بنده 8 مگ دارم وسرعتم بین 700 تا 900 ثابته.
    های وب قطعی زیادی داره و اصلا" هم با ثبات نیست.
    البته ممکنه این مشکلات برای مرکز مخابراتی ما اینجوری باشه و در همه مراکز شرایط یکسان نباشه ولی به اتفاق قریب همه کاربران از های وب گلایه دارند.

به هر حال توصیه من شاتل یا عصر ارتباط داده ها است.
    حرف شما تایید میشه. مرکز ما هم داغونه
    سرعت تک کانکشن من داغونه به 1 مگ هم نمیرسه

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزان ،حدود هشت سال هست که از اینترنت اسیاتک استفاده می کنم ولی تا به حال، به اندازه امسال اذیت نشدم. اوایل خیلی خوب بود ولی امسال… همه بدی های سرویس یک طرف، محدود کردن مشترک به سرویس خاص، واقعا زور هست! برای مثال من نمی تونم کمتر از 512 و 20 گیگ داشته باشم. چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و یک جواب جالب شنیدم:"شرکت در منطقه مخابراتی شما نمی تونه از این سرویس پایینتر ارائه کنه"!! من مثل شما عزیزان حرفه ای نیستم ولی حتی منه آماتور فکر می کنم این ها همش بهانه است. جدا مگه میشه مخابرات به شرکتی حکم بده که شما نباید به یک منطقه کمتر از این میزان حجم بدی! اول محدود کردن به 512 ده گیگ الان هم میگن کمتر از 512 و 20 گیگ کلا حرام است و خلاف شرع..نمی دونم چرا هرچی جلوتر میریم جای پیشرفت در زمینه اینترنت پسرفت می کنیم....
    با تمام این تفاسیر،از شما عزیزان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید برای انتخاب اینترنتی که فقط کمی از اسیاتک بهتر باشه! چون خیلی بهتر باشه از خوشحالی سکته ناقص می زنم!! منطقه مخابراتی ما پیام نور تهران هست. دوستان، من دانلود ندارم و شاید کلا از زمان شبانه دویست مگ یا کمتر هر شب استفاده کنم، بیشتر اینترنت در روز برام مهمه که زیاد قطعی نداشته باشه. سرعت دانلود زیاد هم مهم نیست،فقط صفحات وب را درست باز کنه.اونجور که با خوندن پست های عزیزان فهمیدم، برای کارهای این شکلی باید پینگ کم باشه..متاسفانه پنگ ما در حد بارسلوناست و خیلی بالاست. می خواستم های وب بگیرم، گفتند باید صبر کنم آخر فروردین چون پورت خالی ندارند،ولی گویا عزیزان کلا از های وب ناراضی اند. نمی دونم آیا فن آوا خوب هست یا نه، یک طرح خرید عیدی گذاشته، خیلی قیمتش برای یک سال خوبه. دویست گیگ دویست تومن! پارس انلاین در منطقه ما پورت خالی نداره و فعلا درست نمیشه. شاتل را هم اطلاعی ندارم.اگر هم خوب نیستند که باز ما می مونیم و آسیاتک. عکس پینگ و کیفیت خط را هم پیوست کردم. هر تست و تصویری لازم بود بفرمایید تا انجام بدم، متشکرم.
    توضیح: امروز کلا سرعت دانلود اندازه سرعت اسمی بود.یعنی انگار دیگه حتی سرعت دانلود هم پایین اومده! من روزها حدود 300-400 دانلودم بود.عزیزان می دونم این تاپیک برای های وب هست، ولی چون منظور پست در اصل درخواست کمک هست و عزیزان اهل فن در این تاپیک بیشتر فعالند، برای همین اینجا مطرح کردم. با سپاس فراوان از شما عزیزان

این تست آخری رو از کدوم سایت گرفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

Last edited by King Tanha; 28-03-2014 at 16:32.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هر تستی که با speedtest.net گرفته میشه حدود 9 مگ از ترافیک شما رو هدر میده و از اونجا که های وب بیشتر حساب میکنه حدودا 10-11 مگ براتون محاسبه میشه
    حداقل سعی کنین روزی یه بار تست بذارین که حجمتون زود تموم نشه

9. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

این تست آخری رو از کدوم سایت گرفتی؟
    اگه منظورت عکسیه که از کیفیت خط گذاشته، اون مال پنل آسیاتکه. ولی اگه خودت میخوای کیفیت خطت رو ببینی باید بری توی کانفیگ مودم. یه عکس ازش بذار تا وضعیت خطت معلوم بشه.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوباره دوستان،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، متشکرم از کمکتون دوست خوبم. بله فکر کنم همونجور که فرمودی با های وب بدتر بشه اوضاعم. باید از خیرش بگذرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، همانطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان گفتن، این تست خود پنل اسیاتک هست. نمی دونم چرا دوسه روز اخیر سرعت اسیا کند شده. با نت حجمی سرعت دانلود اسمی میده در روز که اندازه شبه!
    از سایر عزیزان هم ممنون میشم اگر نظرشون را بگن، از همگی واقعا متشکرم

12. این کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 7 ماهه از های وب دارم میگیرم راضیم. سرویس 1 مگ دارم که رو 4 مگ بسته شده و تقریبا 90 درصد اوقات 4 مگ رو میده بهم و در بدترین حالت سرعت روی 2 مگ هست.

از نظر پینگ هم من راضیم. پینگ 4.2.2.4 به طور میاتگین حدود 230-240 هست و تایم اوت هم نداره.

از نظر قطعی هم شاید هفته ای 1 یا 2 بار قطع بشه که با روشن خاموش کردن مودم مشکل حل میشه و تو این 7 ماهه قطعی چند ساعته نداشتم.

در کل کیفیت سرویس به خیلی از فاکتورها ربط داره و منطقه مخابراتی هم یکی از این فاکتور هاست.

شما اگه همین نویز خط و مشخصاتی رو که تو آسیاتک داری رو های وب داشته باشی مطمعن باشید کیفیت سرویستون از آسیاتک بهتر خواهد بود.

کسانی هم که میگن مشکل زیاد دارن snr و Attenuation خطشون رو چک کنن. چون پایین بودن snr و بالا بودن Attenuation دلیل قطعی های مکرر هست. برای مثال اگه

فاصله خونه تا مرکز مخابراتی زیاد باشه باعث بالا رفتن Attenuation میشه و کیفیت سرویس میاد پایین و از isp هم کاری بر نمیاد!

14. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •