kasi hast javab in post bde?
tnx
kasi hast javab in post bde?
tnx
فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
سلام
فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)
سلام
با توجه به مشکلات دانلودم!!! آشنا سراغ داری واسه خرید هارد به هارد ؟؟ هم قیمت مناسب هم کیفیت خوب و مطمئن؟اگه آشنا داری یه ندا بده
شاید احتمال فقط شناسایی و بستن اون باشه یعنی در این حد ......فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
همون طور میگی این کار نمیکن .... واقعا ضایع بازی این مورد بخوان انجام بدن البته از این دو..ل..ت هر چی اماکن داره![]()
به صورت اینترنتی هم این را انجام می دهند من اولین بار از طریق سایت مخابرات از 256 به 512 ارتقا دادم که در عرض 24 ساعت به صورت خودکار انجام شد و چند روز بعد دوباره از طریق سایت مخابرات به 1 مگ تغییر دادم و دوباره در عرض 24 ساعت تغییر کرد احتیاجی به مخابرات رفتن و کارت ملی و ........... نیازی نیست.
مثل اینکه یه قسمتی تو سایتشون هست برای تغییر پهنای باند و ارتقا
موافقم
این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.
چه جوری؟ من رفتم درخواست دادم از طریق همون بخش سایت. تعهد استفاده به منظور ..... هم اونجا بود، دقیقا مثل فرمی که حضوری رفتم مرکز منطقه پر کردم. ولی یه چیزی نبود، شماره نامه یا همچین اسمی ...
به هر حال همه رو درست پر کردم و بدون شماره درخواست یا نامه یا تو این مایه ها، فرستادم
ولی خبری نشد
شما چه جوری از چه جایی و با چه مدارکی ارسال کردی که سریع انجام دادن؟
یک سوال مهم
شنیدم سرویس دو مگ مخابرات با همین قیمت فعلی قراره سرعتش بشه 4 مگ. فقط در مورد سرویس 2 مگ که ماهی 78 این طورا در میاد این کار رو میخوان بکنن. این آیا درسته و آیا فقط در مورد سرویس 2 مگ نامحدود هستش؟
کسی چیزی شنیده؟
این ها همش به خاطر همون سیاست دوگانه ای که دامان اینترنت رو از روز اولش گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)