تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 2605 اولاول ... 11351356360360961061161261361461561661762366371311131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای درخواست 512 نمیشه از اینترنت درخواست داد سایت tct.ir یا فقط باید از 2828 درخواست بدیم؟
    kasi hast javab in post bde?

tnx

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

کاربران VPNها به زودی شناسایی می‌شوند
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که تعرفه های تلفن همراه و پست در حال کاهش است گفت: این وزارتخانه در نظر دارد تا علاوه بر تعرفه های تلفن همراه و پست تعرفه تلفن ثابت را نیز کاهش دهد.

به گزارش سافت گذر به نقل از آی تیانالیز؛ ˈمحمد حسن نامیˈ ظهر در پایان نشست هیات دولت و در اولین گفت و گوی خود با خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.
    نامی با بیان این که در حال حاضر تعرفه های پست 10 تا 30 درصد کاهش داشته است، افزود: قرار است در بخش اپراتورها نیز نشست هایی را برای بررسی کاهش این قیمت ها برگزار کنیم و به نوعی کاهش تعرفه ها را به دوره های بسیار قبل تر بازگردانیم.
    وی افزود: کاهش تعرفه های تلفن همراه و پست تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اختلالات اخیر در تلفن های همراه و ثابت اظهارداشت: به نظر نمی رسد اختلالاتی در تلفن های همراه و ثابت ایجاد شده باشد مگر آن که آن منطقه از لحاظ فنی دچار مشکل شده باشد.
    به گزارش ایرنا، نامی خبر داد که VPN های موجود در کشور نیز به زودی شناسنامه دار خواهند شد تا بر این اساس ماهیت حقیقی و حقوقی بودن آنها مشخص شود.

فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست

نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند

20 میلیونی میشند

3. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

kasi hast javab in post bde?

tnx
    سلام
    فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)

5. این کاربر از ehbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همه اینا که فرمودید الان در بازار به صورت هارد به هارد عرضه میشه !! هزینشم خیلی کمتر از راه هایه که گفتید ...

اینترنت برای دانلود با حجم زیاد مناسب نیست ... اگه کسی بخواد حجم زیاد بگیره (کالکشنها و فیلمهای مختلف و یا موزیک زیاد و ...) همین هارد به هارد توصیه میشه ...
    سلام
    با توجه به مشکلات دانلودم!!! آشنا سراغ داری واسه خرید هارد به هارد ؟؟ هم قیمت مناسب هم کیفیت خوب و مطمئن؟اگه آشنا داری یه ندا بده

7. این کاربر از sadegh_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست

نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند

20 میلیونی میشند
    شاید احتمال فقط شناسایی و بستن اون باشه یعنی در این حد ......
    همون طور میگی این کار نمیکن .... واقعا ضایع بازی این مورد بخوان انجام بدن البته از این دو..ل..ت هر چی اماکن داره

9. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)
    به صورت اینترنتی هم این را انجام می دهند من اولین بار از طریق سایت مخابرات از 256 به 512 ارتقا دادم که در عرض 24 ساعت به صورت خودکار انجام شد و چند روز بعد دوباره از طریق سایت مخابرات به 1 مگ تغییر دادم و دوباره در عرض 24 ساعت تغییر کرد احتیاجی به مخابرات رفتن و کارت ملی و ........... نیازی نیست.

11. 2 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثل اینکه یه قسمتی تو سایتشون هست برای تغییر پهنای باند و ارتقا

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

موافقم
    این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
    پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

چه جوری؟ من رفتم درخواست دادم از طریق همون بخش سایت. تعهد استفاده به منظور ..... هم اونجا بود، دقیقا مثل فرمی که حضوری رفتم مرکز منطقه پر کردم. ولی یه چیزی نبود، شماره نامه یا همچین اسمی ...

به هر حال همه رو درست پر کردم و بدون شماره درخواست یا نامه یا تو این مایه ها، فرستادم
    ولی خبری نشد

شما چه جوری از چه جایی و با چه مدارکی ارسال کردی که سریع انجام دادن؟

یک سوال مهم
    شنیدم سرویس دو مگ مخابرات با همین قیمت فعلی قراره سرعتش بشه 4 مگ. فقط در مورد سرویس 2 مگ که ماهی 78 این طورا در میاد این کار رو میخوان بکنن. این آیا درسته و آیا فقط در مورد سرویس 2 مگ نامحدود هستش؟
    کسی چیزی شنیده؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موافقم
    این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
    پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.
    این ها همش به خاطر همون سیاست دوگانه ای که دامان اینترنت رو از روز اولش گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •