آقا حجم من شده 4 مگ شارژ بکنم یک گیگ یا نه؟خدا لعنت کنه باس و بانیی این وضعیت.![]()
آقا حجم من شده 4 مگ شارژ بکنم یک گیگ یا نه؟خدا لعنت کنه باس و بانیی این وضعیت.![]()
این مخابرات خراسان دزدی رو به نهایتش رسونده من تو این چند روز که سیستمشون خراب بود اصلا استفاده نکردم و الان میبینم از 12 گیگ فقط 2 گیگ حجم مونده واقعا برای خودم متاسفم که تو این مملکت دزدبازار زندگی میکنم
این شماره اعتراض به وضع موجود چنده؟
2020 که همش اشغاله
2030 و 2828 هم زنگ میزنم میگن به 2020 تماس بگیر
طرح های جدید هیچ کدوم دانلود شبانه رایگان ندارند فقط قرارداد 1 ساله خدا لعنتشون کنه دزدها
دوستان خواهش میکنم جواب بدید شرکت هایی مثل شاتل و پارس انلاین پینگ تایمشون از مخابرات کمتره یا بیشتر ممنون
دیگه شورشو در اوردن
امروز 1 گیگ شارژ کردم الان بعد از یک ساعت اومدم میبینم شده : 0 MB
اقا اصلا شارژ نکنید حتی معلوم نیست بتونم پسش بگیرم
![]()
Last edited by rtmreza; 21-10-2013 at 13:54.
من یکی از دوستام داره عالیه شبانه هم داره پارس انلاین برو تو سایت شرکت افتاب قیمت هاشو زده
بقیه شماره ها رو هم بستن چاره ای نیست
من خودم 4 روز هست نتونستم موفق بشم لا مصب میگه شما نفر 52 اخه تا وصل بشه که پول تلفن میره بالا فرض بکن هر روز 3000 تا تماس بهشون بشه و چند دققه هم منتظر بذارن باز هم به نفع مخابراته
منم صبح سه گیگ حجم داشتم امدم می بینم شده0 با هزاربدبختی زنگ زدم دختره می گه شماره اتنون رو می دم بخض فنی ولی این مشکل نرمافزاریه حل می شه
کلا فعلا کسی شارژنکنه تا ببینیم این ............... (هرچی خواستین تو جای نقطه چین بنویسید) چکار می کنن
ممنون سرعت دانلود شبانه ش چنده؟
دیروز یک گیگ داشتم دیشب زدم رو دانلود صبح ساعت5 یک گیگم بود اما حالا نیست (سگ خورده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)