با سلام
فکر میکنم شما باید ویندوز رو از روی cd backup نصب کنید تا اونا کار کنن!
با سلام
فکر میکنم شما باید ویندوز رو از روی cd backup نصب کنید تا اونا کار کنن!
سلام علیکم خدمت همگی
سوالی دارم از خدمتتون اینکه :
1- صفحه ی دور کیبرد ایسوس k43sv آلومینیوم هست . موقعی که به برق شهری وصلش میکنی ، روی اون قسمت آلومینیومی اگه انگشت بکشی یه جریان خفیف برق احساس میکنی .
این مشکلی نداره یا اینکه توی کیسش مشکلی پیش اومده ؟
2- دمای لپ تاپ هنگام کار سنگین مثل بازی ، بطور طبیعی باید چقدر باشه ؟
خیلی متشکرم از جواب شما
سلام
بدنه لپ تاپ منم آلومنیوم هستش و چیزی که میگید تو لپ تاپ منم هست این طبیعیه مشکلی نداره ولی چون داری از برق مستقیم استفاده می کنی حتما از محافظ استفاده کن تا نوسان برق به لپ تاپت آسیب نزنه
سلام خدمت شما و تشکر از جوابتون
1- منظور شما از محافظ چیه ؟ بیشتر توضیح میفرمایید ؟ راستی برادرم داشت از لپ تاپ استفاده میکرد که برق رفت و لپ تاپ سوئیچ شد روی باطری خودش ، اشکالی نداشته ؟
2- نفرمودید دمای طبیعی برای کارهای سنگین چقدره ؟ میخوام متوجه بشم دمای لپ تاپ ما طبیعیه یا نه
بسیار سپاسگزارم
Last edited by MOZNEB; 22-07-2011 at 14:27.
محافظ برق که به دستگاه ها می زنن!! نه مشکلی نداره باطری که رو سیستم باشه مطمئن تره
سوال دومو ندیدم شرمنده، وقتی شما کار سنگین انجام میدین خود به خود گرمای سیستم می ره بالا و دمای خاصی نداره اولا بستگی داره لپ تاپ تو چه حالتی باشه منظور اینکه جایی باشه که هوا جریان داشته باشه و از روی سطح مورد نظر ارتفاع داشته باشه راهی که پیشنهاد میکنم استفاده از کول پد که جلوی بالا رفتن دما رو می گیره هر چه قد محیط خنک تر! کارایی لپ تاپ بالاتر! به تجربه بهم ثابت شده که لپ تاپ های سونی گرمای کمتری دارن من خودم xps L502 دارم و گرمای زیادی داره!
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
دوست عزیز شما 2 تا کار زیر رو انجام بده اگه ج نداد ویندوز رو عوض کن
1.ویروس کشی کردن
2. تو control panel تو قسمت language کیبورد رو پاک کن و دوباره Add کن
سلام دوستان لطفا کمکک کنید
من یه لب تاپ سونی مدل f22fgx خریدم اول گذاشتم شارژش خالی بشه بعد 12 ساعت زدم تو شارژ بعد ازش ریکاوری گرفتم بعد ویندوز و آنتی ویروسشو آپدیت کردم
چند تا سوال داشتم
1-وقتی vaio update رو میزنم هیچ چیزی برای آپدیت پیدا نمیکنه چرا ؟
2-چه جوری رجیستر کنم و این رجیستر اصلا چی هست و چه مزایایی داره ؟
3-آنتی ویروسش 30 روزست آیا آنتی ویروس ارجینال لازمه ؟
4-چه کارهای دیگه ای باید انجام بدم ؟
دوسته گلم بجز نصب ویندوز رو از روی cd backup راهه دیگه ای نیس؟
سلام آقایون
من دیروز این نت بوک رو خریدم :
ASUS K52JT 203
مشخصات اصلی :
CPU : i7 Q740 1.73
VGA: ATi 6370 1GB
RAM : 4GB DDR3
Win : Windows 7 Home Premium
سوالم اینه که چرا این سیستم قوی ، نمیتونه حتی بازی های گرافیک آشغالی مثل Modern Warfare رو با گرافیک Low اجرا کنه و افت فریم شدیدی پیدا میکنه ?????????????????؟ ( گاهی اوقات حتی Blue Screen میده)
Please Help
Thanks
Last edited by Dante May Cry M; 22-07-2011 at 20:49.
سلام علیکم متشکرم
یه محافظ مناسب و استاندارد معرفی میکنید ؟
خیلی ممنونم از محبت شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)