منم تمام کارهای اصلی رو رفتم.
الان دارم فقط میگردم و بیلیاردو بولینگ و ... بازی می کنم و کار هایی که از طریق ایمیلو موبایل میشه انجام داد رو انجام میدم.
اولش منم مونده بودم که چرا بازی تموم نشد یعنی چیزی نشون نداد بگو تازه اول کاره![]()
منم تمام کارهای اصلی رو رفتم.
الان دارم فقط میگردم و بیلیاردو بولینگ و ... بازی می کنم و کار هایی که از طریق ایمیلو موبایل میشه انجام داد رو انجام میدم.
اولش منم مونده بودم که چرا بازی تموم نشد یعنی چیزی نشون نداد بگو تازه اول کاره![]()
ماموریت های این بازی تا 100% :
- انجام تمامی ماموریت های اصلیه بازی.
- انجام تمامیه ماموریت های فرعی ( مانند ماموریت های تلفنی و ماموریت هایی که دوستان میدهند ) یا Assassiantions .
- کشتن 200 کبوتر درون بازی.
- انجام ماموریت های Random Characters ( همون آدمک های آبیه توی بازی. )
- ماموریت های موبایل که البته اینطوریه شامل ماموریت های ماشینی میشه ( مثل SA باید یک سری ماشین رو پیدا کنی که عکسش اول به موبایلت SMS میشه. )
این کبوترها و آدمک آبیها نقشه راهنما داره؟
(مثل نقشه های صدفها یا دیوارها یا عکسها تو سان آندریاس)
ترجمه grand theft auto یعنی چی اصلا؟
آره واسه منم همینطوره ! یعنی وقتی دیستنس رو زیاد میکنم کم کم به مموری اضافه میشه اینطوری بگم که من تونستم تا حدود 70 80 ببرمش ولی اون مموری رنگ نارنچی یا قرمز به خودش نگیره ! ولی چه کنم که سی پی یو پایینه وگرنه از 40 فریم هم بیشتر میتونستم بگیرم ! یه چیز دیگه : از وقتی درایو جدید ای تی آی رو نصب کردم همه بازی های بلا استثنا وسط باری ارور dont send میدن ! یعنی موقع ها هم کامپیوترم ریست میشه و مانیتور خاموش میشه و مجبور دستی ریست کنم و دوباره بیارمش بالا . این مشکل روی بازی هایی که توی امضام نوشتم و درحال بازی کردن هستم وجود داره ! چشه ؟!![]()
منم الان یک ماهه الافشم. اصلا پیدا نمیشه هرچی گشتم.
سرکار رفتم حسابی.
حالا چه تحفه ای هم هست این لولا...
سرقت بزرگ اتوموبیل
دنبال لولا نگردین نمیشه پیداش کرد
Last edited by JING3LKHAN; 08-02-2009 at 13:53.
ماموریتهای این بازی واقا مسخره است. یا باید یک هدف را بکشی یا یک ماشینو تعقیب کنی.همین
فکر نکنم...این که ترجه تحت الفظیه...
فکر می کنم باید یه اصطلاح باشه.
آقا یکی لطف کنه یه سیو صد در صد بزاره برا ما
ممنون میشم اگه بگید که چه جوری بدون xlive اجرا کنم ( یه برنامه بود که دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی هر کار کردم دانلود نشد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)