تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 4105 اولاول ... 11351356360360961061161261361461561661762366371311131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    برای امریه شرکت نفت هم اقدام کرده بودم. آقای آشتیانی بمن گفته بود که از جانب ما مشکلی نیست و ما اسمتو جز پذیرفته شدگان فرستادیم. ولی حالا برگه سفیدم برای نیرو انتظامی اراک اومده. اعزامم اول دی. می‌خوام ببینم یعنی امریم جورنشده؟ دوستان دیگه کسی همچین مشکلی براشون پیش امده تاحالا؟ بخصوص برای دی ماه. رفتم پیش آشتیانی گفت صبر کن یه هفته دیگه شاید درست بشه؟ دوستان اگه راهنماییم کنم ممنون می‌شم. بخصوص اگه بگم کجا می‌تونم برم بیشتر پیگیری کنم.
    ممنون
    دوست عزیز منم امریه گرفتم روزی که مدارکم رو دادم وتمام کارام رو انجام دادم وقتی خواستم برم بیرون مسئولش همون موقع گفت" برو هر موقع برگه ی سفیدت اومد و به غیر از این دو جایی که گفتم کد خوردی بیا اینجا" .همونجایی که امریه گرفتی بیشتر میتونن کمکت کنن.البته من نمیدونم کارای امریتون رو چطوری انجام دادین ولی نا امید نباش

2. 2 کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها واقعا ممنونم از کمکتون.
    اخه تو دفترچه نوشته اگر مشکل پدر از قبل از دوران مشمولیت شما باشه (یعنی قبل 18 سالگی من) معاف میشید.
    فقط نباید تو مدت غیبت این مشکل براتون پیش بیاد/

-خیلی امیدوار نباش چون غیبت داری.ولی ابتدا پدرتون رو ببر بهزیستی و نامه سرپرست بودن خودتون رو بگیرین.
    دوست خوبم پدر من الان روی پای خودش هست و جایی هم مشغول به کار هست ولی خوب به سختی و به ناچار.
    شرایط طوری هست که من حتما باید باشم و نمیتونم برم خدمت. تا الان هم برای همین اقدام نکردم چون میترسیدم بگن پدرت کامل از کار افتاده نیست.
    دیسک کمر داره به طوری که حتما باید عمل بشه. یه سری مشکل دیگه هم داره. متاسفانه خیلی وضعش خرابه.
    الانم شدیدا نیاز دارم به پایان خدمت یا مدرک معافی برای همین دارم اقدام میکنم.
    حالا نمیدونم باید چیکار کنم. تمام زندگیم رو هواست

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

کلا به نظر من معافیت پزشکی به درد نمی خوره
    استخدام ارگانهای دولتی علاوه بر کارت پایان خدمت نباید معافیت پزشکی باشی
    البته برای اون دست از دوستانی که می خوان مثه من استخدام دولت بشن !!!
    من خودم با اینکه معافیت کف پا می تونستم بگیرم کلا دنبالش نرفتم حتی برای معاف از رزم شدن
    .................................................. ......................

اون دوستمون که گفت تک پسر افتاده مرزبانی زاهدان می خواستم بدونم واقعا این طوره ؟؟
    چون من رو تک پسر بودنم برای افتادن شهر خودمون حساب کردم !!!
    .................................................. ..................
    من 1 دی از قم قراره به عنوان مازاد اعزام بشم می خواستم بدونم کجا ها ممکنه بیفتم !!!
    اصلا میشه حدس زد حدودی یا کلا همش رو شانس ؟؟

سلام دوست عزیز.
    حاجی از من میشونی برو معافیتو بگیر اگه معاف کامل میشی با بند پ میتونی هر جایی خواستی استخدام شی. بعد اینکه اعزام شدی متوجه میشی من چی گفتم... این از این

بله دوست عزیز ... تک پسری و این حرفا تاثیر 50-50 داره تو تقسیم! هر جا نیرو لازم باشه شما میری اونجا!

خوب دوست من شما کد مازاد خوردی!
    یعنی موقع اعزام شما رو هر جا که ظرفیت داشته باشه میفرستن اونجا که من احتمال میدم میری نیروی انتظامی! چون نیروی انتظامی همیشه نیرو کم داره! البته حدسم اینه!

5. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان:
    من یه 4 ماهی رفتم سربازی و دانشگاه قبول شدم برگشتم.تو پادگان مرکزی (داخل شهر) شاهرود لشکر تکاور بودم و خلاصه ارتش!
    خدمت گلتون عرض کنم چند ماه دیگم باید دانشگاه خدا بخواد لیسانس رو تموم می کنم و باید برم.
    حالا سوایم اینه از کسایی که مثل من رفتن سربازی. راستش موقع اومدن برگ سبزو برگ سفیدو کلا منظورم اینه که آدم می یوفته جای قبلیش بعد دفتر چه فرستادن؟و منو هم مثل سربازای دیگه روز تقسیم باهام رفتار می کنن!
    راستش با یکی از دوستان صحبت می کردم می گفت اگه ننوشته بود که همون جای قبلیت باید بری ادامه سربازیتو همونجا بگزرونی ، می تونه واسم کاری کنه(بند پ هم نیست اگه کمک کنید واستون روششو می گم که تو شهر خودتون بیفتین!)
    Last edited by a6543210; 10-12-2011 at 07:22.

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام دوستان:
    من یه 4 ماهی رفتم سربازی و دانشگاه قبول شدم برگشتم.تو پادگان مرکزی (داخل شهر) شاهرود لشکر تکاور بودم و خلاصه ارتش!
    خدمت گلتون عرض کنم چند ماه دیگم باید دانشگاه خدا بخواد لیسانس رو تموم می کنم و باید برم.
    حالا سوایم اینه از کسایی که مثل من رفتن سربازی. راستش موقع اومدن برگ سبزو برگ سفیدو کلا منظورم اینه که آدم می یوفته جای قبلیش بعد دفتر چه فرستادن؟و منو هم مثل سربازای دیگه روز تقسیم باهام رفتار می کنن!
    راستش با یکی از دوستان صحبت می کردم می گفت اگه ننوشته بود که همون جای قبلیت باید بری ادامه سربازیتو همونجا بگزرونی ، می تونه واسم کاری کنه(بند پ هم نیست اگه کمک کنید واستون روششو می گم که تو شهر خودتون بیفتین!)
    الزاما شما به همون پادگان قبلی معرفی نمیشید..... و با درج سابقه خدمت باید اون 4 ماه خدمتت رو استفاده کنی ... قرار نیست اون 4 ماه روبیخیال شی ......... شما دفترچه رو طبق روال ( با درج اون 4 ماه پر کن) بعد ارسال 10 روزبعد به +10 برو تارخ اعزام رو بگیر اگه زمانی که برگ اعزام رو از +10 میگیری تا تارخ اعزامت بیش از2 ماه باشه متونی مثل همه برای امریه و یا پذیرش اقدام کنین.....
    برای پذیرش سپاه نیازبه فعالی بسیج و گواهی دوره تکمیلی دارید و نهاده ایدیگه هم بسته به سازمانشون ممکنه برای رشته شما تو اون شهر امریه بگیرن ضمنا سازمان زندانها هم سرباز پذیرش میکنه.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    ببخشید من اعزامم خورده با 18/9/91 میخوام مثلا زودتر برم حداکثر تا چهقدر میتونم جلوش بندازم که زودتر برم؟
    اخه 1 روزم برام خیلی با ارزشه..
    متولد 2/6/1372 هستم مدرک تحصیلیم هم پیش دانشگاهی هستش.
    اهل بندر عباس.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الزاما شما به همون پادگان قبلی معرفی نمیشید..... و با درج سابقه خدمت باید اون 4 ماه خدمتت رو استفاده کنی ... قرار نیست اون 4 ماه روبیخیال شی ......... شما دفترچه رو طبق روال ( با درج اون 4 ماه پر کن) بعد ارسال 10 روزبعد به +10 برو تارخ اعزام رو بگیر اگه زمانی که برگ اعزام رو از +10 میگیری تا تارخ اعزامت بیش از2 ماه باشه متونی مثل همه برای امریه و یا پذیرش اقدام کنین.....
    برای پذیرش سپاه نیازبه فعالی بسیج و گواهی دوره تکمیلی دارید و نهاده ایدیگه هم بسته به سازمانشون ممکنه برای رشته شما تو اون شهر امریه بگیرن ضمنا سازمان زندانها هم سرباز پذیرش میکنه.
    در ادامه صحبت دوستمون باید بگم که ایشون حتما باید برگرده به ارتش و امریه هم شامل حالش نمیشه چون خدمت قبلی داره.
    Last edited by ahad_judo; 10-12-2011 at 13:59.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست خوبم پدر من الان روی پای خودش هست و جایی هم مشغول به کار هست ولی خوب به سختی و به ناچار.
    شرایط طوری هست که من حتما باید باشم و نمیتونم برم خدمت. تا الان هم برای همین اقدام نکردم چون میترسیدم بگن پدرت کامل از کار افتاده نیست.
    دیسک کمر داره به طوری که حتما باید عمل بشه. یه سری مشکل دیگه هم داره. متاسفانه خیلی وضعش خرابه.
    الانم شدیدا نیاز دارم به پایان خدمت یا مدرک معافی برای همین دارم اقدام میکنم.
    حالا نمیدونم باید چیکار کنم. تمام زندگیم رو هواست
    دوست عزیز
    شما دیسک کمر رو بهانه کن و با این بیماری کارای خودت رو پیش ببر.برو بهزیستی و اگر تاییدیه گرفتی ببر نظام وظیفه و فرم را پر کن.
    اگر بخوای از همین اول ناامید باشی نری دنبالش بهتره.
    آدم یه تیری در تاریکی میندازه.ضرر که نداره.یا میشه یا نمیشه.

11. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان:
    سلام اینجا لازم دونستم نکاتی رو بگم برای راهنمایی بیشتر دوستان.در هنگام پر کردن دفترچه،قسمتی برای کسانی که شرایط دوستمون رو دارن گذاشته شده که عبارتست از:محل خدمت قبلی،مدت خدمت،اسم یگان و ...... و اما در مورد خدمت قبلی باید بگم من برگه سفیدم هفته پیش اومد خدمت قبلی ندارم ولی در پایین همین برگه ودر قسمت تذکرات،بند 3 عین این عبارت اومده:
    3- "مشمولانی که دارای سابقه ی خدمت قبلی در هر یک از نیروهای مسلح میباشند می بایست برای ادامه ی خدمت به همان نیرو اعزام شوند.در صورت هرگونه مغایرت مراتب را به مسئولین اعزام برسانید."

واما برای پذیرش وامریه باید بگم بعید میدونم شما که در ارتش خدمت کردید پذیرش سپاه بشید حداقل که تابه حال ندیدم و اما برای امریه ،من خودم امریه گرفتم و طبق قانون (البته نمیدونم مختص جهاد کشاورزی هست یا اینکه برای تمام ارگان ها این قانون وجود داره) کسانی که خدمت قبلی دارند نمیتونن برای امریه اقدام کنن بازم میگم این قانون رو من در سایت جهاد کشاورزی خوندم و از ارگان های دیگه اطلاع ندارم

13. 5 کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام اینجا لازم دونستم نکاتی رو بگم برای راهنمایی بیشتر دوستان.در هنگام پر کردن دفترچه،قسمتی برای کسانی که شرایط دوستمون رو دارن گذاشته شده که عبارتست از:محل خدمت قبلی،مدت خدمت،اسم یگان و ...... و اما در مورد خدمت قبلی باید بگم من برگه سفیدم هفته پیش اومد خدمت قبلی ندارم ولی در پایین همین برگه ودر قسمت تذکرات،بند 3 عین این عبارت اومده:
    3- "مشمولانی که دارای سابقه ی خدمت قبلی در هر یک از نیروهای مسلح میباشند می بایست برای ادامه ی خدمت به همان نیرو اعزام شوند.در صورت هرگونه مغایرت مراتب را به مسئولین اعزام برسانید."

واما برای پذیرش وامریه باید بگم بعید میدونم شما که در ارتش خدمت کردید پذیرش سپاه بشید حداقل که تابه حال ندیدم و اما برای امریه ،من خودم امریه گرفتم و طبق قانون (البته نمیدونم مختص جهاد کشاورزی هست یا اینکه برای تمام ارگان ها این قانون وجود داره) کسانی که خدمت قبلی دارند نمیتونن برای امریه اقدام کنن بازم میگم این قانون رو من در سایت جهاد کشاورزی خوندم و از ارگان های دیگه اطلاع ندارم
    چرا یه راهی احتمالا است که بتونید یه جای دیگه بغیر از خدمت در ارتش برید.اونم اینه که قبل از پر کردن دفترچه نظام خدمت وپست کردن اون برید نظام وظیفه و به اونا بگید خدمت قبلیتون را بسوزونند و از اول برید خدمت یعنی اگه1 ماه یا 10 ماه خدمت قبلی دارید بهشون بگید اینو بسوزنن یا حساب نکنن در عوض از اول برید خدمت در این صورت فکر کنم بتونید امریه بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •