Last edited by shef; 24-06-2013 at 17:41.
اولندش چند سالته داداش؟ البته این ربطی به جواب سوالت نداره بلکه به پست دادنای تند تند و عجولانت داره!
دوما جواب سوالت بارها در پست های قبلی داداه شده لازم نیس که حتما از صفحه 1 شروع کنی کافیه همین 10 صفحه قبل رو دوره کنی البته به لطف دوستانی مثل خود جنابعالی شاید بهتره بگم 20 صفحه قبل!
سوما در جواب باید بگم سرور EU West و EU Nordic بهتره ولی میگن که EU West نوباش(بازیکن غیر حرفه ای) کمتره البته از این نظر به پای North America نمیرسه ولی سرور آمریکا پینگش بالاس تو بازی برات لگ میشه
بقیه سرور ها مثل برزیل ترکیه و...مخصوص همون منطقه اند و از زبان انگلیسی پشتیبانی نمیکنن!
محتوای مخفی: ....
Last edited by mey123; 24-06-2013 at 17:24.
دوست عزیز اینجا فرومه و نباید توش به سبک چت روم پست بدید .
یه بار پست بدید هر کی جوابتونو بلد باشه میگه و نباید هر چند دقیقه یه پست بدید .
درضمن فینگیلیش تایپ کردن خلاف قوانینه از این به بعد فارسی تایپ کنید .
من east
تو برو west
از ما بهترون us
![]()
اقا میخوان Master yi رو از قیافه تا ابیلیتی ها عوض کننمن که خیلی خوشم اومد از قیافش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3 روزه داشتم به سبکه روسا ترول میکردم که امروز بن شدم![]()
دومی مطلب خیلی جالبیه پیشنهاد میکنم همه بخونید
سلام
ممنون از نظرات دوستانه و مفیدتون
با swain موقعی که مجانی بود بازی کردم ، بد نبود.
با کاتا و آکالی اصلا بازی نکردم
مورگانا و اوریانا رو هم امتحان نکردم
با فیدل رفتم خوب نرفتم
تا به حال با heim و gragas و galio رفتم ، خوشم اومده ، اینا چطوری هستند؟
بعد نظرتون در مورد AP yi و Ap teemo و Ap kayle چی هست؟cho چطوره برای mid?
اقا تو میدونی چی بدردت میخوره فقط هکاریم البته درست باهاش بازی کنی و ایتم های درست حسابی ببندی ها از اول بازی تا اخر بازی OP در حد المپیک هم میشه باهاش جانگل رفت هم تانک هم ADC مید گیمو که دیگه میترکونه خودم همیشه باهاش جانگل رفتم تو رنک ها هم دیدم بعضی ها هم تانک هم جانگل رفتن یعنی پنتا رو شاخته آخرشه هکاریممیخوام برای Role جانگلم هکا بگیرم خودم قبلا هم فری بود زیاد باهش بازی کردم اگرم داریش براش بوتی که بیشترین اسپیدو قبل از اینکه وارد جنگ بشی رو میده ببند با ترینیتی فورس و ریونیک بلید هم اخر بگیر با اسپیریت ویسج
یعنی دیگه هی هیچ. فقط باید گنک ها رو درست انتخاب کنی بعد در عرض چشم به هم زدنی یه کیل یا دوتا میگیری
Last edited by daniel'; 24-06-2013 at 20:52.
سلام
ممنون ولی خوب من یک APC خوب می خوام برای mid
حتی zed هم نمی خوام ، چون Ad هست آخرای بازی کم میاریم اگر آرمور ببندند.
راستی از ZIGGS هم خوشم اومد اون چطوره به نظرتون؟
Last edited by lordthunder; 24-06-2013 at 21:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)