تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 827 اولاول ... 113513563603609610611612613614615616617623663713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به آقا عطا ی عزیز
    آداپتور هارد سیگیت بکاپ پلاس که دارم وقتی به برق وصله و هارد خاموش هست صدای نویز بدی میده! ولی وقتی که هارد روشن میشه دیگه صدایی نمیده. صداش جوریه که خیلی رو عصابه.
    میخواستم ببینم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره؟
    مدل آداپتور هم: ADS-18D-12N 12018G
    سلام دوست گرامی .

اطلاع ندارم . همچنین تابحال متوجه صدای آداپتور هاردهای اکسترنال خودم نشده بودم . با توجه به اینکه مشکل از آداپتور هست پیشنهاد میکنم در انجمن مربوط به برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک تاپیک جدید بزنید .

سلام
    یکی از دوستانم هارد اکسترنال سیگیت داره ، تازگیا یه مشکل جدید پیش اومده براش :
    مثلا بعد وصل کردن هارد ، در حالی که یه پوشه پر از اصلاعات هست ، میرم توش میبینم خالیه
    بعد Properties رو هم میزنم میبینم نوشته 0 کیلوبایت
    در حالی که اگه دوباره هارد رو بکنم و وصل کنم درست میشه
    تازگیا اینطوری شده و تا حلال چندبار پیش اومده
    مشکل از چی میتونه باشه؟؟
    مرسی
    مشکل از کجا کمیتونه باشه؟
    سلام .

در درجه اول روی سیستمهای مختلف تست کنید . چک کردن هارد اکسترنال با آنتی ویروسهای بروز توصیه میشه . اگر مشکل همچنان باقی هست پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و دوباره پارتیشن بندی و سپس فرمت کنید . ضمناً از قسمت health برنامه HD tune وضعیت status ها را بررسی کنید که آیا ok هست یا خیر .

سلام من یه دوربین سونی hx300تازه خریدم ومی خام یه هارداکسترنا ل روبه تلوزیون ال جی lm96000 وصل کنم وازاون طرف عکسها وفیلمها روبدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه وبرای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی بهم بده
    سلام .

بدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره
    در مورد این سوال باید دفترچه راهنمای دوربین را مطالعه کنید که آیا چنین کاری امکانپذیر هست !؟

وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه
    معمولاً اکثر TVهای مدرن و جدید هاردهای اکسترنال را شناسایی میکنند ولی بازهم توصیه میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید (مثلاً اطلاع از نوع فایل سیستم قابل شناسایی توسط TV مثل FAT32 یا NTFS و ...) .

کمپانی sony هارد اکسترنال هم تولید میکند میتونید هارد اکسترنال sony بخرید . با برند و مدلهای دیگر به لحاظ تئوری نباید مشکلی داشته باشید . مثلاً از برند سیگیت میتونید Backup plus یا expansion بخرید .

برای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
    فکر نمیکنم TV دارای اینترفیس usb3 باشه . سرعت ترانسفر دیتا در اکثر هاردهای اکسترنال امروزی به حدی هست که پهنای باند usb2 را براحتی پر میکنند . نگران نباشید ، بنده بلوریهای 50GB را هم با اینترفیس usb2 بدون لگ یا مکثی تماشا کردم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 30-11-2013 at 23:05.

2. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashkan 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم .... به نظر شما از بین این سه مدل هارد کدمشون از همه نظر بهتره ....

Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D20 - 500GB

Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 500GB

Silicon Power Portable Stream S03 - 500GB

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید من سوالی داشتم ، برای رمز گذاری حتما اول باید درایو مورد نظر رو فرمت کنیم؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من سوالی داشتم ، برای رمز گذاری حتما اول باید درایو مورد نظر رو فرمت کنیم؟؟
    بستگي به نوع و مدل هارد دارد . مثلاً در هاردهاي WD my book يا WD my passport (كلاً هاردهايي كه قابليت hardware encryption دارند) نيازي به اينكار نيست . ولي در روشهاي software encryption كاملاً به نوع نرم افزار و روشي كه براي رمزگذاري انتخاب ميشود بستگي دارد .مثلاً در نرم افزار True crypt اگر ميخواهيد كل فضاي هارد encrypt بشه بايد قبل از هر كاري داده ها به فضاي ديگري منتقل شود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که چند روز پیش به سیستم دوستم (ویندوز 8) وصل کردم و بدون هیچ مشکلی استفاده کردیم. الان آوردم به سیستم خودم وصل میکنم (ویندوز 7) میگه که هارد قبل از اجرا باید فرمت بشه! (ممکنه ویروس گرفته باشه؟) بعد هارد رو به تلویزیون وصل کردم بدون هیچ مشکلی هارد رو میخونه و اطلاعات روش هم اجرا میشه! باز آوردم به سیستم خودم وصل کردم میگه باید فرمت بشه قبل از اجرا! اطلاعات خیلی مهمی دارم روی هاردم و خیلی بهشون نیاز دارم. الان راه حلم چیه؟ چیکار باید بکنم؟

بعد اگر روش کلیک کنم که اجرا بشه هم این ارور رو میده:
    دوستان من این سئوال رو چند وقت قبل پرسیدم. الان هم روی ویندوز ایکس پی و هم روی ویندوز 8 امتحان کردم. حتی روی کامپیوترهای مختلف؛ اما هاردم بالا نمیاد. تنها هاردم روی تلویزیون راحت بالا میاد و اطلاعاتش قابل مشاهده هستند. دوستان الان از چه نرم افزاری برای باز کردن هاردم باید استفاده کنم؟ چطور هاردم درست میشه؟ آیا ممکنه در صورت استفاده از نرم افزار ریکاوری کلا هارد خراب بشه و روی تلویزیون هم بالا نیاد ؟
    بهترین نرم افزار چیه؟ ممنون میشم از کمکتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان الان قیمت هارد سه ترا و دو ترا چنده؟
    سه ترا بغیر از وسترن چیز دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه میشه پیدا کرد؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من این سئوال رو چند وقت قبل پرسیدم. الان هم روی ویندوز ایکس پی و هم روی ویندوز 8 امتحان کردم. حتی روی کامپیوترهای مختلف؛ اما هاردم بالا نمیاد. تنها هاردم روی تلویزیون راحت بالا میاد و اطلاعاتش قابل مشاهده هستند. دوستان الان از چه نرم افزاری برای باز کردن هاردم باید استفاده کنم؟ چطور هاردم درست میشه؟ آیا ممکنه در صورت استفاده از نرم افزار ریکاوری کلا هارد خراب بشه و روی تلویزیون هم بالا نیاد ؟
    بهترین نرم افزار چیه؟ ممنون میشم از کمکتون
    نرم افزار Partition Find and Mount را تست کنید و ببینید میتونید به اطلاعات ذخیره شده دسترسی داشته باشید !؟ از آموزشهایی که در تاپیک زیر گفته شده استفاده کنید . پس از اینکه اطلاعات مهم را در جای دیگر کپی کردید بهتره که هارد فرمت و مجدداً پارتیشن بندی بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان الان قیمت هارد سه ترا و دو ترا چنده؟
    سه ترا بغیر از وسترن چیز دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه میشه پیدا کرد؟
    ممنون
    بغیر از وسترن میتونید Seagate expansion یا Seagate Backup plus انتخاب کنید .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بغیر از وسترن میتونید Seagate expansion یا Seagate Backup plus انتخاب کنید .
    من الان یه سرچی توی اینترنت کردم دیدم قیمت وسترن ما بوک تقریبا 415 هست و سیگیت هر دو مدل بین 370-380

من برای آرشیو فیلم میخوام و قبل هم مسترن داشتم و ازش راضی بودم.
    با این تفاوت قیمت و نیاز من، بنظرتون کدوم یکی از دو برند بهتره؟
    و گارانتی معتبر برای هر کدوم از برندها مربوط به کدوم شرکت هست؟

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیزان ...

دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به برند ADATA چیه ... حجم 1 ترا ...
    این برند ارزش هزینه رو داره ... ب نظرتون Silicon Power A80 بردارم یا از برند ADATA خرید کنم ؟؟ این مدل از ADATA که مد نظرمه گفتن ضد آب و ضد ضربه هست ...

تا قبل از این Silicon Power A70 رو داشتم ... ضد آب و ضربه ... به مدت 5 سال ازش راضی بودم ... اما حجمش کمه و میخوام ب جاش یکی از مدل های بالا رو بردارم ... پیشنهاد شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان یه سرچی توی اینترنت کردم دیدم قیمت وسترن ما بوک تقریبا 415 هست و سیگیت هر دو مدل بین 370-380

من برای آرشیو فیلم میخوام و قبل هم مسترن داشتم و ازش راضی بودم.
    با این تفاوت قیمت و نیاز من، بنظرتون کدوم یکی از دو برند بهتره؟
    و گارانتی معتبر برای هر کدوم از برندها مربوط به کدوم شرکت هست؟
    با مطالعه این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که چند نمونه از تفاوتها توضیح داده شده فکر کنم بتونید مدلی که مناسب شماست انتخاب کنید . در مورد گارانتی فکر میکنم سازگار بهتر باشه .

سلام عزیزان ...

دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به برند ADATA چیه ... حجم 1 ترا ...
    این برند ارزش هزینه رو داره ... ب نظرتون Silicon Power A80 بردارم یا از برند ADATA خرید کنم ؟؟ این مدل از ADATA که مد نظرمه گفتن ضد آب و ضد ضربه هست ...

تا قبل از این Silicon Power A70 رو داشتم ... ضد آب و ضربه ... به مدت 5 سال ازش راضی بودم ... اما حجمش کمه و میخوام ب جاش یکی از مدل های بالا رو بردارم ... پیشنهاد شما چیه؟

سلام .
    خیلی فرق نمیکنه که ADATA انتخاب کنید یا Silicon power . چون به هر حال این برندها تولید کننده هارد دیسک نیستند و صرفاً باکس هارد تولید میکنند . هر کدام که بنظر شما زیباتر هست و هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتر و طولانی مدتی دارند همان را انتخاب کنید . نکته ای که باید دقت کنید این هست که نباید در زمانیکه روشن هست ضربه یا شوکی وارد بشه حتی اگر به اصطلاح ضد ضربه باشند .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •