سلام دوست گرامی .
اطلاع ندارم . همچنین تابحال متوجه صدای آداپتور هاردهای اکسترنال خودم نشده بودم . با توجه به اینکه مشکل از آداپتور هست پیشنهاد میکنم در انجمن مربوط به برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک تاپیک جدید بزنید .
سلام .
در درجه اول روی سیستمهای مختلف تست کنید . چک کردن هارد اکسترنال با آنتی ویروسهای بروز توصیه میشه . اگر مشکل همچنان باقی هست پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و دوباره پارتیشن بندی و سپس فرمت کنید . ضمناً از قسمت health برنامه HD tune وضعیت status ها را بررسی کنید که آیا ok هست یا خیر .
سلام .
در مورد این سوال باید دفترچه راهنمای دوربین را مطالعه کنید که آیا چنین کاری امکانپذیر هست !؟بدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره
معمولاً اکثر TVهای مدرن و جدید هاردهای اکسترنال را شناسایی میکنند ولی بازهم توصیه میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید (مثلاً اطلاع از نوع فایل سیستم قابل شناسایی توسط TV مثل FAT32 یا NTFS و ...) .وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه
کمپانی sony هارد اکسترنال هم تولید میکند میتونید هارد اکسترنال sony بخرید . با برند و مدلهای دیگر به لحاظ تئوری نباید مشکلی داشته باشید . مثلاً از برند سیگیت میتونید Backup plus یا expansion بخرید .
فکر نمیکنم TV دارای اینترفیس usb3 باشه . سرعت ترانسفر دیتا در اکثر هاردهای اکسترنال امروزی به حدی هست که پهنای باند usb2 را براحتی پر میکنند . نگران نباشید ، بنده بلوریهای 50GB را هم با اینترفیس usb2 بدون لگ یا مکثی تماشا کردم .برای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.