تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 1124 اولاول ... 1135135636036096106116126136146156166176236637131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من سه خط مجزا از مخابرات برای محل کارم گرفتم که هزینه اش حدودا ماهی 240 تومنه که ای کاش اینکارو نمیکردم . الان 8 ماهه خفمون کردن همیشه به هر دلیل احمقانه ای اختلال دارن . الان 20 روزه که زدن به سیم آخر و کلی دلیل برای این کندی سرعت وحشتناک میارن از قطعی فیبر نوری در مرز و مشکل روترهای مخابرات و زلزله گرجستان !!! بگیر تا تعطیلات کریسمس !!!
    رییس ارتباطات زیرساخت استان هم وجود هر گونه اختلال رو کلا انکار فرمودن !

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من سه خط مجزا از مخابرات برای محل کارم گرفتم که هزینه اش حدودا ماهی 240 تومنه که ای کاش اینکارو نمیکردم . الان 8 ماهه خفمون کردن همیشه به هر دلیل احمقانه ای اختلال دارن . الان 20 روزه که زدن به سیم آخر و کلی دلیل برای این کندی سرعت وحشتناک میارن از قطعی فیبر نوری در مرز و مشکل روترهای مخابرات و زلزله گرجستان !!! بگیر تا تعطیلات کریسمس !!!
    رییس ارتباطات زیرساخت استان هم وجود هر گونه اختلال رو کلا انکار فرمودن !
    دوست عزیز کوسه!!!! کوسه رو یادت رفت!!!!!

اگه سه خط دارین بهت توصیه میکنم یکیشو از صبانت بگیری... برای من که عالیه... عکس دانلودمم تو پست های قبلی هست...

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مرسی منم فهمیدم که درد همه مون یکیه خودشون میگن میدونیم 2 مگ گرفتید( تازه این حداقل سرعت قانونیه 2048/8 = 256) ولی اینقدر پرت و پهنای باند واگذار کردند که آخرش توش موندن ، میترسم آخرش سر از dialup درآریم!
    بازم سرعت ثابت 7 که خوبه!!!! :-D دیروز سرعت بایت هم دیدم! البته ناگفته نمونه کارت اینترنت 2 ساعت 3 روزه 200 تومن بود! الان چنده؟!

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

با این محدودیت حجم و سرعت نت ایران باید از این به بعد یه دکمه "من غلط بکنم دانلود کنم" هم کنار هر لینک دانلود بذارن

6. 2 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من میخام سرویس نامحدود بگیرم چون زیاد دانلود میکنم.کسی از 128 نامحدود پارس آنلاین استفاده کرده؟وقتی 20 گیگت تموم بشه چه اتفاقی میفته؟اوضاع قطعیش چطوره؟پینگ برام مهم نیست.فقط سرعت و حجم دانلود.شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من میخام سرویس نامحدود بگیرم چون زیاد دانلود میکنم.کسی از 128 نامحدود پارس آنلاین استفاده کرده؟وقتی 20 گیگت تموم بشه چه اتفاقی میفته؟اوضاع قطعیش چطوره؟پینگ برام مهم نیست.فقط سرعت و حجم دانلود.شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟
    بعد از 20 گیگ به سرعت اسمی سرویس یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه میرسه، اما پس از اتمام شارژ یکماهه و شارژ مجدد دوباره همین چرخه براتون تکرار میشه یعنی ابتدا 20 گیگ با سرعت یک مگ و بعد از آن سرعت اسمی سرویس

شرکتهای خصوصی مثل پارس، آسیاتک، نوین نت و ... به ندرت با قطعی مواجه میشن مگر آنکه سراسری یا موارد خاص دیگری باشد.

چون پینگ برات مهم نیست (مثل من) خوب دو توصیه برات دارم:
    1- اگر دانلودت مثلا بالای 30 گیگ در ماه است توصیه میکنم از سرویسهای نامحدود معمولی پارس آنلاین یا سرویسهای نامحدود برنزی آسیاتک استفاده کنی
    2- اگر دانلودت زیر 30 گیگ درماه است توصیه میکنم همون سرویس 128 ویژه پارس که 20 گیگ اول را با سرعت یک مگ میده انتخاب کنی

9. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعد از 20 گیگ به سرعت اسمی سرویس یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه میرسه، اما پس از اتمام شارژ یکماهه و شارژ مجدد دوباره همین چرخه براتون تکرار میشه یعنی ابتدا 20 گیگ با سرعت یک مگ و بعد از آن سرعت اسمی سرویس

شرکتهای خصوصی مثل پارس، آسیاتک، نوین نت و ... به ندرت با قطعی مواجه میشن مگر آنکه سراسری یا موارد خاص دیگری باشد.

چون پینگ برات مهم نیست (مثل من) خوب دو توصیه برات دارم:
    1- اگر دانلودت مثلا بالای 30 گیگ در ماه است توصیه میکنم از سرویسهای نامحدود معمولی پارس آنلاین یا سرویسهای نامحدود برنزی آسیاتک استفاده کنی
    2- اگر دانلودت زیر 30 گیگ درماه است توصیه میکنم همون سرویس 128 ویژه پارس که 20 گیگ اول را با سرعت یک مگ میده انتخاب کنی
    یعنی من زنک زدم پارس انلاین گفتم کرمانشاه 1 به 10 یا همون معمولی نداره -بعدا از طریف سایت 512 1به 10 بگیرم کار میکنه؟؟؟؟؟!

پینگ امروز خیلی افتضاح شده نوسان شدید از 200 تا 900 پر از تایم اوت!

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پینگ امروز خیلی افتضاح شده نوسان شدید از 200 تا 900 پر از تایم اوت!
    مخابرات الان پینگ 210 ثابته...از هر 20 -30 تا یکی تایم اوته

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب مخابرات رو چش نکنم چند روزیه درست شده فقط تایم اوت داره
    پینگ هم اومده رو 200

جالبه هیچ پهنای باندی اضافه نکردم همون پهنای باند قبلیه حالا چی شد یهو خوب شد خدا داند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه که صورتحساب شارژم روچه جوری میتونم ببینم.هرچی توسایت مخابرات گشتم چیزی ندیدم که کمکم کنه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •