تیک LB که کنار 16:9 و 4:3 هستش رو زدید؟ اون تی کباعث میشه تصویر به طور کامل تمام مانیتورتون رو پوشش بده
تیک LB که کنار 16:9 و 4:3 هستش رو زدید؟ اون تی کباعث میشه تصویر به طور کامل تمام مانیتورتون رو پوشش بده
بله وقتی روی 16:9 کلیک میکنم خودبهخود اون تیک روشن میشه ولی تمام صفحه نیست...یعنی نبایدم باشه چون واسه اینکه 16:9 در یک مانیتور4:3 به نمایش در بیاد همینطوری میشه دیگه.
شما PES 6 رو بازی کردید ؟
تور اون بازی کاملا طبیعی بود
ولی از 2008 به بعد تور دروازه شبیه تور فوتبال دهه 70 شده.
نه ببینید شما وقتی گل میزنید تور دروازه تا 50 متر کش میاد تویه PC در حالی که تو 6 خیلی طبیعی تر بود تازه من خودم با PS2 این 2011 رو بازی کردم خیلی عالی بود زمین تا آسمون فرق داشت خیلی با حال تر و رون تر بود تور دروازه هم عالی بود پاس دادن ها بهتر بود لباس بازیکن ها قشنگ تر بود خلاصه خیلی فرق داشت
لینکهای دانلود این بازی بهترین نسخه اش را می خواهم همراه کرک
فرق نمیکنه از چه سروری باشه فقط بهترین نسخه برای دانلود ...... اگر امکان داره لینک دانلود آخرین پچها را هم بدید ممنونم
با سلام
من وقتی به قسمت Becom al ege میرم بعد از تمام شدن بازی وقتی به رختکن میرم ارور میده واز بازی خارج میشه
ایا بغیر از دانلود این patch ها باحجم با لا راه دیگه ای هم هست؟ ضمنا من از اخرین نسخه diretx استفاده میکنم
اختیار داریدبله، قبل تر از 6 هم بازی کردم
بله، اگه منظورتون کش اومدن تور هستش درست میگید.
================================================== ==============
سوال: چطوری PES2011 رو آپدیت رسمی از داخل بازی کنم؟ (غیررسمی نمیخوام، فقط رسمی و قانونی)
بروبکس یه سوال اساسی داشتم ، پس2011 روی کامپیوترم نصبه و پچ اون هم نصبه ولی یه پس دیگه دیدم که روش نوشته لایسنس کردن تیمها و... که لیگ ایرانم داره.....
میخوام ببینم اونم بخرم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی میشه دوتا pes مثل هم روی کامپیوتر نصب باشه ؟
SKY SPORTS SCORE BOARD 3-4 & 16-9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه اما باید یه نکته و شرطی رو رعایت کنید:
یه فولدر واسه تنظیمات این pes و یه فولدر دیگه واسه تنظیمات اون یکی pes درست کنید، و هروقت هرکدوم رو خواستید بازی کنید، تنظیمات اون رو کپی کنید داخل فولدر konami توی my documents.
البته ممکنه نیازی به این کار هم نباشه، اما بهتره این کار رو انجام بدید تا هیچ تداخلی پیش نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)