کدوم بیمارستان بودی ؟
بگو ما هم مریض شیم چند شب بریم اونجا![]()
کدوم بیمارستان بودی ؟
بگو ما هم مریض شیم چند شب بریم اونجا![]()
از سرویس 128 کلا نباید بیشتر از این انتظار داشت سرعتش در حد دایال آپه....اما شما برای اینکه کیفیت سرویست بره بالا اولا بگو چنتا چراغ مودمت روشنه؟
مودم رو ببرکنار پنجره و و جهتش رو بچرخون تو صفحه اصلی مودمت برو و تو قسمت status و بخش wimax مقدار CINR Reuse1 رو نگاه کن هرچه به عدد 17 نزدیکتر بشه کیفیتت میره بالاتر اونقدر مودم رو جابجا کن و یا بچرخونش تا این عدد از 10 بره بالاتر میبینی که کیفیتت بهتر میشه
سرعتت اگه سرویس 512 داری بد نیست ولی خوب یه کم پایینه راه هایی که به دوستمون گفتم هم شما تست کن تا شاید کیفیت سرویست بهتر بشه
سرعتت رو موقع دانلود از یه لینک مستقیم تست کن باید حدود 64 باشه
مودم bm632 کنار پنجره هست از 3چراغ 3 چراغش روشنه عدد چک کردم 14 بود 512 نامحدود بگیرم همین بی ام 632 خوبه یا تغییربدم؟
اووه شانس ببین حیف متاهلی من جات بودم مخشون میزدم![]()
تست سرعت مشهد، سرويس 1 مگ
![]()
نه همین مودم خوبه
این قضیه CINR و RSSI چیه میدونم هرچی عددش کمتر باشه بهتره ولی من مودم USB دارم و خیلی وقتها شده آنتنم 100 درصد هست ولی این اعداد بالاست و بعضی وقتها آنتنم حدود 60 درصد ولی این اعداد پایین هست.
در هردو حالت هم سرعتم فرقی نداره.شاید هم تو سرعتهای بالاتر تاثیرگذار باشه
دیگه دیگه .... بماند کدوم بیمارستان!!..... ولی بچه ها ... خدایی قدر سلامتیتون رو بدونید که من از کار و زندگی افتادم ..... بعدشم داداش مختار تو از کجا فهمیدی من متاهلم؟!
..... بعدشم اگر مجرد بودم فقط یکیشون به درد مخ زنی می خورد ... بقیشون تعطیل بودن عزییییززززمممم!!! ... شما خودشو اذیت نکن!
من از طریق اینترنتی وایمکس ثبت نام کردم و بعد از تماس از ایرانسل و گذشت سه روز از پرداخت پول هنوز نیومدن مودم رو نصب کنند.در ضمن توی حساب ecare در قسمت وضعیت نوشته : منتظر تایید نصب مودم.آیا همه چیز درسته؟
ممنون میشم اگه بگین شماره وایمکس چنه
تا اونجا که من تجربه کردم هر چند باری که برای فامیل ثبت نام انجام دادم همیشه برای نصب جمعه ها هماهنگ میکنند.
آخرین بار هم 2 روز پیش پول ریختیم برای 512 نامحدود و امشب زنگ زد که مودم رو برم ازش بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)