خوب از تی وی هایی که معرفی کردم(تقریبا هم قیمت می باشند) مشخص است که سقف هزینه حدود 2.5 ملیون می باشد ومسلما با توجه به اینکه ----- hd دارم هدف اصلی کیفییت خوب تصویر hd وfull hd می باشد وگرنه یک lcd 500- 600 تومنی هم برای دیدن تصاویر sd کفایت می کردالبته من در حال حاضر یک lcd سونی 40 اینچ(خرید سه سال پیش) دارم که hd می باشد ونه full hdوهدفم خرید یک tv است با تصویر full hd مناسب که در کنار آن سه بعدی نیز باشد حقیقتش تلویزیون های پلاسما با توجه به اینکه تصویر شفاف وکنتراست بالایی ندارند زیاد مد نظر من نیست تلویزیون های سونی نیز بنظر من قیمتشان متناسب با امکاناتی که دارند نیست وبیشتر نان اسم و رسمشان را می خورند من ببیشتر همه سه بعدی سامسونگ ال ای دیD7000 را که قیمتش در ایران بسیار نزدیک به قیمت جهانی می باشد پسندیده ام اما تنها مشکل این است که 3D این مدل از نوع اکتیو می باشد که مشکلات خاص خود رادارد به همین دلیل نیم نگاهی نیز به tv های ال ای دی 3D ال جی(مدلهای ذکر شده) دارم که سینمای سه بعدی از نوع پسیو دارند ودارای عینکهای سبک پلاریزه می باشند که ضرری برای چشم ندارند و موجب سردرد نمی گردند اما با توجه به تحقیقاتی که کردم قیمت آنها در ایران خیلی بالاتر از قیمتهای جهانی می باشند. بهرحال نمیدانم کیفیت 3D با عینکهای پسیو بهتر است یا 3D با عینکهای اکتیو .لطفا دوستانی که tv سه بعدی دارند کمک نمایند