تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 773 اولاول ... 113513563603609610611612613614615616617623663713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام- به نظر بنده ، چون شما سقف هزینه ای که می خواین بکنید را نگفتید ، بطور کلی بین انتخاب های شما پلاسمای پاناسونیک vt25 (که به گفته ی دوستمون تو بازار نیست اما چند ماه دیگه vt30 وارد بازار می شه) و پلاسمای سامسونگ PSD7000 (یا PSD8000) می تونن بهترین انتخاب ها باشه.بین این 2 تا هم بستگی به کاربرد شما از تلویزیون داره.که منابع تصویری که شما بیشتر در اختیار دارید HD و full hd باشه یا SD باشه.در صورتی که HD و Full HD قطعا vt30/25 در صورتی که SD باشه باید بیشتر تحقیق کنی(اما فکر کنم فکر کنم توی SD سامسونگه بهتر باشه) اتفاقا منم در همین مورد توی سایتای زیادی تحقیق کردم که می خوام تحقیقاتم را همراه سوالایی که دارم بگم و با دوستان در میان بزارم تا نظراتشون را بدونم و سوالاتم را جواب بگیرم
    خوب از تی وی هایی که معرفی کردم(تقریبا هم قیمت می باشند) مشخص است که سقف هزینه حدود 2.5 ملیون می باشد ومسلما با توجه به اینکه ----- hd دارم هدف اصلی کیفییت خوب تصویر hd وfull hd می باشد وگرنه یک lcd 500- 600 تومنی هم برای دیدن تصاویر sd کفایت می کردالبته من در حال حاضر یک lcd سونی 40 اینچ(خرید سه سال پیش) دارم که hd می باشد ونه full hdوهدفم خرید یک tv است با تصویر full hd مناسب که در کنار آن سه بعدی نیز باشد حقیقتش تلویزیون های پلاسما با توجه به اینکه تصویر شفاف وکنتراست بالایی ندارند زیاد مد نظر من نیست تلویزیون های سونی نیز بنظر من قیمتشان متناسب با امکاناتی که دارند نیست وبیشتر نان اسم و رسمشان را می خورند من ببیشتر همه سه بعدی سامسونگ ال ای دیD7000 را که قیمتش در ایران بسیار نزدیک به قیمت جهانی می باشد پسندیده ام اما تنها مشکل این است که 3D این مدل از نوع اکتیو می باشد که مشکلات خاص خود رادارد به همین دلیل نیم نگاهی نیز به tv های ال ای دی 3D ال جی(مدلهای ذکر شده) دارم که سینمای سه بعدی از نوع پسیو دارند ودارای عینکهای سبک پلاریزه می باشند که ضرری برای چشم ندارند و موجب سردرد نمی گردند اما با توجه به تحقیقاتی که کردم قیمت آنها در ایران خیلی بالاتر از قیمتهای جهانی می باشند. بهرحال نمیدانم کیفیت 3D با عینکهای پسیو بهتر است یا 3D با عینکهای اکتیو .لطفا دوستانی که tv سه بعدی دارند کمک نمایند

2. این کاربر از kiaelectro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم چندتا تلویزیون 32 اینچ full hd بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه تا سقف 800 تومن
    lcd یا led فرقی نمیکنه
    با تشکر

داره خودمونی میشه babi_rich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بین c8000 و d7770 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
    مبلغ مهم نیست
    سایز هم 55 می خوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام .می خواستم بدونم مدل های جدید سونی 3dچه زمانی از بانه می اید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

با بودجه نهایتا یک میلیون تومان
    برای یک اتاق به طول 7 متر
    بیشتر برای video game و فیلم
    بهترین انتخاب چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب از تی وی هایی که معرفی کردم(تقریبا هم قیمت می باشند) مشخص است که سقف هزینه حدود 2.5 ملیون می باشد ومسلما با توجه به اینکه ----- hd دارم هدف اصلی کیفییت خوب تصویر hd وfull hd می باشد وگرنه یک lcd 500- 600 تومنی هم برای دیدن تصاویر sd کفایت می کردالبته من در حال حاضر یک lcd سونی 40 اینچ(خرید سه سال پیش) دارم که hd می باشد ونه full hdوهدفم خرید یک tv است با تصویر full hd مناسب که در کنار آن سه بعدی نیز باشد حقیقتش تلویزیون های پلاسما با توجه به اینکه تصویر شفاف وکنتراست بالایی ندارند زیاد مد نظر من نیست تلویزیون های سونی نیز بنظر من قیمتشان متناسب با امکاناتی که دارند نیست وبیشتر نان اسم و رسمشان را می خورند من ببیشتر همه سه بعدی سامسونگ ال ای دیD7000 را که قیمتش در ایران بسیار نزدیک به قیمت جهانی می باشد پسندیده ام اما تنها مشکل این است که 3D این مدل از نوع اکتیو می باشد که مشکلات خاص خود رادارد به همین دلیل نیم نگاهی نیز به tv های ال ای دی 3D ال جی(مدلهای ذکر شده) دارم که سینمای سه بعدی از نوع پسیو دارند ودارای عینکهای سبک پلاریزه می باشند که ضرری برای چشم ندارند و موجب سردرد نمی گردند اما با توجه به تحقیقاتی که کردم قیمت آنها در ایران خیلی بالاتر از قیمتهای جهانی می باشند. بهرحال نمیدانم کیفیت 3D با عینکهای پسیو بهتر است یا 3D با عینکهای اکتیو .لطفا دوستانی که tv سه بعدی دارند کمک نمایند
    چند روز پیش مطلبی رو خوندم که می گفت سه بعدی نوع پسیو حداکثر رزولوشن HD رو ساپورت میکنه ولی اکتیو FULL HD می باشد.
    Last edited by rezab3; 02-09-2011 at 11:25. دليل: اشتباه تایپی

8. 3 کاربر از rezab3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام- بین دو مدل تلویزیون پلاسما سامسونگ 51d585 و 51d6960 به غیر از بحث اتصال به اینترنت تفاوت دیگه ای هم وجود داره؟ بیشتر از نظر کیفیت تصویر منظورمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام .می خواستم بدونم مدل های جدید سونی 3dچه زمانی از بانه می اید.
    الان توی اهواز هم گیر میان.بستگی به شهرتون داره.کلا کسانی پیدا میشه تو شهرتون که سفارش بگیرن

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام. کسی خبر داره که تاپیکی وجود داره که درمورد مباحث تدوین بطور کامل از مسایل ساده تا پیچیده صحبت کرده باشه ؟ یا سایتی که در این مورد باشه؟منظور از مباحث تدوین توضیح کامل و آشنایی با مفاهیمی مثل استانداردهای پخش ( ntsd / pal / hd / ...) فرمت های پخش ، کدک های تصویری ، یا آشنایی با واژه های 24p ، 50 Hz ، 2:2 ، 3:2 و کلا تمام چیزایی که با سیستم تدوین سر و کار داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام

کسی میدونه که آیا تلویزیون های با ( قابلیت انطباق 100 هرتز ) برای تماشای تصاویر سریع مثل بازی فوتبال مناسب اند یا نه؟ یعنی مشکلی ندارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •