تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 613 از 1135 اولاول ... 1135135636036096106116126136146156166176236637131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

سلام دوستان
    من از ارم نت سرویس دارم
    اما مث اینکه پنل کاربری به سایت دیگه ای منتقل شده اگه یکی از دوستان لطف کنه دقیقا بگه چکار باید بکنم ممنون میشم من یوزر و پسوردم وارد میکنم اما میگه معتبر نیست
    قسمتی هست به نام کاربرای جدید ینی باید اونجا عضو بشم؟ چجوریه لطفا توضیح بدید باید چکار کرد ؟ ممنون
    الان چند شبه دقیقا سر ساعت 1.50 دقیقه اینترنتم قطع میشه باید خودم دوباره کانکت بشم کسی میدونه چرا؟
    اره 1:50 چند شبه دیسکانکت میشه بعد به زور کانکت میشه بعد نیم ساعت کانکت شد روزانه/ظاهرا اکانت روزانه به صورت اتوماتیک خودش میره به حالت شبانه و دیگه n لازم نیست به اخر یوزر اضافه کنیم و کانکت بشیم
    باید از لینک زیر قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنید کلمه و رمز عبور وارد شدن به سایت براتون اس ام اس میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بررسی ترافیک باقی مانده هم:
    برای استفاده از Quick task برای شماره تلفن باید شماره تلفن رو بدون 711 وارد کنید و یوزر و پسورد هم همون یوزر و پسوردی که توی ارمنت وارد میکردید.

مثل قبل نمیشه پسورد رو عوض کرد . اینجوری که نمیشه.
    چرا میشه عوض کرد منم عوض کردم
    از اینجا وارد شوید قسمت تغییر رمز

2. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کیمیا همون ضریب اشتراک 1 به 1 یا 2 مگ هست و سرعت دانلود شبانه تا ساعت 5 که مودم رو ریست نکردم 250 بود ولی بعدش که ریست کردم شد 16.
    حالا بالاخره سرویس 2 مگ دانلود شبانه رایگانش 250 هست یا 16؟ ربطی به موردم ریست کردن نداره که داداش اگر اکانتیگ آسیاتک از ساعت 2 به بعد اتوماتیک میره روی رایگان و شبانه و دانلود 16 باشه که هیچ فرقی با سرویسهای دیگه نداره و اگر دانلود رایگان 250 باشه که مخصوص اونهایی هست که دانلود زیاد دارن و میخوان رایگان دانلود کنن.

اینطوری که نمیشه که حالا یه شب شانسی 250 بوده و بعد شده 16 واقعا چیزی که هست رو دوستان میخوان بدونن تصمیم برای انتخاب پنل بگیرن داداش.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره 1:50 چند شبه دیسکانکت میشه بعد به زور کانکت میشه بعد نیم ساعت کانکت شد روزانه/ظاهرا اکانت روزانه به صورت اتوماتیک خودش میره به حالت شبانه و دیگه n لازم نیست به اخر یوزر اضافه کنیم و کانکت بشیم
    باید از لینک زیر قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنید کلمه و رمز عبور وارد شدن به سایت براتون اس ام اس میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بررسی ترافیک باقی مانده هم:
    برای استفاده از Quick task برای شماره تلفن باید شماره تلفن رو بدون 711 وارد کنید و یوزر و پسورد هم همون یوزر و پسوردی که توی ارمنت وارد میکردید.

چرا میشه عوض کرد منم عوض کردم
    از اینجا وارد شوید قسمت تغییر رمز
    از کجا داداش لینکی نداره که! اینجا هم بدون لینک بود

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان برای اینکه ببینید شبانه براتون نیم بها حساب میشه یا رایگان برید اینجا:
    report.asiatech.ir
    من که 512 سه ماهه 6 گیگ دارم برام رایگان حساب میکنه.
    از قسمت Quick task هم میشه دیگه؟

Total Credit 32,894 حجم باقي مانده هست؟ این با اون یکی سایته مقدارش فرق داره که؟
    حالا بالاخره سرویس 2 مگ دانلود شبانه رایگانش 250 هست یا 16؟ ربطی به موردم ریست کردن نداره که داداش اگر اکانتیگ آسیاتک از ساعت 2 به بعد اتوماتیک میره روی رایگان و شبانه و دانلود 16 باشه که هیچ فرقی با سرویسهای دیگه نداره و اگر دانلود رایگان 250 باشه که مخصوص اونهایی هست که دانلود زیاد دارن و میخوان رایگان دانلود کنن.

اینطوری که نمیشه که حالا یه شب شانسی 250 بوده و بعد شده 16 واقعا چیزی که هست رو دوستان میخوان بدونن تصمیم برای انتخاب پنل بگیرن داداش.
    ایشون خودشون 512 دارن ظاهرا

8. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

از کجا داداش لینکی نداره که! اینجا هم بدون لینک بود

10. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داداش از قسمت quick task میتونم باقی مانده رو ببینم که اولی شماره تلفن بدون 711 هست دومی هم که یوزکاربری که باز همون شماره تلفن هست اما همراه با کد و بعدی هم رمز اما این قسمت تغییر رمز و پسورد شماره مشتری رو یوزر کاربری میدم قبول نمیکنه.

12. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

داداش از قسمت quick task میتونم باقی مانده رو ببینم که اولی شماره تلفن بدون 711 هست دومی هم که یوزکاربری که باز همون شماره تلفن هست اما همراه با کد و بعدی هم رمز
    اما این قسمت تغییر رمز و پسورد شماره مشتری رو یوزر کاربری میدم قبول نمیکنه.
    یوزر و پسوردی که ثبت نام کردید و اس ام اس کردن براتون را باید در این قسمت بزنید تا وارد بشه
    حالا نمیدونم این قسمت تغییر پسورد شامل تغییر پسورد اکانتی که کانکت میشید هست یا پسوردی که توی سایت وارد میشید شاید هم هر دو شامل بشه

14. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

1ساعت پیش:
    حجم باقي مانده: 4152.03 MB

هم اکنون:
    حجم باقي مانده: 4215.17 MB

16. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

می خواستم بدونم شبانه شاتل هم یهو خیلی عوض می شه؟ من خودم داتک دارم اما شبانه خیلی بده دیگه حتی یه پی ام هم می خوام بدم قاطی می کنه! یا به زور پیج لود می کنه
    شبانه ی شاتل هم رایگانه؟ من از نرم افزارای مکالمه خیلی استفاده می کنم همش در حال قطع و وصل شدنه شبا!!
    Last edited by invisgirl; 04-08-2012 at 11:05.

18. 2 کاربر از invisgirl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام
    من دیروز گفتم با اینکه ماهیانه 5گیگ دارم 2 شب پیش نیم بها برام حساب کرد. دیشب هم تست کردم ببینم مجانی میشه یا هنوز نیم بهاست.
    امروز دیدم حجم کم نکرده، 250 مگابایت هم اضافه کرده.
    ولی سرعت همون 16 هست و نمیشه چیزی دانلود کرد.
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    میگم جریان این سرویس ها چیه؟
    سرویس 128 چابک (اشتراک 1 به 2) با حجم 5گیگ که طبق گفته خودشون شب با سرعت 64 کیلوبایت باید دانلود کنه قیمتش 25900 هست.
    سرویس 512 حامی (اشتراک 1 به 8) با حجم 5گیگ که طبق گفته خودشون شب با سرعت 64 کیلوبایت باید دانلود کنه قیمتش 21900 هست.
    من درست فهمیدم؟ چجوریه؟
    Last edited by saurron; 04-08-2012 at 11:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •