منم يه بار كه داشتم گوشيمو آپديت ميكردم به مشكل شما برخوردم . با فلش شد مثل اولش!![]()
منم يه بار كه داشتم گوشيمو آپديت ميكردم به مشكل شما برخوردم . با فلش شد مثل اولش!![]()
Last edited by SPQ1; 14-06-2010 at 23:15.
چرا وقتی توی سایت ها با این گوشی هستیم اتوماتیک از سایت می افتیم بیرون.
بچه ها شما هم شنیند که میگن تو سر یجدید این گوشی مشکل ال سی دیش حل شده؟
مگه چه مشکلی داره ال سی دیش؟
بچه کسی میتونه به من کمک کنه من تقریبا از 90% برنامه و بازی های که برای 5800 از سایت پی سی ورلد میگیرم نصب نمیشه رو گوشیم با وجود اینکه برای بقیه کار میکنه
موقع نصب برنامه میگه file is courpted (یا یه چیزی شبیه این)
ممنون میشم کمکم کنید![]()
احتماله زیاد ضرر که میرسونه و باعثه تنبلی باطری گوشی تو استفاده دراز مدت میشه
قبل از اینا یه سری دیگه بود که با دست میچرخوندی شارژ میکرد
اونم به خاطره نوسان پدره باطری رو در میاورد
در کل این چیزا رو تا میتونید نگیرید بهتره!×! در کل دیگه برق که همه جا پیدا میشه
به نظرم باز یه شارژر دمه دستی بخرید بزارید همراهتون خوبه! البته باهاش زیاد شارژ نکنید تا مجبور بشید
نوکیا هم خداروشکر خوبیش اینه که شارژش گیر میاد همه جا
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
لابد ناقص دانلود میشن دیگه یا مشکلی دارنبچه کسی میتونه به من کمک کنه من تقریبا از 90% برنامه و بازی های که برای 5800 از سایت پی سی ورلد میگیرم نصب نمیشه رو گوشیم با وجود اینکه برای بقیه کار میکنه
موقع نصب برنامه میگه file is courpted (یا یه چیزی شبیه این)
ممنون میشم کمکم کنید![]()
اگر تو کامنت ها بچه ها گفته باشن سالمه و کار میکنن مشکل از طرفه خودتونه حتما
بچه ها برنامه ای برای این گوشی پیدا میشه که بشه صدای زنگ و sms رو جداگانه تنظیم کرد ؟ یعنی مثلا صدای زنگ تا آخر زیاد باشه ولی صدای sms متوسط باشه
ال سی دیش سریع کمتر از 1 سال میسوزه و به سرما حساس ه هست که به ال سی دیش آسیب میرسه.![]()
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندین !
این مشکل LCD هم که برای بعضیا پیش میومد با آپدیت بر طرف شد .
من اهواز هستم و دوستم تو پاساژ تعمیراتی موبایل هست میگه تو 2 ماه 10 تا گوشی آوردن ال سی دی سوخته که کارکردش کمتر از 1 سال بوده
شما منبع خاصی دارید.
گفتم که این مشکل با آپدیت حل شده ( چیزی به اسم سوختن اصلا وجود نداره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)