تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 613 از 1759 اولاول ... 11351356360360961061161261361461561661762366371311131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اساتيد محترم من چند مدت پيش درخواست كرده بودم كه يك مودم وايرلس خوب پيشنهاد بديد
    كه يكي از دوستان تو اين تايپك مودم linksys wag54g2 رو معرفي كرد.

ميخوام بدونم الان قيمتش دقيقا چند در مياد؟

اگه مدل ديگه اي هم مد نظر داريد لطفا بگيد

يكي از فروشنده ها ميگفت مودم وايرلس با 50 تومن هم ميتوني گير بياري!!!!! راست ميگفت؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اساتيد محترم من چند مدت پيش درخواست كرده بودم كه يك مودم وايرلس خوب پيشنهاد بديد
    كه يكي از دوستان تو اين تايپك مودم linksys wag54g2 رو معرفي كرد.

ميخوام بدونم الان قيمتش دقيقا چند در مياد؟

اگه مدل ديگه اي هم مد نظر داريد لطفا بگيد
    قیمت بین 65 تا 70 تومن.
    من این مودم رو تقریبا سه ماهه دارم. مودم با کیفیت و خوبیه ولی مهمترین اشکالش آنتن ضعیفشه چون آنتن اکسترنال نداره و آنتنش داخلیه . اگر برد زیاد بخوای با این مودم به مشکل بر میخوری. خونه دوطبقه رو خوب جواب میده ولی فرضا اگر مودم رو بذاری طبقه اول شاید طبقه چهارم به سختی سیگنال داشته باشی.
    مودم زایکسل آنتن اکسترنال داره و دو نوع آنتن 2 و 5 دسیبل هم تو جعبه اش داره و در کل بهتر از لینکسیس هست. قیمتش هم حدود 85 تومن هست (اگر گیر بیاری)

يكي از فروشنده ها ميگفت مودم وايرلس با 50 تومن هم ميتوني گير بياري!!!!! راست ميگفت؟
    بله TP-Link مودم وایرلس با قیمت 50 تومن داره. و حتی مودم 802.11n با قیمت 65 تومن داره! در ضمن این برند چینی الاصل هست (یعنی خود برند چینی هست) در حالی که فرضا لینکسیس برند آمریکایی هست و تو چین مونتاژ میشه.

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman_r_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    مودم من d-link 2520u هستش
    وقتي تلاش مي‌كنم با ويزاردي كه در سي‌دي هست تنظيم كنم و به مرحله آخر مي‌رسم
    از من مي‌خواد يوزر و پسوورد رو صحيح وارد كنم!
    البته يوزر كه صحيح‌ است، با مراجعه به سايت شركتي كه اين خدمات رو ارائه ميده
    توانستم زير مصرف رو مشاهده كنم...
    در ادامه توضيح بدم: 1-من با usp اتصال رو تنظيم كردم
    2- چراغ "internet" روي مودم به رنگ قرمز هستش
    3- ip رو در بخش local area connection هم تنظيم كردم

ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    بنده یه مودم TP-link adsl2+router TD 8811 دارم که یه خروجی lan داره و یه خروجی usb
    میخواستم از این به صورت همزمان در دو pcاستفاده کنم
    یکی یکی وصل میشن ولی هر کدوم رو که وصل میکنم دو می دیگه وصل نمیشه
    هر دوتاکامپیمترم xp روشون نصبه
    ممنون میشم اگه کمک کنید

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ASUS m602 ایا گارنتی خاصی داره تو ایران؟ USROBOTOCS چی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قیمت بین 65 تا 70 تومن.
    من این مودم رو تقریبا سه ماهه دارم. مودم با کیفیت و خوبیه ولی مهمترین اشکالش آنتن ضعیفشه چون آنتن اکسترنال نداره و آنتنش داخلیه . اگر برد زیاد بخوای با این مودم به مشکل بر میخوری. خونه دوطبقه رو خوب جواب میده ولی فرضا اگر مودم رو بذاری طبقه اول شاید طبقه چهارم به سختی سیگنال داشته باشی.
    مودم زایکسل آنتن اکسترنال داره و دو نوع آنتن 2 و 5 دسیبل هم تو جعبه اش داره و در کل بهتر از لینکسیس هست. قیمتش هم حدود 85 تومن هست (اگر گیر بیاری)

بله TP-Link مودم وایرلس با قیمت 50 تومن داره. و حتی مودم 802.11n با قیمت 65 تومن داره! در ضمن این برند چینی الاصل هست (یعنی خود برند چینی هست) در حالی که فرضا لینکسیس برند آمریکایی هست و تو چین مونتاژ میشه.
    منم لینکسیس دارم حدود 2ماه و خرده ای راضیم 5 طبقه پایین تر تو کوچه تو ماشین فقط یه آنتنش خاموش شده بود البته اتاق روبه خیابون هست. مودم خوبیه دنگ و فنگ هم نداره. خوشگل هم هست

8. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قیمت بین 65 تا 70 تومن.
    1-دوست عزيز خودم ميتونم مودم رو نصب كنم؟يعني وصل كردنش سخته يا نه؟

2-من ميخوام يه موقع مثلا با وايرلس گوشيم برم تو نت.آيا حتما بايد كامپيوتر هم روشن باشه يا نه اگر فقط مودم روشن باشه كافيه؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

1-دوست عزيز خودم ميتونم مودم رو نصب كنم؟يعني وصل كردنش سخته يا نه؟

2-من ميخوام يه موقع مثلا با وايرلس گوشيم برم تو نت.آيا حتما بايد كامپيوتر هم روشن باشه يا نه اگر فقط مودم روشن باشه كافيه؟
    1-بله .خیلی راحته و هیچ مشکلی نیست.
    2-نه نیازی به روشن بودن کامپیوتر نیست. این مودم خودش اکسس پوینت داره.

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

sellam
    من بلد نیستم مودم نصب کنم می شه کمکم کنید
    ویندوزم 7 هستش مودم tp-link مدل 8811 چه کار کنم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من بلد نیستم مودم نصب کنم می شه کمکم کنید
    ویندوزم 7 هستش مودم tp-link مدل 8811 چه کار کنم
    احتمالا كابل هاي مربوطه رو بلديد وصل كنيد. مي مونه كانفيگ كردن مودم:

مطلبی رو که برای این مبحث انتخاب کردم اتصال به اینترنت ADSL از طریق مودم TP-Link TD-8811 بدون ایجاد کانکشن در ویندوز هست!یعنی ما چجوری یک اتصال بصورت PPPOE داشته باشیم و تنظیمات و User Name و Password دسترسی به اینترنت ما در خود مودم بصورت دایمی ذخیره شده باشه و ما برای اتصال به اینترنت در هربار روشن شدن مودم و کامپیوتر نیازی به Connect بصورت دستی نداشته باشیم!
    البته لازم به ذکره که بگم این تنظیمات برای هر مارک و مدل مودم های ADSL متفاوته و ممکنه در کلیاتش تفاوتهایی باشه!ولی از اون جهت که در 1-2 سال اخیر مدل ذکر شده (TP-Link TD-881) بعنوان یه مدل راحت و شناخته شده در ایران مطرخ هست و Config کردن اون هم قدری کم دردسر و راحت هست و به جهت سازگاری اون اکثر شرکتها در سرتاسر ایران این مدل رو هم به مشتریان خودشون پیشنهاد می کنن توسط ما بعنوان نمونه انتخاب شد تا Setting رو برای این مودم دنبال کنیم.

مراحل کار:

1.یکی از Browser های ویندوز خود را (IE - FireFox - Opera و ...) به دلخواه باز کنید و در قسمت آدرس (Address) مرورگر خودتون IP مودم که روی جعبه اون هم نوشته شده و برای مدل ذکر شده بصورت 192.168.1.1 هست رو در اون تایپ کنید و پس از اون کلید Enter رو فشار بدید.

2.پس از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر خود مشاهده می کنید که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات درون مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم شوید.

3.در این مرحله صفحه ای مطابق شکل زیر مشاهده خواهید کرد:

4.بر روی گزینه Qucik Setup کلیک نمایید.

5.همانطور که در شکل بالا مشاهده کردید در این مرحله باید دو مقدار با عناوین VPI و VCI را در فیلدهای مورد نظر وارد کنید که این اعداد را باید از شرکت طرف قرارداد ADSL خود سوال کنید و ممکن است برای دو شرکت مختلف اعدادی متفاوت باشد که با توجه به تنظیمات آن باید در نظر گرفته شود.پس از بدست آوردن ارقام درست آنها را در فیلدهای مورد نظر وارد میکنیم!برای نمونه تنظیمات مورد نظر را 8 برای VPI و 35 برای VCI در نظر میگیریم و روی Next کلیک میکنیم.

6.در صفحه بعدی برای قسمت Connection Type گزینه دوم یعنی PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب نموده و قسمت Encapsulation Mode را هم به مانند مرحله قبل از شرکت طرف قرارداد خود سوال کنید و پس از مطلع شدن و اطمینان یافتن از صحت آن گزینه درسا را انتخاب نمایید.(ما در اینجا تنظیمات Encapsulation Mode را برای نمونه LLC/SNAP-BRIDGING در نظر میگیریم.),سپس روی Next کلیک کنید.

7.در این مرحله در قسمت PPP Username باید نام کاربری و در قسمت PPP Password رمز عبور خود برای دسترسی به اینترنت را که از شرکت طرف قرارداد خود دریافت کرده اید وارد نمایید.قسمت Authentication Method باید روی AUTO تنظیم باشد و همچنین قسمت Inactivity Timeout (minutes) 1-4320 را میتوانید با عددی دلخواه بین 1 تا 4320 پر کنید که بصورت پیشفرض 15 درنظر گرفته میشود که در واقع زمانیست که ما درنظر میگیریم تا در صورت عدم Send و Recieve در مودم بصورت اتوماتیک و بدون اینکه ما بفهمیم ارتباط بصورت موقتی Disconnect شود تا زمانیکه دوباره تقاضایی برای Send و Recieve انجام گیرد.سایر گزینه ها را به حالت پیشفرض رها میکنیم و تغییری در آنها ایجاد نمی کنیم و با زدن Next به مرحله بعدی وارد میشویم.

8.این مرحله لیست تنظیمات انجام شده توسط ما قبل از ذخیره سازی را نشان میدهد که در صورت ایجاد اطمینان از صحت داده های ورودی و مطابقت تنظیمات میتوانیم با زدن گزینه Save/Reboot تنظیمات نهایی خود را در مودم ذخیره کنیم.پس از کلیک روی این گزینه مودم یکبار Restart میشود و پس از روشن شدن مجدد آن تنظیمات انجام شده بصورت پیشفرض در مودم آماده استفاده قرار میگیرد و ما میتوانیم بدون ایجاد کانکشن جدا در ویندوز و فقط پس از روشن شدن چراغ ADSL جلوی مودم به استفاده از اینترنت بپردازیم.

نکات:
    محاسن:
    *سادگی و آسانی این روش برای دسترسی به اینترنت و صرفه جویی در زمان و جلوگیری از دوباره کاری.
    *امکان اتصال فقط دو کامپیوتر بصورت همزمان از طریق 1 مودم به اینترنت و عمل Sharing پهنای باند در آنها!در واقع اگر بصورت همزمان ما یک سیستم را به USB و سیستم دیگر را به پورت LAN مودم متصل کنیم,چون کانکشن در خود مودم ایجاد شده است دو سیستم میتوانند همزمان با استفاده از یک مودم بدون اینکه جداگانه با هم شبکه شوند از اینترنت استفاده کنند و IP کانکشن آنها مشترک میشود و عمل تخصیص پهنای باند بین 2 سیستم بصورت اتوماتیک انجام میگیرد!
    معایب:
    *عدم توانایی استفاده از آن در شبکه!در واقع برای استفاده از اینترنت ADSL در شبکه هایی مانند LAN مثل کافی نت ها این راه توصیه نمیشود!زیرا کانکشن در داخل خود مودم Save میشود و امکان ایجاد تنظیمات شبکه روی آن وجود ندارد!یعنی ما نمیتوانیم به گره های دیگر شبکه اجازه دهیم که از این کانکشن استفاده کنند و عملا" فقط سیستم اصلی یا سرور از طریق آن به اینترنت متصل است!برای Share کردن اینترنت در شبکه های مثلا" LAN که دو یا چند کامپیوتر در آن قرار دارد باید تنظیمات درون مودم را در حالت Bridge قرار دهیم و با ایجاد کانکشن جدا در محیط ویندوز و قرار دادن امکان دسترسی سایر کامپیوترهای شبکه به کانکشن ایجاد شده در سرور که در قسمت Properties کانکشن و تب Advance آن قرار دارد اینترنت را بین آنها Share کنیم.
    *از معایب این روش این است که امکان فهمیدن اتصال و یا عدم اتصال به شبکه نزد یوزر عادی و آماتور قدری مشکل است!
    برای مشاهده اتصال یا عدم اتصال به اینترنت در قسمت Network Connections ویندوز اگر قسمت Internet Gatway فعال باشد یعنی به اینترنت متصل هستیم و با کلیک روی کانکشنی که در آن قسمت قرار دارد میتوانیم اطلاعات اتصال را مشاهده کنیم و همچنین با زدنDisconnect اتصال را قطع کنیم.

همچنین میتوانیم در داخل تنظیمات مودم مراحل زیر را طی کنیم:
    Device Info/Summary/WAN .
    این حالت اتصالات شبکه WAN داخلی ما را در قسمت WAN Info نشان میدهد که چون ما در اینجا 8/35 را فعال کرده بودیم در جلوی این قسمت در PPP Link Ctrl عبارت Disconnect قرار گرفته است که با کلیک روی آن میتوانیم اینترنت را قطع کنیم و در اینصورت عبارت Disconnect به Connect تبدیل میشود که با زدن دوباره روی آن اتصال مجدد انجام می گیرد.همچنین اطلاعات IP شما در قسمت IP Address آن قرار گرفته است.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehrdad38; 25-01-2010 at 18:44.

14. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •