ميبينم كه دعوا تموم شد.....
به سلامتي.......
موفق باشيد...........
ميبينم كه دعوا تموم شد.....
به سلامتي.......
موفق باشيد...........
Last edited by roham_06; 28-06-2009 at 19:26.
حسین صادقی دبیر ادبیات و زبان فارسی(البته تخصص اصلیش ادبیات ، زبان فارسی همیشه غلط میگه)ولی تو ادبیات بهترین دبیریه که من دیدم ، درس دادنش ماه..........![]()
واااای !!!
چقد گرمه !!!!
به خدا از جنوب بدتر شده !!!!
غلط کردم رفتم بیرون !!!
ای خداااا آخه من چیکار کنم؟![]()
همون يارو كه بحثو شروع كرد ديگهreyhaneh_1370
به جای خوندن این حجویات بهتره یه خورده از اون مغزتون بهتر استفاده کنید و خردمندانه تر به زندگی نگاه کنید (Pearl Of Wisdom)
خوندن این جور کتابا به جز امید دادن کاذب هیچ فایده ای نداره و اون روزی که میفهمی چقدر عمرت تلف کردی خیلی حسرت می خوری.........
Last edited by payman1991; 28-06-2009 at 19:32.
واسه داشگاه آزاد بخوني بهترين تفريحه![]()
سجاد من یه رفیق دارم ازش میپرسم یه آدرسی بهت میدم میری اونجا یه خورده پول میدی بعدا یارو خودش همه کارارو حل میکنه ( نه آیین نامه میخوادی نه شهری )ولی تو هم باید یه کاری بکنی یه جوری سوالات دیف واسم جور کن نگو نمیتونم که مطمئنم میتونی شایدم خودت سوالاتو طرح کردی ما خبر نداریم ؟!اگه قبول بشم يه شريني اساسي بهتون ميدم!![]()
آقا یکی به من بگه برای دانشگاه آزاد چیا را بخونیم بهتره؟؟؟؟
بچه ها يه سوال
اين قسمت پايين صفحه است:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (9 کاربران و 7 مهمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا rainy eye داره!!!!!!!!!!!!!!!!! چجوريه؟؟؟
آئین نامرو تقلب کن
شهرم راهنما و آئینه یادت نله
قبولی
رو سربالایی نیم کلاجو خیلی دقت کن!!!!!!!!!
.................................................. ...................
دعوا نبود که...اینجا همه با هم رفیقن...ميبينم كه دعوا تموم شد.....
حالا بیا یه بحث درمورد کنکور بنداز وسط !!!!!!!! : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)