تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 1135 اولاول ... 1135135636036096106116126136146156166176236637131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب محمد، دلكو رو دقيقا چند خريديد؟ كاملا سالم بود و كار ميداد؟
    من چند قطعه يدكي ( مگنت، خازن دلكو و شش پر و بوبين) رو تهيه كردم اما فكر ميكنم داشتن يه كوئل سالم و آماده نصب بهتر باشه.
    البته قيمت اون رو هنوز نگرفتم، شايد من هم يكي بگيرم

[/QUOTE]

دلکو رو فعلا نگرفتم و دلکوی فابریک خودم رو با لوازم نو سرویس کردم و نصب کردم.
    لوازمی که دیروز گرفتم استارت بود 34000 تومان و 2 تا پمپ بنزین بود هر عدد 5 هزار تومان و 2 عدد پمپ هیدرولیک بود که هر عدد 20000 تومان شد.

در حال حاضر استارت رو برای سرویس باز کردم و باید یک دست ذغال براش بگیرم .پمپ های هیدرولیک هم هنوز نشستم تا عکس بگذارم.
    راستی یکی از پمپ بنزینها 2 تا خروجی داره و یکیش رو با شلنگ کور کرده بودن و ظاهرا مال 8 سیلندر ها بوده و روی 6 سیلندر بسته بودنش. ولی برای نصب مشکلی نداره.
    مگه موتور 350 دو تا شلنگ به کاربراتورش میخوره؟

این نوا 71 عجب جلوپنجره ی خوشگلی داره.خیلی ابکاریش سالم مونده.به نظرم بد نیست و اتاقش روپاست.موتورش چه مشکلی داره که باید عوض بشه نکنه سیلندرش ترکیده؟راستی لاستیک هم میخواد و فکر کنم حدود 1 تومان بشه (البته قیمت جدید ندارم).,ولی در مورد قیمت و اینکه چقدر بخرید تا بصرفه سایر عزیزان باید راهنمایی کنن.
    Last edited by MJ1970; 17-02-2013 at 12:36.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پمپ بنزينها 5000 تومان؟؟!! پس دست دومه، اميدوارم كار بكنن چون من زياد به دست دوم اينجور قطعات اطمينان ندارم.
    توي موتورهاي 8 سيلندر، يكي از لوله هاي خروجي پمپ مربوط به برگشت بنزين به باك بوده كه گويا كور شده، البته توي نوا هم فكر كنم بشه اون برگشت رو متصل كرد فقط بايد لوله هاي برگشت روي ماشين نصب بشه.( توي بعضي نواهاي آمريكايي گويا وجود داره)
    در مورد نوا 71 توي عكس، فقط ميشه در مورد بدنه نظر داد كه ظاهرا خوب مونده و مشكل خاص و حادي نداره، حتي رنگ اونهم مشكل نداره و شايد با يه پوليش جلا پيدا كنه،البته پاركابها مشخص نيست و ممكنه زنگ زدگي داشته باشه كه اونهم درست ميشه.
    تزئينات اون( زهوار ابرويي جلو، زهوار آبگير شيشه درب راننده و مابقي دربها، ) توي عكس معلومه كه نياز به تعويض و بازسازي داره.
    جلو پنجره اگر اصلي باشه تقريبا خوب مونده و اونم با تعمير جزئي مرتب ميشه.
    در مورد داخل ماشين زياد معلوم نيست چه وضعي داره.
    داشبرد به نظر بد نمياد، البته از اين زاويه مشخص نيست. رودريها هم كه تا حدي مشخصه به نظر بدك نيست.
    تودوزي هم احتمالا در همون حد باشه.
    واما فني:
    تجربه من ميگه، وقتي يه ماشين اينجوري بخوابه، مشكل فني بزرگي داره. ظاهرا سي 5 بايد باشه چون من ليور دنده دستي اون رو ديدم، پس مشكل گيربكس نيست چون گيربكسهاي دستي به اين مفتي از كار نميافتن.
    پس مورد موتوري داره و اونجوري كه گفته شده، ممكنه نياز به تعويض سيلندر داشته باشه. زوزه ديفرانسيال هم داره.
    در مورد اين ماشين، با توجه به چيزهاي كه توي عكس ديدم، و با توجه به حدس و گمانهايي كه در مورد وضعيت فني اون ميتونم بزنم،اگر ماشين روشن بشه و بتونه راه بره،و اگر مدارك جور باشه و مشكلي در پلاك شدن و انتقال سند وجود نداشته باشه، حدود تا 2تا 2.5 قيمت خوبيه( با توجه به وضعيت داخل و زير ماشين و مشكل فني و...)
    اما اگر واقعا مشكل فني اون خيلي حاد باشه كه اصلا روشن نشه و نتونه حركت كنه( حتي به اندازه اي كه بشه باهاش براي تعميراتش اينور و اونور رفت) اونوقت قيمت بشدت مياد پايين و من بيشتر از 1.5 روي اون قيمت نميگذارم.
    البته باز هم بگم كه اين برداشت من صرفا از روي عكس و توضيحاتي بوده كه دادين و ممكنه وضعيت ماشين بهتر و يا بدتر باشه كه اين رو با معاينه دقيق ميشه متوجه شد.
    تعميرات و بازسازي فني و موتور در حال حاضر بسيار پر هزينه و سنگين شده و ديگه مثل گذشته با 500 يا 700 تومان نميشه يه موتور رو بازسازي كرد، بلكه اون 600 يا 700 تومان فقط ميتونه براي خريد يكدست رينگ و پيستون صرف بشه( البته اگر گرانتر نشده باشه!!)
    بنابر اين اگر فروشنده گفت يه تعمير ساده ميخواد هزينه نداره باور نكنين كه اگر اينجور بود خودش انجام ميداد.
    خيلي از ريزه كاريهاي ديگه هم هست كه ممكنه اول به نظر نياد اما بعدها واقعا مشكلساز و هزينه بر باشه، مثل ماجراي بخاري ( كه اگر پستهاي ما رو دنبال كنين متوجه ميشيد!) يا وضعيت جلوبندي و كمك فنر ها كه اگر خيلي مورد داشته باشن، اونها هم تعميرات پرهزينه اي دارن.
    حتي كار نكردن يكي از ادوات و نشانگرها مثل درجه باك بنزين ميتونه خرج سنگيني روي دست شما بگذاره.
    پس قبل از هر چيزي سعي كنين تمام اين مسائل رو چك كنين و اگر نشد، قيمت رو جوري بديد كه بتونه جبران خرابيهاي احتمالي كه وجود داره( و خيلي هم دور از ذهن نيست) را بده..
    گويا بايد با فروشنده اصلي صحبت كنين و اون از خصوصيات ماشين و وضعيت اون براتون بگه( و البته با نشان دادن سلامت هر بخش حرفش رو اثبات كنه) چون اونه كه بايد ثابت كنه ماشينش هموني هست كه ميگه، وگرنه تعريف كردن كاريه كه همه بلدن....

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام مجدد دوستان!
    واقعا ممنونم که وقت گذاشتید و با حوصله همه جوانب رو برام توضیح دادید. به محض اینکه بتونم صاحب ماشین رو ببینم توضیحات بیشتری میدم، ولی در مورد داشبورد بگم که کلا ترکه تو عکس مشخص نیست! رودریهام غیر راننده بقیه خوبن. مشکل موتوریش نمیدونم چیه ولی موافقم قطعا مشکل حادی داره. نوا C6 بوده دستیش کردن. ببینیم چطور میشه بازم میگردم موارد بهتری بلکه پیدا کنم و با کمک دوستان بازسازی رو شروع میکنم.

6. 5 کاربر از shehriban2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جلوی ماشین رو حتمآ دقت کنید تصادف شدید نداشته باشه.توی عکسها اینطور به نظر میاد که جفت گلگیرها سر جای خودشون نیستن.(شاید هم من اشتباه میبینم)
    در کل ماشین بدی نیست ولی مطمئن باشید خورده خرج خیلی داره هر چقدر ارزانتر بخرید قدرت خرج کردن روی ماشین بیشتر میشه.

8. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

استارتی که برای یدکی خریدم رو برای سرویس باز کردم و همه ی قطعاتش خوب بود به غیر از کله استارت که به دلیل سفت کردن بیش از حد یکی از پیچها ترک ریزی خورده .
    البته تا وقتی که ترک گسترش پیدا نکنه میشه ازش استفاده کرد ولی اگر بشه جوش ارگون بخوره خب مطمین تر هست (البته باید دید هزینه ی جوشش میارزه!!)
    البته جاهایی هم میشناسم که استارت اوراق میکنن و یک بار کله استارت اصلی در حد رو ازش خریدم 7 تومان (پارسال) شاید یکی برا همین خریدم!

این هم کله استارت که از ترکش عکس گرفتم البته اگر دیده بشه.
    میشه گفت حساس ترین و مهم ترین قسمت استارتهای امریکایی همین کله استارت هست که بعضا به علت واشر گزاری میشکنه و یکبار برای من به همین علت شکست.
    اصلا استارت نوا رگلاژ نداره و اگر دنده و کله استارت سالم باشه و البته دنده فلایویل اونوقت درگیری مناسب و استاندارد استارت و فلایویل اتفاق میفته.البته ترکی که در زیر مشاهده میکنید به علت سفت کردن بیش از حد پیچ استارت به سیلندر هست و بعضی مکانیکها فکر میکنن که چون استارت های امریکایی سنگین هستند باید با سفت کردن بیش از حد دو پیچ اتصال به سیلندر مهار بشن در حالی که یک اهرم نگهدارنده که انتهای پوسته استارت رو به تنه ی سیلندر برقرار میکنه برای همین منظور هست که این کار رو به خوبی انجام میده.
    البته ترک زیر رو تا وقتی که کله استارت رو بخوبی نشستم ندیدم.
    Last edited by MJ1970; 18-02-2013 at 11:39.

10. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بيشتر تركها ، تا اونجايي كه ديدم، بخاطر جنس بد سري استارت هم بوده.
    بعضي سري ها ساخت ايران و خيلي بي كيفيته، و تا حالا چندبار باهاشون مشكل داشتم. ولي سري آمريكايي به اين راحتي خراب نميشه و خيلي دقيق و تميز ساخته شده.
    تو 8 سيلندر هم يك پايه كمكي براي استارت وجود داره كه البته در 99% 8 سيلندرهايي كه ديدم، اون پايه در تعميرات قبلي برداشته و ديگه بسته نشده، بطوري كه خيلي ها تصور ميكنن توي 8 سيلندر فقط همون دوتا پيچ سري براي بسته شدن وجود داره.

اگر خواستيد اون ترك درست بشه، ميتونين از جوش آلومينيوم هم استفاده كنين، البته نميدونم چقدر جواب بده، اما اگر آلومينيوم قراضه داريد، با همون شعله جوشكاري شايد بشه ترك رو تا حدي ترميم كرد.
    ظاهرا استارت خوبيه، الان اتوماتيك خالي از 70 هزار تومان بيشتر شده، البته گويا بازم بالاتر رفته.
    براي ماشينهاي اتومات هميشه يه استارت كمكي توي صندوق عقب لازمه.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علی اقا اگه بخوام داشبرد رو فایبر کنم به چه چیزهایی نیاز دارم و موادش رو باید چطور تهیه کنم ؟
    من 2 سال پیش داشبرد رو با چرم روکش کردم و بد هم نشد ولی جنس چرم جالب نبود و افتاب که خورده رنگ باخته.اگه بشه تصمیم دارم چرم رو بردارم و یه لایه فایبر روش بزنم و با رنگ مرغوب رنگش کنم .
    ولی اطلاعاتی از فایبر ندارم و اینکه ایا باید لایه ی قبلی داشبرد رو کاملا بتراشم و به اهن برسونم و بعد فایبر کنم یا اینکه نیازی نداره ؟

16. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا اونجايي كه من ديدم، يك لايه نازك روي سطح داشبرد زده ميشه تا علاوه بر اينكه فرم ظاهري و شكل اصلي اون رو حفظ بكنه، تمام تركها و خرابيها و شكستگيها رو هم ترميم كرده و پوشش بده.
    شخصا تجربه عملي در مورد فايبر گلاس ندارم، اما ديدم كه با استفاده از الياف فيبر شيشه و استفاده از رزين و مواد سخت كننده اون، لايه هايي بر روي سطح داشبرد ايجاده ميكنن و البته مهارت و دقت در اين بين خيلي بايد زياد باشه، بخصوص براي داشبرد و قطعات تزئيني كه داراي خطوط و زواياي خاصي است كه اگر درست در نياد، كل كار رو از ارزش ميندازه.
    وقتي داشبرد رو كاملا روكش كردن، در ادامه با سمباده كاري و پرداخت سطح، آماده رنگ زدن ميشه كه در اينجا هم باز مهارت و دقت خيلي مهمه و با استفاده از پيستوله رنگ اميزي و پاشيدن رنگ به صورت نسبتا غليظ و در چند نوبت، بيشترين شباهت به رنگ و فرم سطح كار بوجود ميارن.و حتي سطح رو در حد امكان بصورت نقش و نگارهاي اصلي خودش بازسازي ميكنن.
    فكر نميكنم انجام اين كار توسط خودمون كه تابحال انجام نداديم، چندان خوب از آب در بياد.
    البته اين روزها هم ديگه كسي داشبرد سازي نميكنه و منم خيلي گشتم تا يه نفر رو كه قديمي اين كار بود پيدا كردم، اما به احتمال زياد توي تهران هنوز هست.
    دقت كنين طرف واقعا داشبرد ساز باشه و نه اينكه تعميرات قطعات معمولي فايبر گلاس و يا سپر رو انجام بده، چون تفاوت زيادي در كار روي داشبرد با بقيه وسائل هست.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پمپهای هیدرولیکی که برای 2 تا یکی کردن خریده بودم خرد کردم و یکیشون فقط فولیش لنگ میزد و پوسته ی نسبتا سالمی داشت و دیگری پوسته ی خیلی خراب ولی فولی سالم و بدون تاب داشت ولی ماه و ستاره ی هر دو کاملا سالم بود (البته ظاهرا) و روی کار که بره کاملا معلوم میشه چطورن.یکیشون هم کیت واشرجات و کاسه نمدهای نو داشت (البته ژاپنی) و دیگری کاسه نمد و اورینگهاش همه فابریک بودن.البته بعید میدونم کاسه نمد ژاپنی جوابگو باشه و کاسه نمد فابریک اینها خیلی کم روغن میده و خیلی عمر میکنن .البته هر دو قابل بازسازی هستن و میشه پوسته هاشون رو با لوازم صافکاری و حرارت صاف کرد و پوسته ی سالمتری که من جدا کردم هم کمی میزان کردن میخواد ولی ترکیبش کاملا سالمه.البته وقتی کاملا صاف و صیقلی شد احتمالا ابکاری میشه.

اینها هم سوپاپ های کنترل فشار پمپهای هیدرولیک هستن و یه صافی ریز هم دارن که در سرویس باید پاک بشن و این دو هم خیلی جرم داشتن.ضمنا تا جایی که بنده اطلاع دارم کارشون اینه که اجازه ندن فشار روغن پمپ هیدرولیک از یه حدی بیشتر بشه و فشار رو در یه حد ثابت میکنن.

ضمنا همانطور که استاد کامارو فرموده بودن سعی کردم ترک کله ی استارت رو با هواگاز جوش بدم و ابتدا با برنج و بعد با الومینیوم ...
    اما برنج که اصلا روی سطح کار نمی ایستاد و الومینیوم هم اصلا چسبندگی نداشت!فکر کنم جنسش چدن باشه !!
    فکر کنم علاجش فقط ارگونه.
    Last edited by MJ1970; 25-02-2013 at 17:36.

20. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •