تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 905 اولاول ... 113513563603609610611612613614615616617623663713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان ماشین من سمنده وقتی گاز میدی صدای شرشرآب میاد وقتیم در رادیاتورو صبح اول وقت بازمیکنی انگار در نوشابه رو باز میکنی دوستان میدونید مشکللش چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض تعمیرخودرو سمند

سلام دوستان کسی ندونست مشکل این سمندef7ماچیه که این کارو میکنه البته نمایندگیگفته احتمالن واشر سوزونده؟خواهشن راهنماییم کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ماشین منم صدای شرشر اب میده ووقتیم در رادیاتورو باز میکنی انگار درنوشابه رو باز میکنی بردم نمایندگی گفتن واشر سوزونده نظر دوستان چیه راهنمایی کنین لطفن مرسی؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ماشین منم صدای شرشر اب میده ووقتیم در رادیاتورو باز میکنی انگار درنوشابه رو باز میکنی بردم نمایندگی گفتن واشر سوزونده نظر دوستان چیه راهنمایی کنین لطفن مرسی؟
    سلام
    آب رادیاتوری که میریزه توی منبع انبساط صدای شرشر داره پس طبیعی هست
    اگر ماشین آب کم میکنه اما نشتی نداره و هبچ جا هم نم پس نمیده (نشتی بسیار بسیار کم که فقط از اثرش میشه پیداش کرد) پس آبِ کمی میره توی موتور
    معمولاً این عیب باعث دود سفید موقع استارت میشه (اگر ضد یخ باشه توی رادیاتور )
    چون پس از توقف چند ساعته اندکی ضدیخ (کولانت) میچکه توی یک یا چند سیلندر و با استارت زدن میسوزه و دود سفیدِ موقتی تولید میکنه .
    فشار آب رادیاتور و صدا دادن درب منبع موقع باز کردنش طبیعیه اما کم شدن آب طبیعی تیست
    پس یا درب منبع بخار رد میکنه و آب تدریجا کم میشه یا یک جا چکه یا نم پس میده یا واشر مشکل داره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-02-2015 at 14:49. دليل: تصحیح

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرایده، البته ریل سر جاش هست، فقط شیشه هنگام بالا امدن از سمت چپ از ریل در میاد (به طرف راست خم میشه)
    ریل شیشه بالابر وسط هست و با گیره پلاستیکی احتمال شکسته شدن یکطرفش زیاده

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی ندونست مشکل این سمندef7ماچیه که این کارو میکنه البته نمایندگیگفته احتمالن واشر سوزونده؟خواهشن راهنماییم کنید؟
    بعضی وقت ها هوا گرفتن سیستم باعث این صدا می شه ها اون رو هم چک کنید

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    پرايد 86 141 دوگانه سوز مدل زيمنس دارم در 3 ماه اخير موارد زير رو به ترتيب تعويض كردم:
    دينام - تسمه دينام - ECU دوگانه سوز ايراني با 6 ماه ضمانت(‌ نگين صنعت آسيا NSA) - كاسه نمد ته ميلنگ - صفحه كلاچ - روغن موتور ايرانول - واير كره اي - شمع بوش دوپين آلمان - تسمه كولر آلماني - ضبط و باند پايونير

ecu گاز ماشين از ابتدا بازي در مياورد يه بار 4 سال پيش عوض كرده بودم يه فابريك خودش رو انداختم كه تا امسال كار كرد ولي بازي زياد در مياورد. گاهي تو گاز نميرفت و بايد حتما ماشين گرم ميشد،‌ چراغ هاي سبز آمپر گاز رو هم اشتباه نشون ميداد. 1ماه پيش ديدم ماشين تو بنزين 3 كار ميكنه (گاهي هم تو گاز) و اين مشكل اغلب زمان سرد بودن ماشين بود و اواخر در هر وقتي ممكن بود پيش بياد. ريپ ميزد و كل ماشين به لرزه مي افتاد. تعميركار ecu گفت ميتونم مشكل بنزين رو با نصب يه رله 25 تومن درست كنم ولي ممكنه تو گاز همينطور گاهي بد كار كنه. بهتره ecu رو عوض كني
    ما هم ecu رو عوض كرديم و يه ecu به نام نگين صنعت انداختيم به قيمت 120 تومن. كلا مشكلات گاز و بنزين ماشين حل شد!‌ مثل يك معجزه!! اين ecu جوري برنامه ريزي شده كه براي روشن كردن ، ماشين بايد در حالت بنزين باشه بعد از on كردن سوييچ بايد چراغ هاي الارم CNG ابتدا 4 بار نارنجي، سبز بشه و بعد از اومدن علامت CNG و خاموش شدن اون بايد استارت زد. (تقريبا 20-30 ثانيه تو هربار استارت زدن بايد تحمل كرد) وگرنه ممكنه ماشين به شدت بد روشن بشه و تو حالت بنزين و گاز سه كار كنه و از عجله كردنت پشيمون شي!
    ماشين به خوبي و خوشي كار ميكرد و بعد از تعويض واير و شمع تقريبا عالي ، كم صدا و پرشتاب هم شده بود (دوهفته اخير) و از خام سوزي بنزين و عطسه هاي ماشين تو گاز هم ديگه خبري نبود.
    تا اينكه ديروز و امروز صبح بازم داستان جديد شروع شده.
    ماشين با طي شرايط بالا با يه استارت روشن ميشه ولي تو بنزين به شدت بد كار ميكنه . ( دورموتور بالاپايين ميشه،‌ماشين ميلرزه و تقريبا 3 كار ميكنه) با گاز دادن و گرم شدن كمي بهتر ميشه. ولي اصلا طبيعي نيست!
    وقتي تو گاز ميندازم خوب ميشه . و وقتي بر مگيرده تو بنزين همچنان موتور ريپ ميزنه.
    ميخوام ببينم نظر شما چيه ببخشيد خيلي پر حرفي كردم. خواستم همه ي شرايط رو گفته باشم.
    ممنون
    Last edited by mehdi_joon82; 17-02-2015 at 00:08.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

آقا من واشر سر سیلندر عوض کردم....طرف وقتی برای کارخونه رو دید گفت چرا چسب زده اینو! منم که نمیدونستم! خلاصه چسبا رو کند و واشر رو عوض کرد و چسب نزد! الان رفیقام میگن باید چسب میزده!!
    چی کار کنم؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامآقا من واشر سر سیلندر عوض کردم....طرف وقتی برای کارخونه رو دید گفت چرا چسب زده اینو! منم که نمیدونستم! خلاصه چسبا رو کند و واشر رو عوض کرد و چسب نزد!
    الان رفیقام میگن باید چسب میزده!!چی کار کنم؟
    سلام
    واشر استاندارد چسب لازم نداره
    قبلا هم یکی از دوستان عکس نوعی چسب OHU رو گذاشته بودند و گفتند که زدند به واشر

ولی بنده مشخصاتش رو توی نت خوندم که حرارت بالا رو تحمل نمیکنه
    و عکس یک چسب مخصوص رو گذاشتم که تا 480 درجه رو تحمل میکنه و ترکیبات مس داره و گمان نکنم توی ایران باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كسي به سوال بنده جوابي نميده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •