سلام دوستان ماشین من سمنده وقتی گاز میدی صدای شرشرآب میاد وقتیم در رادیاتورو صبح اول وقت بازمیکنی انگار در نوشابه رو باز میکنی دوستان میدونید مشکللش چیه
سلام دوستان ماشین من سمنده وقتی گاز میدی صدای شرشرآب میاد وقتیم در رادیاتورو صبح اول وقت بازمیکنی انگار در نوشابه رو باز میکنی دوستان میدونید مشکللش چیه
سلام دوستان کسی ندونست مشکل این سمندef7ماچیه که این کارو میکنه البته نمایندگیگفته احتمالن واشر سوزونده؟خواهشن راهنماییم کنید؟
ماشین منم صدای شرشر اب میده ووقتیم در رادیاتورو باز میکنی انگار درنوشابه رو باز میکنی بردم نمایندگی گفتن واشر سوزونده نظر دوستان چیه راهنمایی کنین لطفن مرسی؟
سلام
آب رادیاتوری که میریزه توی منبع انبساط صدای شرشر داره پس طبیعی هست
اگر ماشین آب کم میکنه اما نشتی نداره و هبچ جا هم نم پس نمیده (نشتی بسیار بسیار کم که فقط از اثرش میشه پیداش کرد) پس آبِ کمی میره توی موتور
معمولاً این عیب باعث دود سفید موقع استارت میشه (اگر ضد یخ باشه توی رادیاتور )
چون پس از توقف چند ساعته اندکی ضدیخ (کولانت) میچکه توی یک یا چند سیلندر و با استارت زدن میسوزه و دود سفیدِ موقتی تولید میکنه .
فشار آب رادیاتور و صدا دادن درب منبع موقع باز کردنش طبیعیه اما کم شدن آب طبیعی تیست
پس یا درب منبع بخار رد میکنه و آب تدریجا کم میشه یا یک جا چکه یا نم پس میده یا واشر مشکل داره
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-02-2015 at 14:49. دليل: تصحیح
ریل شیشه بالابر وسط هست و با گیره پلاستیکی احتمال شکسته شدن یکطرفش زیاده
بعضی وقت ها هوا گرفتن سیستم باعث این صدا می شه ها اون رو هم چک کنید
سلام دوستان
پرايد 86 141 دوگانه سوز مدل زيمنس دارم در 3 ماه اخير موارد زير رو به ترتيب تعويض كردم:
دينام - تسمه دينام - ECU دوگانه سوز ايراني با 6 ماه ضمانت( نگين صنعت آسيا NSA) - كاسه نمد ته ميلنگ - صفحه كلاچ - روغن موتور ايرانول - واير كره اي - شمع بوش دوپين آلمان - تسمه كولر آلماني - ضبط و باند پايونير
ecu گاز ماشين از ابتدا بازي در مياورد يه بار 4 سال پيش عوض كرده بودم يه فابريك خودش رو انداختم كه تا امسال كار كرد ولي بازي زياد در مياورد. گاهي تو گاز نميرفت و بايد حتما ماشين گرم ميشد، چراغ هاي سبز آمپر گاز رو هم اشتباه نشون ميداد. 1ماه پيش ديدم ماشين تو بنزين 3 كار ميكنه (گاهي هم تو گاز) و اين مشكل اغلب زمان سرد بودن ماشين بود و اواخر در هر وقتي ممكن بود پيش بياد. ريپ ميزد و كل ماشين به لرزه مي افتاد. تعميركار ecu گفت ميتونم مشكل بنزين رو با نصب يه رله 25 تومن درست كنم ولي ممكنه تو گاز همينطور گاهي بد كار كنه. بهتره ecu رو عوض كني
ما هم ecu رو عوض كرديم و يه ecu به نام نگين صنعت انداختيم به قيمت 120 تومن. كلا مشكلات گاز و بنزين ماشين حل شد! مثل يك معجزه!! اين ecu جوري برنامه ريزي شده كه براي روشن كردن ، ماشين بايد در حالت بنزين باشه بعد از on كردن سوييچ بايد چراغ هاي الارم CNG ابتدا 4 بار نارنجي، سبز بشه و بعد از اومدن علامت CNG و خاموش شدن اون بايد استارت زد. (تقريبا 20-30 ثانيه تو هربار استارت زدن بايد تحمل كرد) وگرنه ممكنه ماشين به شدت بد روشن بشه و تو حالت بنزين و گاز سه كار كنه و از عجله كردنت پشيمون شي!
ماشين به خوبي و خوشي كار ميكرد و بعد از تعويض واير و شمع تقريبا عالي ، كم صدا و پرشتاب هم شده بود (دوهفته اخير) و از خام سوزي بنزين و عطسه هاي ماشين تو گاز هم ديگه خبري نبود.
تا اينكه ديروز و امروز صبح بازم داستان جديد شروع شده.
ماشين با طي شرايط بالا با يه استارت روشن ميشه ولي تو بنزين به شدت بد كار ميكنه . ( دورموتور بالاپايين ميشه،ماشين ميلرزه و تقريبا 3 كار ميكنه) با گاز دادن و گرم شدن كمي بهتر ميشه. ولي اصلا طبيعي نيست!
وقتي تو گاز ميندازم خوب ميشه . و وقتي بر مگيرده تو بنزين همچنان موتور ريپ ميزنه.
ميخوام ببينم نظر شما چيه ببخشيد خيلي پر حرفي كردم. خواستم همه ي شرايط رو گفته باشم.
ممنون
Last edited by mehdi_joon82; 17-02-2015 at 00:08.
سلام
آقا من واشر سر سیلندر عوض کردم....طرف وقتی برای کارخونه رو دید گفت چرا چسب زده اینو! منم که نمیدونستم! خلاصه چسبا رو کند و واشر رو عوض کرد و چسب نزد! الان رفیقام میگن باید چسب میزده!!
چی کار کنم؟
سلام
واشر استاندارد چسب لازم نداره
قبلا هم یکی از دوستان عکس نوعی چسب OHU رو گذاشته بودند و گفتند که زدند به واشر
ولی بنده مشخصاتش رو توی نت خوندم که حرارت بالا رو تحمل نمیکنه
و عکس یک چسب مخصوص رو گذاشتم که تا 480 درجه رو تحمل میکنه و ترکیبات مس داره و گمان نکنم توی ایران باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)