تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 1081 اولاول ... 113513563603609610611612613614615616617623663713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه mohsenmsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مدل ویندوز

ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.

شبكه ها نسخه هاي مخصوص خودشون را دارند و استفاده از نسخه هاي دسكتاپ در شبكه ها عمدتا با مشكل همراه خواهد بود.
    مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2

داره خودمونی میشه kaenat_quantom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ....

سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
    ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
    راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم این[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مدل ویندوز

[quote=hamilton;4384862]ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.

آقا من توی setting چی رو عوض کنم که اینقدر خود به خود اسکن نکنه؟ آخه مسخره اینجاست که تا وقتی

full scan رو نزنم هرچی که بخواد ویندوز رو داغون کنه میره برا خودش تو system volume information میشینه.

تا حالا هم نشده این اسکنهای اتوماتیک چیزی رو پیدا کنه. فقط سرعت رو میخوابونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟

ممنون

Last edited by reza.mansori; 09-11-2009 at 05:18.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..

تصویر :

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگر ويندوز شما XP باشه قدري كند شدن سيستم مربوط به ضعف سخت افزاري شما.

سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
    ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
    راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم این[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟
    براي تمام نسخه هاي محصولات دسكتاپ كمپاني كاسپر ميتوان هم از سريال و هم از Key براي فعال كردن آنها استفاده كرد.
    در مورد پيغام potentially unwanted software detected زياد جاي نگراني نيست.اين پيغام به اين معنيست كه اون برنامه در حال حاضر آلودگي نداره ولي از نظر كاسپر مشكوك ميباشه.شما هم اگر به آن برنامه و كمپاني سازندش اطمينان داريد زياد جاي نگراني نيست.

دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟

ممنون

دوست عزيز در آن سايت چيزي آپلود نكنيد چون آن سايت براي كاربران ايراني قيلتر شده و تصاوير قابل مشاهده نخواهند بود.
    يكي از سرويسهاي ويندوز ميباشه كه ميتونيد براي سوال نكردن تيك آخر را بزنيد و گزينه Allow يا Block را بزنيد تا ديگه سوال نكنه.

سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..

تصویر :

شما هم عكسها را در آن سايت آپلود نكنيد چون براي كاربران ايراني قابل مشهده نخواهد بود.
    اين پيغام به شما ميگه آن برنامه رفتاري شبيه بهKeylogger داره.بستگي داره آن برنامه چي باشه و اينكه قابل اعتماد هست يا خير.

7. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی
    اين پيغام در زمان اجراي برنامه خاصي ظاهر ميشه.مثلا به شخصه ديدم كه موقع نصب برخي درايورها كاسپر اين پيغام را ميده كه با توجه به اطمينان برنامه اي كه نصب ميكنم اين هشدار را جدي نميگيرم.شما هم ببينيد اين هشدار مربوط به كدام برنامست؟اگر از نسخه 2010 استفاده ميكنيد در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection همون بخشي كه چيزي مشابه رادار مشاده ميشه ليست بدافزارهاي تشخيص داده شده را نشان ميده و شما ميتونيد جزئيات را مشاده كنيد كه مربوط به كدام برنامه بوده.

10. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض root kit scan

آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.
    امكان غيرفعال كردنش نيست.

13. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •