مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2
سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم این[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟
[quote=hamilton;4384862]ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.
آقا من توی setting چی رو عوض کنم که اینقدر خود به خود اسکن نکنه؟ آخه مسخره اینجاست که تا وقتی
full scan رو نزنم هرچی که بخواد ویندوز رو داغون کنه میره برا خودش تو system volume information میشینه.
تا حالا هم نشده این اسکنهای اتوماتیک چیزی رو پیدا کنه. فقط سرعت رو میخوابونه.![]()
دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟
ممنون
![]()
Last edited by reza.mansori; 09-11-2009 at 05:18.
سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..
تصویر :
![]()
اگر ويندوز شما XP باشه قدري كند شدن سيستم مربوط به ضعف سخت افزاري شما.
براي تمام نسخه هاي محصولات دسكتاپ كمپاني كاسپر ميتوان هم از سريال و هم از Key براي فعال كردن آنها استفاده كرد.
در مورد پيغام potentially unwanted software detected زياد جاي نگراني نيست.اين پيغام به اين معنيست كه اون برنامه در حال حاضر آلودگي نداره ولي از نظر كاسپر مشكوك ميباشه.شما هم اگر به آن برنامه و كمپاني سازندش اطمينان داريد زياد جاي نگراني نيست.
دوست عزيز در آن سايت چيزي آپلود نكنيد چون آن سايت براي كاربران ايراني قيلتر شده و تصاوير قابل مشاهده نخواهند بود.
يكي از سرويسهاي ويندوز ميباشه كه ميتونيد براي سوال نكردن تيك آخر را بزنيد و گزينه Allow يا Block را بزنيد تا ديگه سوال نكنه.
شما هم عكسها را در آن سايت آپلود نكنيد چون براي كاربران ايراني قابل مشهده نخواهد بود.
اين پيغام به شما ميگه آن برنامه رفتاري شبيه بهKeylogger داره.بستگي داره آن برنامه چي باشه و اينكه قابل اعتماد هست يا خير.
ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی
اين پيغام در زمان اجراي برنامه خاصي ظاهر ميشه.مثلا به شخصه ديدم كه موقع نصب برخي درايورها كاسپر اين پيغام را ميده كه با توجه به اطمينان برنامه اي كه نصب ميكنم اين هشدار را جدي نميگيرم.شما هم ببينيد اين هشدار مربوط به كدام برنامست؟اگر از نسخه 2010 استفاده ميكنيد در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection همون بخشي كه چيزي مشابه رادار مشاده ميشه ليست بدافزارهاي تشخيص داده شده را نشان ميده و شما ميتونيد جزئيات را مشاده كنيد كه مربوط به كدام برنامه بوده.
آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.![]()
امكان غيرفعال كردنش نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)