این عکس رو الان از کجا اوردم گزاشتم؟
خدا رو شکر عکس تاریخ و ساعت هم داره
بهر حال لینک همونه و همه میتونن تست کنن
اگه ترتیب رو رعایت نکنی یا back کنی یا کد رو غلط بزنی اون پیام میاد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این عکس رو الان از کجا اوردم گزاشتم؟
خدا رو شکر عکس تاریخ و ساعت هم داره
بهر حال لینک همونه و همه میتونن تست کنن
اگه ترتیب رو رعایت نکنی یا back کنی یا کد رو غلط بزنی اون پیام میاد
اگر هم 7 یا 8 ماهه گذاشتن از شاتل تقلید کردن چون فکر کنم ازون موقع تازه شروع به فعالیت تو رشت کرد
بهشون بگو به جای تقلید کردن یه ابتکار جدید بزارن چون همیشه ابتکارا به نام اولین شخص ثبت می شه و همه وقتی این ابتکارو می بینن یاد بوجود آورنده اون میوفتن . اینطوری دارین واسه شاتل تبلیغ می کنین ها
اون خودشو راحت کرده یه کارت طلائی می ده که طرف اگه سواد هم نداشته باشه با اون کارت بیاد تخفیف می گیره
Username نه
شماره کاربریت
یک عدد 5 رقمیه
همونی که برای لاگین شدن تو CRM میزنی
تو crm یک بخش هست تماس با پشتیبانی
اونجا بنویس
فکر نکنم از گزارشهای اونجا بی توجه رد شن.
من وارد نکردم از منوی سایت اندیشه انتخاب کردم
منوی حسابها / درخواست جدید ADSL
باور کن نگفتم که تو اشتباه می کنی گفتم مال من بالا نمیاد
حالا دوباره امتحان می کنم
از تو سایتشون مشکل داره زنگ بزن به دوستت بگو درستش
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ای خدا تو چرا اینقدر زود رنجی ؟
راستی چند سالته دوست عزیز ؟ من افتخار آشنایی با چه جنتلمنی رو دارم
![]()
ببخشید شما بعنوان یک کاربر مواظب پهنای باند سرویس دهنده ای ؟یا بعنوان یک کارمند؟
اگه به عنوان کاربری که اصلا خودتو ناراحت نکن چون اونا خودشون هستن اگر هم اون یکی هستی که اره حق داری مواظب باش
ولی اینجوری که شما نگرانی همون دومیه(اینو مطابق پست خودت میگم). حالا چرا پس دنبال سرویس رایگان میگردی؟
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
خب باشه من به عنوان یک کاربر از شاتل بابت اختراع تخفیف که قبلا هیچ کی نمیدونست چیه تشکر میکنم.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ممنون که گفتی
برای استخدامم یک نمره مثبت حساب میشه![]()
خواهش می کنم قابلی نداره
البته به این اختراع نمی گن می گن ابداع شیوه جدید بازاریابی و فروش
فکر کنم در آینده بدعت های جدیدی رو هم بزارن چون خیلی خوب دارن فروش می کنن از جوایزی که می گیرن مشخصه
چه اشکالی داده ما هم تو مملکتمون یه شرکت مثل Apple داشته باشیم که هر روز یه چیز جدید بده بیرون
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
شاتل هم خوبه ها می گم برو اونجا فرم پر کن شاید استخدامت کردن
راستی چند سالته
چون دیگه بحث دو طرفه هست اگه سوالی داری تو پیام خصوصی مطرح کن چون اینا دیگه واقعا اسپمه
من فکر می کنم تو اطلاعاتت از پرسنل پشتیبانی شرکت خیلی بهتره من در عجبم چرا به جای اونایی که وقتی کاربر هر مشکلی داره می گن مودمتو خاموش روشن کن تورو با اینهمه اطلاعات استخدام نکردن
آقا من رفتم به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ثبت نام کردم بعد یه ایمیل برام اومد که توش کد شناسه و کلمه عبور هست حالا میخوام وارد بشم شماره مشتری و یا شناسه مجازی میخواد اینا دیگه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)