تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 2376 اولاول ... 11351356360360961061161261361461561661762366371311131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مهمون برنامه 90، آشتیانی مدیرعامل جدید استقلاله..
    بریم ببینیم چی میخواد بگه..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

از سوي مسئولان راه آهن و در هفته هشتم

از پيشكسوتان استقلال و راه‌آهن تجليل مي‌شود

خبرگزاري فارس: از سوي باشگاه راه‌آهن از بازيكنان قديمي كه سابقه بازي در تيم‌هاي راه‌آهن و استقلال را داشته باشند تجليل مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم‌هاي فوتبال راه‌اهن و استقلال تهران در هفته هشتم مسابقات ليگ برتر ايران در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار خواهند كرد.
    در اين مسابقه راه آهن ميزبان است و به همين علت مسئولان اين باشگاه قصد دارند از پيسكسوتاني كه سابقه بازي كردن در تيم‌هاي استقلال و راه‌آهن را دارند، تجليل كنند.
    اكبر كارگر جم، نصر‌ا... عبدالهي، علي جباري، علي گيوه‌اي، جهانگير كوثري، رضا حسن‌زاده و .... از جمله نفراتي هستند كه در جريان مسابقه دو تيم از آنها تجليل خواهد شد.
    علاوه بر اين مديران باشگاه راه‌اهن مي‌خواهند از داود مهابادي سرمربي راه آهن و امير قلعه نويي سرمربي استقلال كه در راه آهن با همديگر همبازي بودند نيز تجليل كنند.
    با توجه به اظهارات مسئولان باشگاه راه‌آهن، آنها اين مراسم را در مسابقه برابر تيم‌هاي پرسپوليس، صبا باتري، سايپا و پاس نيز برگزار خواهند كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

علی نظری جویباری" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : این اینگونه اخبار به هیچ عنوان صحت ندارد .

وی افزود : تمرینات استقلال تهران دیروز پیگیری شد و امروز تمرین استقلال تعطیل بود .

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران گفت : فردا پس از شركت در مراسم معارفه مدیر عامل جدید استقلال تهران همه اعضای تیم تمرین خود را پیگیری می كنند .

"علی نظری جویباری" گفت : هدف اصلی استقلال در چنده هفته آینده برد پرسپولیس است و در با مغلوب كردن راه آهن هم ناكامی ها را از یاد خواهیم برد .

وی اضافه شدن مرزبان مربی سابق پرسپولیس به استقلال را تكذیب كرد و گفت : هیچ مربی به كادر استقلال اضافه نشده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    برهاني: مهاجم خارجي استقلال بايد از ما بهتر باشد
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مهاجم خارجي زماني به كار ما مي آيد كه از داخلي ها بهتر باشد.
    آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره ديدار مقابل استقلال اهواز و به ثمر رساندن 2 گل در اين بازي اظهار داشت: با توجه به اين كه چهار ماه از تركيب ثابت تيم دور بودم انگيزه‌هاي زيادي داشتم و به همين دليل توانستم از موقعيت‌هايي كه نصيبم شد نهايت استفاده را ببرم؛ اما باز هم اعتقاد دارم در هفته هاي آتي به شرايط مسابقه مي‌رسم.
    وي در مورد تاثير حضور در كلاس‌هاي روانشناسي تصريح كرد: به هر حال با دكتر منتظري صحبت كردم و مشكلات را با او در ميان گذاشتم. به نظر من صحبت با او مفيد بود.
    مهاجم استقلال در مورد بحث افسردگي قبل از بازي مقابل استقلال اهواز و اين ادعا كه بازي نكردن در زندگي شخصي اش تاثير گذار بوده است، گفت: هر فوتباليستي دوست دارد هميشه براي ديده و تحسين شدن بازي كند. وقتي بازي نمي‌كردم در شرايط روحي خوبي قرار نداشتم و حتي اين مسئله به زندگي شخصي‌ام هم لطمه وارد كرد، اين موضوع را با روانشناس تيم در ميان گذاشتم كه او راهنمايي‌هاي خوبي انجام داد.
    برهاني با رد شايعه تباني با استقلال اهواز تاكيد كرد: به نظر من اين حرف‌ها به كل فوتبال ما ضرر مي‌زند. در واقع با مطرح كردن اين شايعه به فوتبال ما توهين كردند. در دنيا به غيرتمندي معروف هستيم، وجدان داريم و مطئن باشيد هيچ فوتباليست ايراني كم فروشي نمي‌كند. مسئولان ورزش ما بايد طوري فرهنگ‌سازي كنند كه اين شايعه‌ها مطرح نشود.
    برهاني در مورد دربي تهران گفت: اين هفته با راه‌آهن بازي داريم و اگر اجازه دهيد در خصوص دربي فعلا صحبت نكنم.
    وي در خصوص جدايي مديرعامل و تاثير آن در نتيجه ديدار مقابل استقلال اهواز خاطرنشان كرد: از اين كه آقاي فتح‌‌ا... زاده از استقلال رفت ناراحت شدم. زحمات زيادي به خصوص براي من كشيد و در حظور يك سال و نيمه‌ام در اين تيم مرا مورد حمايت قرار داد. قصد داشتيم با پيروزي مقابل استقلال اهواز زحمات ايشان را جبران كنيم.
    مهاجم استقلال ادامه داد: قرار بود ايشان مرا ترانسفر كنند. چند پيشنهاد از تيم‌هاي تركيه‌اي و بلژيكي داشتم؛ اما مديرعامل با من صحبت كرد و گفت‌ مي‌تواند شرايط حضورم در ليگ‌هاي معتبرتر را فراهم كند كه در آن مقطع اين اتفاق نيفتاد.
    وي در خصوص تفاوت تيم سال گذشته استقلال با تيم امسال گفت: فصل قبل با تفكرات دو مربي ديگر بازي مي‌كرديم. هر مربي براي خودش روش خاصي دارد، نيم فصل اول خوب بازي مي‌كرديم؛ اما گل نمي‌زديم اما در نيم فصل دوم بد ظاهر شديم و گل‌هاي ساده مي خورديم. به هرحال با همه اين مشكلات توانستيم يك جام قهرماني را از آن خود كنيم.
    برهاني افزود: در اين فصل در بازي هاي اول خوب بوديم؛ اما در بقيه مسابقات با وجودي كه خوب بوديم گل نمي زديم. همين مسئله هم باعث شده بود خوب نتيجه نگيريم . اميدوارم با شش گلي كه مقابل استقلال اهواز به ثمر رسانديم در آينده حق خود را بگيريم.
    برهاني در مورد گل چهارم تصريح كرد: بعد از بازي در رختكن مجيدي به من گفت گل را او زده و من هم حرفي نزدم؛ اما وقتي بعدا فيلم بازي را ديدم متوجه شدم فرهاد حتي داخل دروازه هم به توپ ضربه نزده است.
    وي در خصوص احتمال جذب مهاجم خارجي و شايعه ناراحتي مهاجمان فعلي تاكيد كرد: اين طور نيست كه ناراحت شده باشيم؛ اما صحبت من اين است كه اگر قرار است بازيكني به جمع ما اضافه شود بهتر است از ما سرتر باشد. در حال حاضر شش مهاجم داريم كه هر كدام اگر در ديگر تيم هاي ليگ بازي كنند جز بهترين ها خواهند بود. اگر يك مهاجم خوب خارجي به جمع ما اضافه سود همه خوشحال مي شويم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دوستان همه خوابند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بچه ها طالب لو به بازی با راه آهن می رسه ؟
    اگه نباشه که ول معتلیم !!!! . اصلا به نامداری نمیشه اطمینان کرد .
    به این میگن بدشانسی محض . خداوکیلی شانس رو میبینی .
    این بابا جباری هم که تا یه بازی خوب می کنه 4 تا بازی باید ناز کنه . شورشو در آورده . مسخره .
    این جور که بوش میاد بازی با راه آهن خیلی تغییر داریم . کاش فقط ببریم . کامل نا امید شدم . اخه طالب لو که نیست . جان واریو هم که باز مصدومه . بازی جباری هم که معلوم نیست بگیره یانه . اومدن اکبر پورهم که ... . این یعنی یه تیم دیگه .
    Last edited by blue2006; 23-09-2008 at 02:21.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مهاجمان گلزن مشكل جديد قلعه نوعي!

تا قبل از بازي با استقلال اهواز يكي از مشكلات استقلال تهران و انتقادي كه پيرامون آن از امير قلعه نوعي مي شدمهاجمان گل نزن اين تيم بود.حالا پس از پيروزي پر گل برابر آبي پوشان اهوازي قضيه فرق كرده است. آرش برهاني و مجيدي در بازي قبلي هر كدام دو گل زده اند از طرفي محروميت سياوش اكبرپور هم بخشيده شد.با اين حساب امير قلعه نوعي بايد از ميان اكبرپور، برهاني، مجيدي و البته عليزاده و عباسفرد، سه نفر را روي نيمكت بفرستد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من الانه که کارت نتم تمام بشه نمیتونم سنگر را امشب حفظ کنم!

برنامه 90 را داشتید؟ حال کردم با این واعظ اشتیانی نشون داد که یک سیاستمدار هست! فردوسی پور هرچه دام پهن کرد تا اشتیانی را در دام بیندازه و همان بلایی که سره مصطفوی در برنامه قبلی اورد را اینبار بر سر واعظ بیاره نتونست!
    واعظ خیلی زیرکانه حرف زد و بهانه به دست فردوسی پور نداد!

من که خیلی به این واعظ امیدوار شدم!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

روز تولد نزدیک هست و ما هیچ کاری نکردیم!
    اینطوری خیلی هنر کنیم بتونیم 20نفر را به تاپیک بکشیم باید یک فکری بشه.

خودم فردا برای تمام کسانی که می دونم استقلال هستند پیام میدم شما هم همینکار را کنید.
    تا حالا کسی به کسانی که در گروه استقلال عضو هستند پیامی داده؟ اگه داده بگه به چه کسانی تا من دیگه به انها پیام ندم...

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه فکر نکنم کسی داده باشه اما فکر کنم کلمه قانون تجارتو از واعظ بگیرنددیگه نتونه حرف بزنه ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •