اگه مشکلی بابت هزینه کردن در مورد حجم اینا رو نداری و در تهرانی،بیا داتک بگیر؛ تست سرعت من تو تاپیک داتک و تاپیک speedtest هست(در حال حاضر سرعتم از 83%مردم ایران بیشتره)
البته خطتم باید کشش داشته باشه و کیفیتش خوب باشه تا سرعت خوب نصیبت شه![]()
اگه مشکلی بابت هزینه کردن در مورد حجم اینا رو نداری و در تهرانی،بیا داتک بگیر؛ تست سرعت من تو تاپیک داتک و تاپیک speedtest هست(در حال حاضر سرعتم از 83%مردم ایران بیشتره)
البته خطتم باید کشش داشته باشه و کیفیتش خوب باشه تا سرعت خوب نصیبت شه![]()
جدی ؟؟؟؟؟
1 مگ نامحدود رو شرکت های دیگه با 60/70 گیگ ترافیک 100/150 تومن میدن بعدش هم سرعت از 1 مگ کمتر میشه
اگه سرعت ثابت هم باشه مثل قدیم که قیمت 200 تا 250 بوده
کدوم شرکت با 70 تومن به شما این سرعت رو میده که ماهی بالای 200 گیگ هم استفاده کنی سرعت کم نشه
فول هم دانلود کنی 300 گیگ میتونی بگیری و افت سرعت هم پیدا نمیکنی
سلام دوستان یه سوال آیا طرح 1 مگ 3 گیگ شبانه دیگه قابل ارائه نیست؟؟ الان میخواستم این طرح رو ثبت آنلاین کنم دیدم برداشت!!
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
آیا اگه برم نماینگی ( کرج ) این طرح 1 مگ 3 گیگ شبانه رو دارن؟؟
تلفنی هم با تهران میتونی ثبت نام کنی ها![]()
یعنی چی دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ یعنی تلفنی زنگ بزنم اون سرویسی که گفتم رو دارن؟ یعنی مشخصات رو کامل پشت تلفن بگم اونا خودشون فرم رو پر میکنند؟ تو پنل خصوصی فن آوا خود شما الان اون طرح 1 مگ 3 گیگ که شبانه داره وجود داره یا کلا از سرویس هاشون حذفش کردن؟؟
1 مگ 3 گیگ فقط برای شهرستان هست ، من چون تهران هستم نمیدن
بله تلفنی هم ثبت نام میکنن و هم دارن![]()
آقا کاری رو که گفتم انجام دادی؟!![]()
سلام
دوستان من درخواست سرویس DP-2048-40G-NF را دادم. کسی از دوستان سرعت شبانه دانلود را دقیق می دونه ؟ شرکت فن آوا به من گفت که مثل سرعت روزانه است! ولی توی همین فروم یعضی از دوستان گفتن که حدود 500 کیلوبایت است ...
ممنون
درود
اون که گفتن سرعت شب مثل روزه شما شک نکن دروغه 500 هم بعید می دونم باشه کمتر از ایناست چون الان سرعت 1 مگ روی 190 کیلوبایت محدود شده
متاسفانه به دلیل هزینه بالا تا حالا از دوستان کسی سرویس 2 مگ نداشته که بدونیم سرعت شبانه چه جوریاست
حالا شما لطف کنید اگه سرویستون اوکی شد سرعت شبانه رو اعلام کنید که ما هم آگاه بشیم
سلام دوستان سرويس هاي نا محدود اين شركت مثلا ١ مگ چطوري هستش؟خوبه؟(مثلا ١مگ)
حد اقل ترافيك ماهيانه كه جلوي تعرفه هاي نا محدود ثبت شده چيه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)