تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 613 از 1219 اولاول ... 1135135636036096106116126136146156166176236637131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

EyeToy هنوز که هنوزه فروش داره ، ولی این شد دلیل که سونی Ps3 رو ارایه نده ؟
    من گفتم ، این وسایل با اندکی تغییر پورت میشند توی کنسول بعدی ، بعدش آمدن کنسول جدید به معنی از رده خارج شدن کنسول قبلی نیست . Ps2 هنوز هم تولید میشه و هنوز هم فروش داره .
    من حرف شما رو قبول دارم این هم آخرین پست هست که در این مورد می دم چون بحث داره منحرف می شه.

فقط اینکه الان PS2 فروش سالانه ای که داره فکر نکنم 1 صدم PS3 هم باشه (آمار ندارم همین جوری گفتم) از هر 100 تا بازی معروفی هم که میاد بیشتر از 3 تاش رو PS2 نمیاد (این هم همین جوری گفتم LOL من کلا آمار ندارم) بنا بر این دیگه به اون صورت براش سود نداره در حالی که PS3 می تونه تا 4-5 سال دیگه به همراه موو فروش داشته باشه به شرطی که مایکروسافت هم کنسول بعدیش رو ارائه نده.در ضمن ساخته شدن کنسول بعدی مایکروسافت مساوی انتشارش نیست به عنوان مثال همین الان کارت گرافیک های نسل بعد وجود دارن ولی بیرون نیومده هنوز دلیلش هم اینه که مردم آمادگی پیشرفت با این سرعت رو ندارن که هر ماه بخوان برن سیستمشون رو ارتقا بدن البته این مثال بود و منظورم این نیست که هر ماه یک کنسول بیاد.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مایکروسافت که برای طراحی اکس باکس جدید آگهی هم داده و داره دنبال متخصص میگرده ، فوق فوقش تا 2013 کنسول جدید میاد ، شاید هم زودتر .
    کینکت رو هم مایکروسافت پورت میکنه توی کنسول جدید ، مثل کاری که سونی کرد و اومد ٍEyeToy رو با کمی تغییر پورت کرد توی Ps3 و PsEye رو ارایه داد و بعدش با استفاده از همون Move رو طراحی کرد .
    درست یکی دو سال بعد از اومدن EyeToy سونی Ps3 رو روونه ی بازار کرد ، این میعنیش اینه که سونی به خاطر یک کنترلر جدید نمیاد نسل بعدی کنسولش رو دیر تر ارایه بده که گردونه رو به شرکت های دیگه ببازه .

در ضمن شک نکنید که استفاده از روتر همیشه بهتر از استفاده از خود مودمه
    موافقم با این قضیه که کنسول جدید تا یکی دو سال دیگه میاد ولی فکر می کنم eyetoy کنترلر نبود فقط یک دوربین عادی بود

کینکت هم مسلماً تو xbox جدید قابل استفاده خواهد بود و مسلماً ورژن ارتقاء یافته kinect هم بعد از xbox جدید ارائه
    خواهد شد.

درسته که Router همیشه بهتر از Modem هست ولی همچنین قیمت یک Router هم همیشه خیلی خیلی بیشتر از یک مودم هست.

3. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من حرف شما رو قبول دارم این هم آخرین پست هست که در این مورد می دم چون بحث داره منحرف می شه.

فقط اینکه الان PS2 فروش سالانه ای که داره فکر نکنم 1 صدم PS3 هم باشه (آمار ندارم همین جوری گفتم) از هر 100 تا بازی معروفی هم که میاد بیشتر از 3 تاش رو PS2 نمیاد (این هم همین جوری گفتم LOL من کلا آمار ندارم) بنا بر این دیگه به اون صورت براش سود نداره در حالی که PS3 می تونه تا 4-5 سال دیگه به همراه موو فروش داشته باشه به شرطی که مایکروسافت هم کنسول بعدیش رو ارائه نده.در ضمن ساخته شدن کنسول بعدی مایکروسافت مساوی انتشارش نیست به عنوان مثال همین الان کارت گرافیک های نسل بعد وجود دارن ولی بیرون نیومده هنوز دلیلش هم اینه که مردم آمادگی پیشرفت با این سرعت رو ندارن که هر ماه بخوان برن سیستمشون رو ارتقا بدن البته این مثال بود و منظورم این نیست که هر ماه یک کنسول بیاد.
    ببنید زمانی که Ps3 اومد ، Ps2 هنوز از رده خارج نشده بود و هنوز هم نشده .
    فورش کل PS3 های روی کره ی زمین هنوز به نصف Ps2 هم نرسیده ، این هم سند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    150 میلیون کنسول برای PS2 و 47 میلیون برای Ps3 . این یعنی اینکه Ps3 با اینکه خیلی طرفدار داره ولی در حقیقت جلوی PS2 یک پروژه ی شکست خورده محصوب میشه و باید نسل بعدی بیاد تا این شکست رو جبران بکنه .
    برای این شکست حدود 10 تا دلیل وجود داره که مهم ترین هاش اینها هستند :

1 - بلوری
    2 - قیمت زیاد
    3 - وجود کنسول ارزان تری به نام 360

کد:
    سونی برای جبران این شکست مجبوره کنسول جدید تر بده و مایکروسافت برای عقب نموندن از سونی همچنین .

با این وجود که برای Ps2 دیگه بازی آنچنانی تولید نمیشه و ساپورت سونی تقریبا از روش برداشته شده ، PS3 هنوز به گرد پای Ps2 هم نرسیده و نخواهد رسید.

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

واقعاً اینقدر پیچیده گفتم که مشخص نبود منظورم درباره اتصال هارد PS3 به PC؟
    نه نمیشه!!!
    یک بازی دسته دوم سالم بگیر. killzone مزیت خاصی نداره. بازی های حجیم هم میشه بازی کرد از رو هارد خود PS3
    نه ، شما پیچیده نگفته بودید.

شما گفته بودید نمیشه ، ولی یکی از دوستان گفته بودن میشه و خیلی هم راحته.

یه لطفی کنید جواب پیغام بازدید کننده رو هم بدین خوب میشه.

پس حالا که اینجوری شد ، یه 120GB میگیرم و با یه هارد اکسترنال.

یک بازی دسته دوم سالم بگیر. killzone مزیت خاصی نداره. بازی های حجیم هم میشه بازی کرد از رو هارد خود
    خب زمانی که نمیشه کیل زون 2 رو روی هارد اکسترنال بریزی و هارد خود کنسول رو هم نمیشه به pc وصل کرد ، برای این که بتونم کیل زون 2 رو بازی کنم باید حتماً اصلش رو تهیه کنم دیگه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

موافقم با این قضیه که کنسول جدید تا یکی دو سال دیگه میاد ولی فکر می کنم eyetoy کنترلر نبود فقط یک دوربین عادی بود

کینکت هم مسلماً تو xbox جدید قابل استفاده خواهد بود و مسلماً ورژن ارتقاء یافته kinect هم بعد از xbox جدید ارائه
    خواهد شد.

درسته که Router همیشه بهتر از Modem هست ولی همچنین قیمت یک Router هم همیشه خیلی خیلی بیشتر از یک مودم هست.
    خوب راستش من شرایط ایران رو نمیدونم ، ولی اینجا روتری که عکسش رو براتون گذاشتم رو به من دادند 10 یورو ! در صورتی که یک مودم معمولی رو باید میخریدم 40 یورو تازه کلی دم و دستگاه دیگه هم لازم داشتم که بتونم نت خونه رو توی GLwiz و تلویزیون و 3 تا PC و یه لپ تاپ و Wii و 360 و PSP و Ipad و Ipod و ... شیر کنم و خیلی برام گرون تمام میشد .

درسته EyeToy یک دوربین معمولی بود ، ولی زمان خودش یک انقلاب محصوب میشد .

من توی مجله ی Game خوندم که مایکروسافت قصد داره کینکت رو بعد از مدتی عمومی کنه و این باعث میشه ریموت کنترل کلا از رده خارج بشه (بیچاره دکتر حسابی) و یک سری تغییرات بنیادی توی زندگی روزمره ایجاد میشه ، فکرش رو بکنید کل وسایلتون با فرمان های صوتی و شناسایی چهره و صدا و حرکات بدن کنترل بشند ، چه شود

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببنید زمانی که Ps3 اومد ، Ps2 هنوز از رده خارج نشده بود و هنوز هم نشده .
    فورش کل PS3 های روی کره ی زمین هنوز به نصف Ps2 هم نرسیده ، این هم سند :

کد:
    کد:
    150 میلیون کنسول برای PS2 و 47 میلیون برای Ps3 . این یعنی اینکه Ps3 با اینکه خیلی طرفدار داره ولی در حقیقت جلوی PS2 یک پروژه ی شکست خورده محصوب میشه و باید نسل بعدی بیاد تا این شکست رو جبران بکنه .
    برای این شکست حدود 10 تا دلیل وجود داره که مهم ترین هاش اینها هستند :

1 - بلوری
    2 - قیمت زیاد
    3 - وجود کنسول ارزان تری به نام 360

کد:
    سونی برای جبران این شکست مجبوره کنسول جدید تر بده و مایکروسافت برای عقب نموندن از سونی همچنین .

با این وجود که برای Ps2 دیگه بازی آنچنانی تولید نمیشه و ساپورت سونی تقریبا از روش برداشته شده ، PS3 هنوز به گرد پای Ps2 هم نرسیده و نخواهد رسید.
    درسته ولی من فکر می کنم این شکست به دلیل اینه که xbox 360 حدود 1 سال زودتر از PS3 اومد تو بازار.وضعیت Ps2 به ps3 دقیقاً مثل xbox 360 به xbox هست. و حالا هر دو شرکت با تجربه هستن در این ضمینه و میدونن هر که زودتر کنسول بده طبق تجربیات قبلی برنده هست و قروش بیشتری خواهد داشت. البته بعید میدونم سونی با این گندی که زده در بازه هکرها و زندانی کردن و عدم برخورد درست با مشتری ها و حذف بسیاری از قابلیت های PS3 به دلیل ترس از ه ک شدن به جای برطرف کردن مشکلات اصلی، حتی اگه زود هم کنسول بده به مایکروسافت برسه.

Xbox قبلاً هم محبوب بود و این برخورد حرفه ای که با هکرها که توسط Microsoft انجام شد تو قضیه فروش کنسول بعدی خیلی به مایکروسافت کمک می کنه.

نه ، شما پیچیده نگفته بودید.

شما گفته بودید نمیشه ، ولی یکی از دوستان گفته بودن میشه و خیلی هم راحته.

یه لطفی کنید جواب پیغام بازدید کننده رو هم بدین خوب میشه.

پس حالا که اینجوری شد ، یه 120GB میگیرم و با یه هارد اکسترنال.

خب زمانی که نمیشه کیل زون 2 رو روی هارد اکسترنال بریزی و هارد خود کنسول رو هم نمیشه به pc وصل کرد ، برای این که بتونم کیل زون 2 رو بازی کنم باید حتماً اصلش رو تهیه کنم دیگه.
    بازی هایی که فایل بزرگ دارند مثل killzone وقتی با استفاده از مثلاً Gaia manager کپی میشه رو یک هارد اکسترنال FAT32 ، اون برنامه فایهارو موقع کچی به تیکه های 1 گیگ تقسیم می کنه تا بشه رو هارد FAT32 ذخیرش کرد و موقع برگردوندن از هاردFAT32 به هارد PS3 اگه از همون برنامه استفاده کنید خودش دوباره میاد فایل های جدا رو به هم میچسبونه. یعنی هیچ محدودیتی واسه سایز بازی نداریم کلاً واسه بازی کردن از رو هارد.

خوب شاید به این خاطر این دوستمون گفته که نیاز به تنظیم نداره چون روتر ها معمولا DHCP سرور هم دارند که همه ی کارها رو خودکار انجام میده .

الان توی اروپا توی هر خونه ای یه روتر پیدا میشه ، مودمهایی که برای DSL میدند در حقیقت یک روتر هستش که DSL Modem رو به صورت Built in داره .
    من خودم هم تو خونه روتر دارم و خیلی کارهامو راحت تر کرده ، قبلا مجبور بودم که خروجی مودم رو بدم به یه سوییچ یا یه هاب بعدش شیرش میکردم بین باقی سیستم هام که باعث شده بود خونمون بشه مثل دیتا سنتر تازه اسپلیتر هم بود - الان همه اینها رفته توی یک روتر گذاشتم یه گوشه راحت ، خوشگل قشنگ .

این هم عکس روتر من :

اون بیلبیلکی که هم مثل آنتن از پشتش زده بیرون یه USB دیوایس هستش برای کانکت کردن روترم به GPRS و UMTS که خیلی به درد بخوره ، مثلا وقتی که به هر دلیلی سیم کشی مشکل پیدا کنه اون رو وصل میکنم و تلفن خونه از طریق امواج موبایل بر میگرده سر جاش تا سیستم رو درست کنند .

این هم عکس اون بیلبیلکه تنها :

یه سیم کارت میخوره توش و من همه جا وسط جنگل و بیابون و قطار و ... به اینترنت 7 مگ + تلفن منزل دسترسی دارم از طریق لپ تاپم و اگر اینها رو وصل کنم به روتر که تلفن های خونه هم به همون روتر وصله میتونم دوشاخه رو از پریز تلفن بکشم بیرون و کماکان تلفن و اینترنت وصل باشه
    خوب این دستگاه بسیار زیبا که شما دارید Router نیست. درواقع یک مودم روتر هست. اخه Router فقط routing انجام میده و کار یک مودم معمولی رو میشه توش پباده کرد ولب نیاز به کانفیگ پیچیده ای داره واسه اینکار. اما اینا یک ماژول مودم هم توش هست.
    منم یک router modem xzyxel p660hw دارم که هم Switching داره هم routing هم مودم هست و هم WAP که وایرلس هم ساپورت کنه. و اینجا حدود 90 هزار تومان خریدم.
    Last edited by sony_W810i; 11-03-2011 at 21:50.

10. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درسته ولی من فکر می کنم این شکست به دلیل اینه که xbox 360 حدود 1 سال زودتر از PS3 اومد تو بازار.وضعیت Ps2 به ps3 دقیقاً مثل xbox 360 به xbox هست. و حالا هر دو شرکت با تجربه هستن در این ضمینه و میدونن هر که زودتر کنسول بده طبق تجربیات قبلی برنده هست و قروش بیشتری خواهد داشت. البته بعید میدونم سونی با این گندی که زده در بازه هکرها و زندانی کردن و عدم برخورد درست با مشتری ها و حذف بسیاری از قابلیت های PS3 به دلیل ترس از ه ک شدن به جای برطرف کردن مشکلات اصلی، حتی اگه زود هم کنسول بده به مایکروسافت برسه.

Xbox قبلاً هم محبوب بود و این برخورد حرفه ای که با هکرها که توسط Microsoft انجام شد تو قضیه فروش کنسول بعدی خیلی به مایکروسافت کمک می کنه.

بازی هایی که فایل بزرگ دارند مثل killzone وقتی با استفاده از مثلاً Gaia manager کپی میشه رو یک هارد اکسترنال FAT32 ، اون برنامه فایهارو موقع کچی به تیکه های 1 گیگ تقسیم می کنه تا بشه رو هارد FAT32 ذخیرش کرد و موقع برگردوندن از هاردFAT32 به هارد PS3 اگه از همون برنامه استفاده کنید خودش دوباره میاد فایل های جدا رو به هم میچسبونه. یعنی هیچ محدودیتی واسه سایز بازی نداریم کلاً واسه بازی کردن از رو هارد.

خوب این دستگاه بسیار زیبا که شما دارید Router نیست. درواقع یک مودم روتر هست. اخه Router فقط routing انجام میده و کار یک مودم معمولی رو میشه توش پباده کرد ولب نیاز به کانفیگ پیچیده ای داره واسه اینکار. اما اینا یک ماژول مودم هم توش هست.
    منم یک router modem xzyxel p660hw دارم که هم Switching داره هم routing هم مودم هست و هم WAP که وایرلس هم ساپورت کنه. و اینجا حدود 90 هزار تومان خریدم.

من یک جایی داشتم میخوندم (درست یادم نیست کجا) کنسول های آینده اصلا به فکر اینکه هَک بشند یا نشند نیستند و این براشون مهم هم نیست و هر کنسولی هر بازی رو چه اصل چه کپی بدون انگولک کردن اجرا میکنه - به جاش میاند و روشهای جدید تر رو جایگزین میکنند و ست هکر ها کلا بسته میشه .

روشهایی مثل حق اشتراک برای بازی کردن آنلاین که روی بازی های اصل رایگان داده میشه و اونهایی که کپی شو دارند باید این حق رو بخرند و یا امکان Mod کردن بازیها از طریق آپدیت و ... که باز نیاز به حساب کاربری فعال داره که روی بازی های کپی وجود نداره و چیزهایی از این دست . شبیه کاری که Apple انجام داده .

به قول شما سونی اومد به جای اینکه هکر ها رو تنبیه کنه ، اومد مشتری هاش رو تنبیه کرد و اونها رو از چیزهایی که میخواستند محروم کرد ، یکی از اونها توانایی اجرای بازیهای نسل قبله که حتی نینتندو هم این کار رو کرده ولی سونی نکرده !

در مورد روتر هم ، من قبل از این یک روتر NetGear WNR4000 خریده بودم که دیگه مودم نبود و فقط روتر بود ولی باز هم کار باهاش خیلی تر و تمیز تر از سوییچ و هاب بود .
    من حتی اسکنر و پرینتر هام رو هم با همین روتر و یک USB Server شیر کردم تو شبکه

تنظیماتش هم به نظر من مشکل نیست ، شاید به این خاطر باشه که من هر چی کتاب سیسکو بوده خوندم ، ولی با این حال به نظرم سخت نمیاد .

راستی یه چیی رو هم بگم شاید دوستان براشون جالب باشه ، سیستم تلفن آلمان ISDN هستش - یعنی با دو رشته سیم تا هر چند تا خط تلفن که بخواید توی منزل دارید و یه چیز خیلی جالبی که داره اگر من الان این دم و تشکیلات خونه رو از پریز بکشم ببرم توی یه خونه ی دیگه اون سر شهر بزنم تو پریز تلفن من هم منتقل میشه به همونجا یعنی یک ایستگاه مخابراتی کوچیک توی خونه دارم

12. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اگه بشه هارد خود کنسول رو وصل کرد به pc و توش بازی ریخت ، دیگه هارد اکسترنال براچی باید بگیرم ؟؟؟

اینجوری خیلی خرجم میره بالا.
    دوست عزیز شما چرا راه دور میرید!!؟

شما برای ریختن بازی روی هارد داخلی کنسول باید از کنسول و PC رو به هم Lan کنید!

خرجش هم خرید یه کابل لن 4-3 تومنیه!

بعدش با برنامه Ftp Server بازی هارو میریزید روی هارد کنسول و والسلام!

دیگه هم نیازی به خرید هارد اکسترنال ندارید!

به نظره من شما یه اسلیم 250 گیگ اگه بخرید جا که کم نمیارید هیچ ، اضافه هم هست!

14. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ISDN ایران هم هست.
    اون قضیه اینکه همه جای آلمان شمارتون همینه تو ایران هست و اسمش هست IN ولی خیلی عمومی نیست و گرون هست. کسی واسه خونش نمیگیره.

دوست عزیز شما چرا راه دور میرید!!؟

شما برای ریختن بازی روی هارد داخلی کنسول باید از کنسول و PC رو به هم Lan کنید!

خرجش هم خرید یه کابل لن 4-3 تومنیه!

بعدش با برنامه Ftp Server بازی هارو میریزید روی هارد کنسول و والسلام!

دیگه هم نیازی به خرید هارد اکسترنال ندارید!

به نظره من شما یه اسلیم 250 گیگ اگه بخرید جا که کم نمیارید هیچ ، اضافه هم هست!
    درسته ولی مثلاً کپی کردن GOWIII که از هارد اکسترنال به هارد PS3 حدود 1 ساعت وقت میگیره ولی با FTP خوشگل 3-4 ساعت وقت میگیره

16. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ISDN ایران هم هست.
    اون قضیه اینکه همه جای آلمان شمارتون همینه تو ایران هست و اسمش هست IN ولی خیلی عمومی نیست و گرون هست. کسی واسه خونش نمیگیره.
    ISDN کی ایران اومده ؟ تا زمانی که من ایران بودم نبود
    اینجا به جاش مفته ماهی 25 یورو 10 تا خط تلفن + اینترنت 6 تا 16 مگ + تلفن مجانی به کل خطوط ثابت آلمان (Festnet) و با بعضی از اوپراتور ها مثل O2 تلفن مجانی به کل موبایل های اون اوپراتور - روتر رو هم معمولا یا مجانی میدند یا 1 تا 10 یورو - بعضی وقتها هم جوگیر میشند یه دفعه ای 200 تا 700 یورو گوت شاین (کردیت برای خرید) زاتورن میدند .

زاتورن هم یه فروشگاه زنجیره ای فروش لوازم خانگی و الکترونیکی و کامپیوتر و اینهاست ، بعد با اون گوت شاینت میری یه تلویزیون بر میداری یه سنت هم نمیدی - یه حالی میده

18. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •