من حرف شما رو قبول دارم این هم آخرین پست هست که در این مورد می دم چون بحث داره منحرف می شه.
فقط اینکه الان PS2 فروش سالانه ای که داره فکر نکنم 1 صدم PS3 هم باشه (آمار ندارم همین جوری گفتم
.gif)
) از هر 100 تا بازی معروفی هم که میاد بیشتر از 3 تاش رو PS2 نمیاد (این هم همین جوری گفتم LOL من کلا آمار ندارم
.gif)
) بنا بر این دیگه به اون صورت براش سود نداره در حالی که PS3 می تونه تا 4-5 سال دیگه به همراه موو فروش داشته باشه به شرطی که مایکروسافت هم کنسول بعدیش رو ارائه نده.در ضمن ساخته شدن کنسول بعدی مایکروسافت مساوی انتشارش نیست به عنوان مثال همین الان کارت گرافیک های نسل بعد وجود دارن ولی بیرون نیومده هنوز دلیلش هم اینه که مردم آمادگی پیشرفت با این سرعت رو ندارن که هر ماه بخوان برن سیستمشون رو ارتقا بدن البته این مثال بود و منظورم این نیست که هر ماه یک کنسول بیاد.
ببنید زمانی که Ps3 اومد ، Ps2 هنوز از رده خارج نشده بود و هنوز هم نشده .
فورش کل PS3 های روی کره ی زمین هنوز به نصف Ps2 هم نرسیده ، این هم سند :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
150 میلیون کنسول برای PS2 و 47 میلیون برای Ps3 . این یعنی اینکه Ps3 با اینکه خیلی طرفدار داره ولی در حقیقت جلوی PS2 یک پروژه ی شکست خورده محصوب میشه و باید نسل بعدی بیاد تا این شکست رو جبران بکنه .
برای این شکست حدود 10 تا دلیل وجود داره که مهم ترین هاش اینها هستند :
1 - بلوری
2 - قیمت زیاد
3 - وجود کنسول ارزان تری به نام 360
کد:
سونی برای جبران این شکست مجبوره کنسول جدید تر بده و مایکروسافت برای عقب نموندن از سونی همچنین .
با این وجود که برای Ps2 دیگه بازی آنچنانی تولید نمیشه و ساپورت سونی تقریبا از روش برداشته شده ، PS3 هنوز به گرد پای Ps2 هم نرسیده و نخواهد رسید.