تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 613 از 1404 اولاول ... 1135135636036096106116126136146156166176236637131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,121 به 6,130 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما باید همون روز اول که psp رو گرفتی این کارو انجام میدادی یعنی 8 الی 12 ساعت میزدی توی شارژ تا این مشکل الان برات پیش نیاد.الان خیلی از عمر باطریت کم شده من فکر میکنم بعد چند وقت باز همین مشکل برات پیش بیاد اما اگه روز اول زده بودی چنین مشکلی پیش نمیومد.
    خوب فروشنده ای که ازش پی اس پی گرفتم چیزی نگفت خودم هم دفترچش رو خوندم چیزی ننوشته بود فقط زده بود 2:20 باید تو شارژ بمونه نگفته بود برایه بار اول باید 8 ساعت شارژش کنیمنم به عشق GOW پی اس پی رو گرفتم و همون روزم تمومش کردمکلا 10 بار نشده که با هاش بازی کردم اکثرا هم پی اس پیم تو شارژ بوده وقتی باهاش بازی می کردم
    فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ................

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بوی psp-4000 می آید.
    معلوم نیست این خبر درست باشه یا شایعه.اما مثل اینکه سونی قصد کرده psp-4000 را برای کریسمس با امکانات سخت افزاری بیشتر راهی بازار کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بوی psp-4000 می آید.
    معلوم نیست این خبر درست باشه یا شایعه.اما مثل اینکه سونی قصد کرده psp-4000 را برای کریسمس با امکانات سخت افزاری بیشتر راهی بازار کنه.
    کد:
    کد:
    Edit by Admin: For those reading, this article is a pure work of fiction. Obviously, the user who posted this didn't read that it was fiction and decided to post it on ConsoleSpot.

I repeat, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    این هم شایعه ای بیش نبود.....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این هم شایعه ای بیش نبود.....
    اما به نظر من هنوز زود هست در مورد واقعی بودن و شایعه بودنش حرف زد.چون از سونی بعید نیست.مگه اون موقعی که خبر از 3000 بود همه نگفتن شایعه هست؟
    گذر زمان مشخص میکنه که واقعی هست یا شایعه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام .............
    3 تا سوال دارم
    1. تو قسمت بارطری لفت زده 83% و 4:50 بعد اینکه دسگاه رو خواموش می کنم بعد چند ساعت روشنش می کنم، می رم رو باطری لفت می زنه 4 و 60 % این طبیهیه یا مشکل از دسگاه منه ؟!!!
    2. وقتی که بازی هایه PS رو اجرا می کنم موقع دمو صفحه ی PSP خاموش می شه رفتم تو ستینگش اسکرین سیورشم آف کردم اما مشکلم حل نشد، باید چی کار کنم ؟!!!
    3. یه بازی دارم به نام سایلنت هیل : اکسپرینس که فیلمه و مراحلیم داره که می شه بازی کرد اما تو دسگاه من اجر نمی شه فرمتش کردم بعد تو قسمت Iso یه پوشه ای به نام ویدیو اومدش بعدش که می ریزمش تو این فولدر تو کامپیوترم نشونش می ده ولی تو PSP خبری ازش نیس بعدم که سلکت رو می زنم می تونم انتخابش کنم اما هیچ اتفاقی نمی افته بهم گفتن باید ورژن دستگات رو عوض کنی تا بتونی این فیلم رو اجرا کنی !!!
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنین

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام .............
    3 تا سوال دارم
    1. تو قسمت بارطری لفت زده 83% و 4:50 بعد اینکه دسگاه رو خواموش می کنم بعد چند ساعت روشنش می کنم، می رم رو باطری لفت می زنه 4 و 60 % این طبیهیه یا مشکل از دسگاه منه ؟!!!
    مشکل از باطری هست مال من بعد از یکی دو روزم روشن کنم حد اکثر 4 یا 5 درصد کم وزیاد بشه نه 23 درصد .ضمنا شما مطمئا هستید psp رو خاموش میکنید شاید میزاریدش روی استند بای که باطری کم میشه؟؟؟!!!

7. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مشکل از باطری هست مال من بعد از یکی دو روزم روشن کنم حد اکثر 4 یا 5 درصد کم وزیاد بشه نه 23 درصد .ضمنا شما مطمئا هستید psp رو خاموش میکنید شاید میزاریدش روی استند بای که باطری کم میشه؟؟؟!!!
    استند بای ؟!!!
    همونجوری که PSP روشن می شه (کلیدش رو می دی بالا) و چراغش سبز میشه همونجوریم خاموشش می کنی دیگه که چراغش خاموش می شه، مگه غیر از اینه !!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

استند بای ؟!!!
    همونجوری که Psp روشن می شه (کلیدش رو می دی بالا) و چراغش سبز میشه همونجوریم خاموشش می کنی دیگه که چراغش خاموش می شه، مگه غیر از اینه !!!
    در اون حالت میره روی استند بای...
    اگه بخوای کامل خاموش کنی باید 5-6 ثانیه دکمه رو بالا نگه داری

10. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

استند بای ؟!!!
    همونجوری که PSP روشن می شه (کلیدش رو می دی بالا) و چراغش سبز میشه همونجوریم خاموشش می کنی دیگه که چراغش خاموش می شه، مگه غیر از اینه !!!
    در اون حالت میره روی استند بای...
    اگه بخوای کامل خاموش کنی باید 5-6 ثانیه دکمه رو بالا نگه داری
    همون تور که علی جان گفتن باید 5 -6 ثانیه دکمه رو بالا نگه داری تا خاموش بشه وگرنه میره روی استند بای حالا شما چجوری خاموش میکردی نگه میداشتی یا فقط یک لحظه میزدی؟؟؟؟!!!

12. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام .............
    3 تا سوال دارم
    2. وقتی که بازی هایه PS رو اجرا می کنم موقع دمو صفحه ی PSP خاموش می شه رفتم تو ستینگش اسکرین سیورشم آف کردم اما مشکلم حل نشد، باید چی کار کنم ؟!!!
    3. یه بازی دارم به نام سایلنت هیل : اکسپرینس که فیلمه و مراحلیم داره که می شه بازی کرد اما تو دسگاه من اجر نمی شه فرمتش کردم بعد تو قسمت Iso یه پوشه ای به نام ویدیو اومدش بعدش که می ریزمش تو این فولدر تو کامپیوترم نشونش می ده ولی تو PSP خبری ازش نیس بعدم که سلکت رو می زنم می تونم انتخابش کنم اما هیچ اتفاقی نمی افته بهم گفتن باید ورژن دستگات رو عوض کنی تا بتونی این فیلم رو اجرا کنی !!!
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
    خوب همه سوالات را دوستان جواب دادند.
    در مورد سوال آخر هم فایل های iso که فیلم هستند را باید بریزی توی پوشه video ای که داخل پوشه iso هست.بعد یک umd فرقی نداره چی باشه بزاری توی دستگاه بعد کلید select را بزنی و گزینه iso video mount را بزنی اسم فایل را نشون میده.بعد توی قسمت video یک umd میاد که نام اون فیلم را داره باز کن و فیلم را تماشا کن.

14. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •