من کلا 18 تا برنامه نصب کردم که بازی توشون نیست و چنتاش هم جاواست UIQ3 برنامه های درستو حسابی زیاد نداره
من کلا 18 تا برنامه نصب کردم که بازی توشون نیست و چنتاش هم جاواست UIQ3 برنامه های درستو حسابی زیاد نداره
سلام . .من کلا 18 تا برنامه نصب کردم که بازی توشون نیست و چنتاش هم جاواست UIQ3 برنامه های درستو حسابی زیاد نداره
تا دلت بخواد برنامه . . و بازی داره . . !
ســــــــــــرچ کنی زیاده . .
موفق باشی .
وحید توو همین انجمن uiq3 که کلی برنامه ی خوب و کاربردی هست !
من نگفتم که نرم افزار کم داره گفتم نرم افزار خوب کم داره تقریبا همه ی برنامه هاش رو روی رم گوشی دارم ولی چون کاربرد ندارن نصب نمیکنم ولی هرچه بود تموم شد و از شر P990 خلاص شدم گوشیم همین امروc منفجر شد (ال سی دیش ترکید) و من با UIQ3 برای همیشه خداحافظی کردم
Last edited by vahidsport; 07-07-2009 at 20:26.
به سلامتی windows mobile و pocket pc و این جوریاس دیگه![]()
سلام . .من نگفتم که نرم افزار کم داره گفتم نرم افزار خوب کم داره تقریبا همه ی برنامه هاش رو روی رم گوشی دارم ولی چون کاربرد ندارن نصب نمیکنم ولی هرچه بود تموم شد و از شر P990 خلاص شدم گوشیم همین امروc منفجر شد (ال سی دیش ترکید) و من با UIQ3 برای همیشه خداحافظی کردم
شما اینو گفتی . . دل من یجوری شد . .
اما من . . عاشق UIQ3 هستم . .
مرسیبه سلامتی windows mobile و pocket pc و این جوریاس دیگه
اگه خدا به خواد
تو این مدتی که من P990 رو داشتم به این نتیجه رسیدم که سیستم عامل UIQ3 قدرت خیلی بالایی (یه چیز تو مایه های S60 V3 یا بالاتر) داره ولی حیف که براش در حد جاوا (یه خورده بالاتر) برنامه مینویسند مخصوص از زمانی که دیگه پشتیبانی نمیشهاما من . . عاشق UIQ3 هستم
تنها چیزی که من خیلی ازش راضی بودم دوربینش بود واقعا خوب عکس میداخت و فیلم برداریش هم بعد از هک به هندی کم تبدیل میشد ( اینو واقعا میگم) من دوربین P990 رو همیشه با دوربین های 3.2 مقایسه میکردم چون از تمام 2 مگی ها سرتر بود و در حد 3.2 عکس مینداخت
Last edited by vahidsport; 08-07-2009 at 00:41.
سلام دوستان الان میشه گوشی رو آپدیت کرد؟؟؟ از کجا بفهمم که احتیاج به آپدیت داره؟؟؟ p990
برو تو منو اون فلش بالای صفحه رو بزن بعد System Information رو بزن تو قسمت Organiztion باید بنویسه R6E28 در غیر اینصورت گوشیت اپدیت نیاز داره
سلام من ميخواستم گوشيمو اپديت كنم ولي اونجايي كه دگمه cرو ميگيريم خطا ميده لطفا بگين مظورش چيه ؟ ممنون از لطفطون
the product could not be identified.
please disconnect it and try again.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)