با عرض سلام به همه
من بعد از 2 سال دوباره اومدم كانتر بزنم اما هر چي اي پي سرورهارو مي زنم پيدا نميكنه
حالا بايد چيكار كنم؟
دوست عزیز باید در خبخش دلخوان favaritis املاش فکر کنم درست نیست add server رو بزن بعد ای پی سرور های ایرانی یا خارجی رو توش بنویس و ادد کن همین
پچ جدا چی خوبه دانلود کنم؟ در ضمن ویندوز سون 32 بیتی دارم. با این که مشکلی نداره؟
چون الان که می رم با پچ ورژن 23 فقط اسلحه رو دست چپ می گیره. گرافیکش هم خیلی ضایع است. روی 16 بیت می مونه.
الان سروری هست تو ایران که اکانت استیم بخواد؟ کدوم سرور؟ خود اکانت رو هم می فروشه؟ چند؟
من خودم پچ 23 دارم ولی راست دسته برای در ست کردن اسلحه تو درست راست باید بری تو تنظیمات و Advance رو بزنی بعد اونجا نوشته left hand اونو right hand کن همین در مورد سون هم نمیدونم ولی من بازی کردم باهاش تو سون درمورد انلاین میدونم سرور مستر گیم سرور میفروشه ولی برای قضیه شما نمیدونم باید بری تو سایتشون
دوستان عزیز بازی کانتر به چیت نیست وقتی شما انلاین بازی میکنی باید مردونگی رو رعایت کنید چون دارید با یه انسان نه یه بات مادرمرده .gif)
هر ساعت بازی کردن کانتر چقدر ترافیک میکشه !؟
khaheshan javab bedin
دوست عزیز باید از اونجای که کانت رو گرفتی بپرسی خوبتره و اطمینانش بالا هستش
کسی از دوستان ماهر روش این Buny Jumping (امیدوارم درست گفته باشم) رو بلده ؟ میشه کامل توضیح بدید.
دوست عزیز اینجارو نگاه کافیه یه زره انگیلیست قوی باشه میفهمی اگه سرو درنیاوردی برات ترجمه میکنم الان زیاد وقت ندارم شرمنده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید