بله من قبلا روی 2101 تست کردم مشکلی نداره ولی روی 2510 ست میشه اما کار نمیده .
بله من قبلا روی 2101 تست کردم مشکلی نداره ولی روی 2510 ست میشه اما کار نمیده .
دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجیکالا خریدم که سیمکارت نداره. البته فروشنده خود دیجیکالا نیست. حالا نه دیجیکالا گردن میگیره، نه ایرانسل راهی جلو پام میذاره. دیجی کالا میگه تو مشخصات مودم وجود سیمکارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راهحلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟
ثبت شکایت در سایت سازمان تنظیم مقررات cra.ir
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
شما مطمئنی دیجیکالا به این سازمان ربط داره؟ کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
اینکه ایرانسل مودم بدون سیمکارت فروخته حالا از هر کانالی و ارتباط شمارو برقرار نمیکنه میتونه به این سازمان مربوط باشه. کلا تخلفات اینترنت و موبایل به این سازمان مربوطه
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
نه آقا، ایرانسل نفروخته. عرض کردم که از دیجیکالا خریدم، اونم نه خود دیجیکالا، یکی از فروشندههای دیجیکالا به اسم تبریزشاپ. بیوجدانها سیمکارت رو از تو بسته برداشتن. حواستون باشه از این فروشنده خرید نکنید. کلاً مودم TD-LTE رو فقط از خود ایرانسل و نمایندگیها بخرید که به این بلا دچار نشید.
وقتی گفته ونوشته بدون سیم وشما خریدی شکایت معنی نداره
یکسری دوستان هم که بدون دلیل ومدرک فقط دم از شکایت کردن
تماس بگیر بگو نداشتن سیم کارت ایراد در کالاس و بگو نداشتن سیم کارت هم درج نشده و مودم لاک ایرانسله و باید همراهش باشه و از دیجکالا خریدم و شما طرف حسابم هستین و موظفین جبران خسارت کنید و هر چی بهانه آوردن قبول نکن
و اگر قبول نکردن از جاهاییکه مجوز گرفته تماس بگیر و شکایت کن - پایین صفحه اصلی
خلاصه خودت باید پیگیر باشی و بیخیال نشی
تا میتونین پیگیری کنین و بیخیال نشین
تهش اگه نشد برو نماینده ایرانسل بگو مودم دست دو گرفتم سیم نداره بعضی نماینده ها میدن با قیمت 20 تا 30 تومن
من خودم مودم آنلاک داشتم سیم td-lte ایرانسل رو جدا خریدم
نگفته بود و ننوشته بود که سیمکارت نداره، اصلاً چه معنا داری این مودم بدون سیمکارت فروخته بشه؟ اگر نوشته بود سیمکارت نداره که نمیخریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)