تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 858 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ببخشید فکر کردم 2101 رو گفتید
    در مورد 2510 اطلاعی ندارم
    بله من قبلا روی 2101 تست کردم مشکلی نداره ولی روی 2510 ست میشه اما کار نمیده .

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجی‌کالا خریدم که سیم‌کارت نداره. البته فروشنده خود دیجی‌کالا نیست. حالا نه دیجی‌کالا گردن می‌گیره، نه ایرانسل راهی جلو پام می‌ذاره. دیجی ‌کالا می‌گه تو مشخصات مودم وجود سیم‌کارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راه‌حلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجی‌کالا خریدم که سیم‌کارت نداره. البته فروشنده خود دیجی‌کالا نیست. حالا نه دیجی‌کالا گردن می‌گیره، نه ایرانسل راهی جلو پام می‌ذاره. دیجی ‌کالا می‌گه تو مشخصات مودم وجود سیم‌کارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راه‌حلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟
    ثبت شکایت در سایت سازمان تنظیم مقررات cra.ir

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

5. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ثبت شکایت در سایت سازمان تنظیم مقررات cra.ir

شما مطمئنی دیجی‌کالا به این سازمان ربط داره؟ کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مطمئنی دیجی‌کالا به این سازمان ربط داره؟ کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
    اینکه ایرانسل مودم بدون سیمکارت فروخته حالا از هر کانالی و ارتباط شمارو برقرار نمیکنه میتونه به این سازمان مربوط باشه‌‌. کلا تخلفات اینترنت و موبایل به این سازمان مربوطه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

نه آقا، ایرانسل نفروخته. عرض کردم که از دیجی‌کالا خریدم، اونم نه خود دیجی‌کالا، یکی از فروشنده‌های دیجی‌کالا به اسم تبریزشاپ. بی‌وجدان‌ها سیم‌کارت رو از تو بسته برداشتن. حواس‌تون باشه از این فروشنده خرید نکنید. کلاً مودم TD-LTE رو فقط از خود ایرانسل و نمایندگی‌ها بخرید که به این بلا دچار نشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه آقا، ایرانسل نفروخته. عرض کردم که از دیجی‌کالا خریدم، اونم نه خود دیجی‌کالا، یکی از فروشنده‌های دیجی‌کالا به اسم تبریزشاپ. بی‌وجدان‌ها سیم‌کارت رو از تو بسته برداشتن. حواس‌تون باشه از این فروشنده خرید نکنید. کلاً مودم TD-LTE رو فقط از خود ایرانسل و نمایندگی‌ها بخرید که به این بلا دچار نشید.
    وقتی گفته ونوشته بدون سیم وشما خریدی شکایت معنی نداره
    یکسری دوستان هم که بدون دلیل ومدرک فقط دم از شکایت کردن

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تماس بگیر بگو نداشتن سیم کارت ایراد در کالاس و بگو نداشتن سیم کارت هم درج نشده و مودم لاک ایرانسله و باید همراهش باشه و از دیجکالا خریدم و شما طرف حسابم هستین و موظفین جبران خسارت کنید و هر چی بهانه آوردن قبول نکن
    و اگر قبول نکردن از جاهاییکه مجوز گرفته تماس بگیر و شکایت کن - پایین صفحه اصلی
    خلاصه خودت باید پیگیر باشی و بیخیال نشی

11. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا میتونین پیگیری کنین و بیخیال نشین
    تهش اگه نشد برو نماینده ایرانسل بگو مودم دست دو گرفتم سیم نداره بعضی نماینده ها میدن با قیمت 20 تا 30 تومن
    من خودم مودم آنلاک داشتم سیم td-lte ایرانسل رو جدا خریدم

13. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

وقتی گفته ونوشته بدون سیم وشما خریدی شکایت معنی نداره
    یکسری دوستان هم که بدون دلیل ومدرک فقط دم از شکایت کردن
    نگفته بود و ننوشته بود که سیم‌کارت نداره، اصلاً چه معنا داری این مودم بدون سیم‌کارت فروخته بشه؟ اگر نوشته بود سیم‌کارت نداره که نمی‌خریدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •